Slöja till försvaret


Iman skapade polisslöjan – nu är nästa steg en slöja till försvaret

Min kommentar:

Det kristna korset och den svenska flaggan anses vara provocerande och avlägsnas allt mer, för de islamska symbolerna är det dock fritt fram på alla plan.

Om man betänker vad kristendomen resp. Jesus står för i jämförelse med Islam resp. Mohammed, borde det inte vara precis tvärtom?

Arbetade en gång med ett par turkiska tjejer då Turkcell var en kund till det företag jag då jobbade för. De berättade alla för mig att den lyckligaste dagen var när de flyttade till Istanbul för att studera och kunde lägga av sig slöjan (då var det ännu förbjudet att bära slöja på universiteten men detta förbud från Kemal Atatürk har sedan dess upphävts).

 


27 responses to “Slöja till försvaret

 • centurion

  Är det verkligen meningen att den Svenska krigsmannen/kvinnan ska kapitulera redan vid mobiliseringen ? Den s.k. persedelpåsen/säcken ska då bestå i påsk-kärring-utstyrsel. USCH och FY !!! Stefan, använd aldrig mer ordet ¨Stormakt¨ igen efter detta. Eller kan detta möjligen vara ett hemligt vapen ? Fienden ska skratta ihjäl sig…

  Gilla

 • centurion

  Blir nog lite svårt att skilja på vän och fiende, om hemmalaget spökar ut sig i motståndaren´s mundering.

  Gilla

 • RäddSomFan

  En myndighetsperson i slöja eller annan skit på sig i Sverige kommer jag aldrig att visa respekt för eller ens prata med ….Aldrig!.

  Gilla

 • Jhonsson

  Varje gång man ser paraden av Löfvens tillintetgjorda, feministiska delegation i Iran, blir man påmind om vilka hycklare våra politiker är.
  Paraderande inför,Löfven och hans iranske kollega är likt kossor på en livsjursauktion.
  Så otroligt förnedrande, inte bara för de svenska delegaterna utan för hela svenska folket.
  Så himla ynkligt Löfven ! Avgå!

  Gilla

 • Mjölner

  Köper denna vecka ett kors att hänga om halsen, väl synligt. Blir det protester blir det fullmånar runt ögonen för den klagande.

  Gilla

  • Mimi N.

   Pratat som en kristen: lämnar hammaren åt sidan och greppar korset. Vill se den förste som får fullmånar runt ögonen ! Tänker hjälpa till och göra individens snor till kommunistflagga (en rumänsk metafor för ”näsblod”).

   Gilla

  • Joy

   Gick med i gruppen ”Mitt kors” förra året och satte på mig de örhängen i silver format till ett kors jag fick av en god vän för många år sedan. De sitter på dag och natt!

   Gilla

 • Ståfräs

  Vem vill försvara Sverige som bär slöja?? Har man frågat sopsäckarna som vaggar fram överallt nu för tiden.
  Nu är det kört på riktigt, man tackar för all djävla skatt man betalat.

  Gilla

 • Joy

  Tänk att ett humanistiskt sekulärt samhällekan böja sig för denna vedervärdiga sedvänja är märkligt. En religion får styra!

  Gilla

 • Mimi N.

  Förnedrande !!! Svenskarna har nått bottnen i kryperi och feghet. Det är ett hån mot kristendomens allra heligaste symbol: korset – själva flaggan.
  Försvaret, armén kan inte existera utan flaggan och national sången.
  En sak slipper svenskarna: att bryta trohetseden. De svär väl ingen trohetsed vid värnpliktstjänstgöring.
  Vad dillar jag om ? Skyldigheten att delta i och utbilda sig för det militära försvaret avskaffades i Sverige 2010.
  Jag vet inte om ni fortfarande håller er till den här fina militära traditionen.
  The Swedish Royal Guard | Protecting the Monarchy Since 1528. Se – ni var en stor nation och militärmakt en gång för länge sen.
  Gustav II Adolf, Karl XII och övriga hjältar för vilka folket och armén var en och samma sak. Nu är det slöjan som gäller – skäms !!

  Gilla

  • pettersonaxeagentlemansgentleman

   De makabert tvångsmässigt betingade åthävor och nervösa besvär det allomfattande nationella, ecklesiastiska, politiska, sociala och totalförsvarsmässiga förfallet givit upphov till, bekräftas oupphörligt via de av etablissemanget entusiasmerade nationsantagonisternas insteg och avancemang.

   Mot vad och vilka skall de koranförslavade slöjbärarna försvara det värdland de så friktionsfritt ockuperat? Svaret kommer att bli det givna, därom kan vi vara förvissade, ty oaktat den inre fiendens skrönor om den ryska björnens vässade klor, röner vi dagliga bevis för att det är de etniska svenska och patriotiskt sinnade opponenterna som definieras som statens vederpart.

   Det kristna Europa har lagt sig på rygg och låter sig skändas av mänsklighetens absoluta fiender – oligarkmaffian och islamisterna – medan neurosfeministerna, HBTQ-banditerna och radikalvänstern servilt ställer sina fördärvelsebringande tjänster till förfogande.
   Andreas.

   Gilla

 • per22

  Respekten för ”myndighetspersoner” kommer att övergå i misstanke och förakt, med civil olydnad som följd.

  Liked by 1 person

  • larslindblog

   själv ”krånglar” jag med allt numera….jag ser det som civilt motstånd. Alla brev från myndigheter stämplas ” KONTAKT MEDGES EJ ” och returneras oöppnat

   Liked by 1 person

  • Joy

   Det blir väl krav på muslimskt helskägg också. Samt piffigt svärd, och träning på huvudkapning i sann muslimsk anda. Islam erbjuder mycket exotiska saker för militären. Herregud!

   Gilla

 • angelicaplacet

  Det blir väl en maktsymbol att islam då har tagit över i svenska försvaret.

  Gilla

 • Ulli

  Med tanke på att Islam’s brutalitet och antalet mördade i dess resp. Mohammeds namn massivt överstiger inte bara Nazismens offer utan t.o.m. Kommunismens/Socialismens, varför inte låta de som vill bära armbindlar med hakkorset få göra det ”i konsekvensens namn”?

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Vansinne har ingen gräns.Bor jag kvar i Sverige? Har dom kommit hit får dom anpassa sig,vill dom ha kvar sina sina påsar på huvudet så kan dom stanna kvar i muslimska länderna.Snart byter dom ut korset i svenska flaggan till halvmåne. Det skulle inte förvåna mig.Vad nästa Vansinne? MVH Adolf

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Den svenska blå-gula fanan med ett kors som symbolerar kristendomen och som för vissa stackars inflyttade nysvenskar är en kränkande symbol är snart ett minne blott, dagens ryggradslösa makthavare som svenska väljare genom fria val själva satt till makten har totalt kapitulerat inför en ny religion som inom kort tar över folkhemmet !
   Sverige har varit kristet länge och inget varar ju för alltid och för 30-35 år sedan så bestämde dåtidens maktelit tydligen för att det var dags för en framtida förändring i Sverige och öppnade därför dörren mot omvärlden på vid gavel utan kontroll bjöd in andra kulturer och religioner och under årens lopp har en speciell religion och kultur trivts bra och rotat sig här och i övriga Europa och är på sikt förmodligen beredd att ta över både här och där och det kan nog tyvärr ingen göra ett dyft åt inte ens SD som många griper efter som ett sista halmstrå.

   Gilla

   • Grune

    Det har gått så långt nu så det ända motvapen vi SVENSKAR har kvar nu är väpnad konflikt.

    Gilla

  • Kenth Andersson

   Svar ja, men i ett annat Sverige än det gamla hederliga och trygga folkhemmet som vi dagens fossiler hade turen att få växa upp i och uppleva !

   Gilla

 • Grune

  Du blir snart lovligt villebråd om du inte bär slöja eller om du inte rabblar en massa osammanhängande rappakalja hela dagarna.

  Gilla

  • Martin Lund

   I så fall är döden att föredra. Kommer vi dit någonsin då kommer jag själv samt uppmanar alla andra att innan döden, brinna allt ner och helst förstöra alla överlevnadmöjligheter för all framtid.
   Ska vita människor underkasta sig några så primitiva som muslimer och sedan slaktas, då ska ingen anden heller få överleva.

   Gilla

  • Kenth Andersson

   Man saknar en mer mångkulturell klädsel i SVT, trots all politisk korrekthet och vurmande för andra kulturer så är journalister fortfarande klädda på ett typiskt västerländskt sätt man verkar inte riktigt leva som man lär och vore det inte också på sin plats att en mer mångkulturell klädsel även infördes inom politiken, en kvinnlig talman iklädd en snygg matchande burka eller något liknade kulturellt under debatter i riksdagen vore väl något att se fram emot för oss s.k naiva och konflikträdda svenskar ?
   Är nog bara tidsfråga innan detta är ett faktum.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: