Bägaren har runnit över för länge, länge sedan


Svenskarna har i sitt eget land blivit till ett tjäntstefolk för det mohammedanska herrefolket.

Kravlistan som det gäller att uppfylla blir längre för varje dag. Om kraven inte uppfylls blir det klagan, hot, vandalism och våld. Med tiden gavs det alltid efter.

Det interessanta i denna «deal» är att tjäntstefolket inte får betalt för sitt idoga arbeta och uppoffringar, inte ens mat och husrum som t.o.m. en slav skulle få, utan istället bekostar tjänstefolket ~ rubbet.

Tjäntstefolket risker dessutom att när som helst att godtyckligt utsättas för bl.a. grova förolämpningar och våld som det förväntas acceptera.

Detta vansinne ska inget  folk acceptera inte ens det ödmjuka/godtrogna/mesiga svenska.

Det är svenskarnas rätt och plikt att minst sagt gå på barrikaderna för att kräva och verka för ett slut på detta totala vansinne. Bägaren till vad som kan anses vara acceptabelt har runnit över för länge, länge sedan.


26 responses to “Bägaren har runnit över för länge, länge sedan

 • Pica pica

  Måste förmedla en liten ljusglimt till Petterssons läsare. Jag har legat på sjukhus ett par omgångar. Det är trist så jag brukar försöka äta maten i sällskap med andra inlagda. I samband med måltiderna har – märkligt nog – dagens politik kommit upp. Alla uttalar sig negativt, både ung som gammal. Framförallt retar man sig på den gräddfil våra politiker ger alla immigranter och tycker att det räcker nu och att vi ska skicka hem dem.

  Många äldre har inte dator och tyvärr missat Petterssons blogg men MSM har tydligen blivit alltför genomskinliga i sin oärlighet så man har tappat fötroendet för deras propaganda.

  Gilla

 • Nordmann

  Jaja, hvor blir det av den Svenske mann som skal forsvare sitt land ?
  Er det mange av dem ute i GATENE dær de trengs, og ikke bare på blogger..Og mens Dere blogger videre skjer det store ting i integreringen ser vi..

  I den svenske serien «hvordan du som svensk skal integrere deg i ditt eget land», har muslimske foreninger i samarbeid med helsemyndighetene utgitt en veiledning på ikke mindre enn 40 sider

  https://www.document.no/2017/10/10/din-muslimske-pasient-en-35-siders-veiledning/

  Skolevold i Sverige: Lærer aborterte etter spark i magen..

  https://www.document.no/2017/10/10/skolevold-i-sverige-laerer-aborterte-etter-spark-i-magen/

  Muren mellom Sverige og Norge kommer nærmere og nærmer..
  Så vi undres, kan beinrester av Muslimfanatikere brukes som armering i betong? Vi har en lang grense så det haster..

  Gilla

 • Mjölner

  Snitsig kommentar av Ölandsbonde på Toralf:s blog. Begreppet hjärndöd är främmande inom islam, det är ett naturligt tillstånd.

  Gilla

 • Kalle Anka

  Först asyl, sedan tillbaka till sitt ”krigsdrabbade” land på semester.

  Gilla

 • Mjölner

  Det har nu gått troll i hur svensken skall kröka rygg för muslimer. Ett nytt ord ”högriskbegravningar” har dykt upp. En omskrivning av hotet mot dödgrävare och övriga funktionärer vid begravning av skjutna och naturligt avlidna klanmedlemmar. Det rapporteras att man går omkring med skyddsvästar och pistoler instuckna i byxlinningen. Personalen skall nu skickas på specialkurs för att lära sig utföra en korrekt muslimsk begravning. Ett saltskott i röven på musseskurkarna och internering, deportering i stället för specialkurser för pesonalen är billigare. Tänk er begravning med insatsstyrkan hukande bakom gravstenarna.

  Gilla

 • Grune

  En fråga till ” Carl Edström”. Vad är det för regering du snackar om? Är det den muslimska regeringen som vi har i dag? Någon Svensk regering har vi ju inta haft sedan 1969.

  Gilla

 • Grune

  För bara c:a 15 år sedan talade resten av världen om Sverige som ett föredöme. Nu varnar man för att göra och bli som Sverige, alltså en före detta suverän stat med eget styre.

  Gilla

 • Tony

  Annat ämne:

  Vill påminna alla Miljöfjantar och klimatalarmister att Tisdagen den 17 Oktober är är det 50 år sedan vi hade en av dom värsta Stormarna i Skåne, det blåste i
  byarna mellan 45-50 sekundmeter, skog ,på stora arealer blåste, ner tak på hyreshus blåste av osv osv? Hur kunde detta ske, det är ju i dagens värld och vårt sätt att leva som är roten till att USA har genomlevt flera orkaner, som förmodligen från och till har inträffat sen urminnes tider, men samhället är mer sårbart idag.

  Gilla

  • Grune

   Jag säger bara en sak. Internet och Facebook.
   Det är två av anledningarna till att jorden idag genom att sprida lögner om klimatet och orsaken till försämringar.

   Gilla

 • prop3ll

  Stopp Islamiseringen Av Sverige.

  Gilla

 • frankston

  ”Stor protest mot deportationer idag på Centralstationen

  Ung i Sverige genomför idag en sittprotest på Centralstationen för att markera mot pågående flyktingdeportationer.
  Fatemeh Khavari, numera rikskänd talesperson för Ung i Sverige, anordnar protesten.
  Hon säger att deportationerna till Afghanistan är ”helt galet, unga människor ska inte skickas i döden”. Samtidigt planerar hon själv en resa till landet på obestämd tid, för att följa med de ungdomar som utvisas.”

  Så hon är beredd att själv ”skickas i döden”…?

  Tror jag knappast på.
  Hon vill bara synas.

  Och, om det nu är så farligt att åka till Afghanistan, hur kommer det då sig att :
  – det finns flyg dit varenda dag?
  – ”flyktingar” åker hem på semester till Afghanistan?
  – landet rekommenderas som resmål?

  Gilla

  • Joy

   Herregud, att de får härja runt överallt i offentliga sammanhang? Jag blir riktigt rädd, de sätter rättsväsendet ur spel, flinande fåntrattar till poliser är med på selfies tillsammans med vuxna som leker barn. Det finns inte ett rätt i det här, Sverige är nära kollaps. Fattas bara några feminister som springer runt som hästar för att ge de illegala stöd att ta för sig av det offentliga rummet, så är vanvettet komplett!

   Gilla

  • Stenbock

   Förr nyttjades ofta ordet ”nyttig idiot”,som nu fått en levande förklaring/bild,med denna/e kommunistiska ”hen” !

   Gilla

  • Greta

   Det finns 59 olika flygtider i morgon från Arlanda till Kabul, från 4.977:- till 30.175!

   Gilla

  • Grune

   Jag föreslår denna Fatemrh att ta hem alla dessa analfabeter som inte vill jobba till sig och försörja dom tills dom dör.

   Gilla

   • Kenth Andersson

    Nej, så fungerar det inte i stormrika, solidariska och toleranta Sverige här hjälps alla som arbetar åt att försörja de som inte vill, orkar eller behöver jobba utan istället lever på berömda svenska välfärdbidrag !

    Gilla

  • Greta

   Det finns massor att gör i Kabul med omnejd. Troligtvis mycket säkrare än de flesta svenska förorter.

   Gilla

 • Greta

  Det är inte muhammedaner som är våra herrar, utan den politiska adeln, som vi själva har valt som våra herrar.

  Det finns två alternativ, ett blodigt och ett mindre blodigt. Ingen av alternativen är dock troliga, men om tillräckligt många vaknade upp, som ett gudomligt mirakel, en väckelse som på 1750/1800-talet, då skulle vi välja bort adeln och återupprätta en rättfärdig nation.

  Jag känner bara till ett enda parti som skulle kunna vara en bas och det är det kristna värdepartiet (http://kristnavardepartiet.se) även om också deras agenda måste anpassas till verkligheten. Men som sagt, det är ganska sparsamt med mirakel i dessa tider…

  Gilla

  • Ulli

   Den politiska adeln har allierat sig med muhammedanerna så till den grad att de redan nu kan tillordnas den gruppen även fast de inte konverterat än men det är att vänta, de har gjort, gör och kommer att göra allt för att kunna vara kvar vid makten och honungsburkarna.

   Gilla

   • Greta

    Absolut, det ser vi ju inte bara i sverje. Jag tänker närmare på USA, där makteliten är beredd att förstöra sitt eget land, bara man får behålla makten!

    Gilla

   • Carl edström

    Jävla land Sverige blivit.Fy fan vad jag hatar vår regering

    Gilla

 • Ståfräs

  Tyvärr är det denna utveckling som 87 önskat och vill ha och är på god väg i raketfart att få, hur fan tänker man då?
  Är det terrorgruppen SD som ligger bakom allt? Fråga Heinrich, han vet och viskar sanningar i örat på ledaren likt Goebbels ” folkupplysaren” gjorde och det gick ju bra, grattis PK.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Eftersom 7 klövern aldrig erkänner att de är skyldiga och bär ansvaret för ett Sverige i fritt fall så måste det ju vara SD som är skyldig till allting negativt som händer !

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: