Stäng

Hårresande påstående av statsministern

INRIKES. Nu vill Pettersson på intet vis höja Svenska Dagbladet till skyarna men SvD är ljusår bättre än exempelvis SVT, kvällsblaskorna och andra källor herr Löfven brukar använda, och skrämmande är att statsministerns påstående möts av applåder från S-gänget…

Stefan Löfvens vanliga sanningsvittne är tydligen mer trovärdigt än Gudmundson och Arpi på SvD…

Henrik Arnstad i ett nötskal…

Brooklynsjälen på Södermalm…

14 reaktioner på “Hårresande påstående av statsministern

  1. Avanserat Mind-Control.
    Vidare är Islam ett verktyg i elitens händer för att genomföra ”New World Order”

  2. Den ene tönten ser upp till den andre tönten. Sveriges sk politiska och mediala elit är VERKLIGEN på dekis milt sagt.

  3. Det i Egypten förbjudna muslimska brödraskapet, sponsrat av CIA, är här i Sverige med Löfvens dödstysta medgivande en blomstrande organisation som uppbär ekonomiskt stöd med skattemedel. Den omdöpta socialdemokratiska broderskapsrörelsen är djupt engagerad i samarbetet med muslimska brödraskapet. Syftet med samarbetet är förmodligen att öka valmanskåren samt underlätta islamiseringen av landet. Observera detta pågår utan ett knyst hörs vare sig av politiker eller MSM.

  4. Nu har Löfven och hans anhang , tramsat runt i 3 år. Och från dag 1, har vi blivt drabbade av detta eviga Tjat och patetiska floskler :”Vi ska”.., ”Vi satsar”.., ”Vi ska se till att”.., ”Vi skjuter till”.., ”Vi vänder nu”.., ”Vi påbörjar”.., ”Vi måste”.., ”Vi tillsätter”… Han kunde ha sammanfattat sin mun-diarré med : ”VI SKÄMS”!!! Och hur har han mage att kalla detta spektakel för en ”humanitär stormakt”, när han, utan att skämmas, exkluderar våra högt ärade pensionärer. Dessutom förråder han sitt eget folk, de som är satta till att betala för hela dårskapen. Lönsamt lite längre fram…har han lyssnat lite för mycket på matematik-professor´n Frigolit-bit ? Där 100 dagar = en massa år ! Ingenting har blivit bättre. Allting har blivit Sämre. Sverige är en nation av synnerligen Blåsta skatte-slavar ! Måtte det vara Byfånens sista år…Gud hjälpe oss annars.

  5. Ha Ha ha ha … Detta är ju så jävla komiskt samtidigt är detta verklighet i dag ? Man blir ju mörkrädd att sådana personer som dessa inte sitter inspärrade för mytomani och landsförräderi.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: