Schyman och verkligheten


EKONOMI. I dag presenterar Feministiskt initiativ sin budget. ”Vi lägger en budget för verklig jämställdhet” och det är en offensiv budget på 81 miljarder. Den är fullt finansierad och innehåller ”systemförändrande åtgärder”, skriver partiledaren Gudrun Schyman (Fi) i en debattartikel i Svenska Dagbladet.

Schyman skriver att den generella välfärden har gått in i en djup kris som en följd av den förda politiken under 2000-talet. De största posterna i Fis budget är 25 miljarder ”till en modern arbetsmarknad och pensioner att leva på”, 13 miljarder till vård och omsorg samt 10,3 miljarder till en grön omställning.
Schyman är kritisk till regeringens budget och kallar den ett ”plåster på ett blödande sår” och menar att regeringen i realiteten accepterar ”det systemskifte som Alliansen genomfört”.

-Pettersson konstaterar att Gudrun Schyman har rätt ”den generella välfärden har gått in i en djup kris” men hon lika lite som någon annan nämner vad det beror på och därför kan Fi inte lösa några problem…


20 responses to “Schyman och verkligheten

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Cancersvulsten på samhällskroppen metastaserar och en av de svårast angripna områdena, den politiska tjocktarmen – denna under Schymans maligna maktutövande så anfrätta colon – har intet mer än proktalgiska smärtor i stolgången att erbjuda.
  För den debila delirantens systemförändrande åtgärder och framtidsbygge, bevare oss Herre Gud, och barmhärtighetsremittera vederbörande statskonstnärinna till auktoriserad kirurg för stomi!
  Andreas 🙂

  Gilla

 • William

  Jag såg henne en gång vid Arlanda .hon var så packad kärringen så hon kunde knappt gå.väldigt perveterande syn måste jag säga.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  81 miljarder! Lägger s.k f.d kommunistledaren Schyman och Fi några miljarder från denna nätta summa på dagens förnedrande svenska åldringsvård eller finns det kanske viktigare saker att spendera extremvänsterns miljarder på i dagens mysiga och mångkulturella Sverige?

  Gilla

 • Mjölner

  Usch! Bevare oss från ondo Pettersson!

  Gilla

 • angelicaplacet

  Jag tror inte att hon kan räkna en budget.

  Gilla

 • Carl edström

  Sjuk individ.

  Gilla

 • Luntan

  Vilken jämställdhet avser hon? Skall vi bli alkoholister och bränna pengar
  och pissa ner golven som hon påstås ha gjort?

  Gilla

  • Mia

   Denna 21 år gamla händelse borde för länge sedan vara preskriberad, men kvinnor döms hårt.

   Anders Borgs beteende i onyktert tillstånd verkar redan vara glömt.

   Gilla

   • Tony

    Han kommer nog att bli påmind, liksom Svetsaren om
    sin Nazistiska släkt. Den som han inte lotsas om.

    Gilla

   • Mia

    Inte låtsas (med å) om?? Han har ju själv berättat det, dumt nog. Lika onödigt som när Reinfeldt berättade om sin farfars farfar.
    Man tänkte inte på att det faktiskt finns folk som tar tillfället att använda sådant emot en.

    Gilla

   • Kenth Andersson

    Vem säger och vet att A.B:s uppförande är glömda ? Det är stämmer inte men som tillhörande det enligt etablissemanget s.k mindre vetande vanliga folket så lägger man ingen energi på att reta sig på eller bry sig om maktelitens förehavanden i de finare salongerna för det hjälper inte.
    Både kvinnor och män inom etablissemanget har i alla tider i sin skyddade välgödda tillvaro uppfört sig och roat sig på olika knepiga sätt medan fotfolket stått grovjobbet i samhället och så även idag 2017 !

    Gilla

   • William

    Mia hon är en fyllkaja.sluta giddra ok.du kan inget!!@@👉

    Gilla

   • Tony

    Ja du har ju ingenting emot att SD och Jimmie hela
    tiden skälls för Nazism, då är det väl inte mer än rätt
    att dom som haft Nazister i släkten blir påminda?

    Gilla

 • Billy Boy

  Schyman bygger upp sin trovärdighet …

  Gilla

 • Sternococktail

  Partier som Fi måste vara guld värda för dem som forskar om psykologi på gruppnivå – så många finns det med just de vanföreställningarna. så och så många finns det som inte begriper logiska samband, orsak och verkan, och småskolans matematik

  Gilla

 • gamgubben

  Fi, mycket märkligt att de överhuvud taget får en enda röst.

  Gilla

  • Joy

   De unga tjejerna är lyriska över F! Det är vi äldre kvinnor som försökt få bukt med F!, t o m redan i starten då vi såg vad jämställdhet betydde för dem. Men homolobbyn var enormt stark och sedan kom massinvandringen och det var totalkört! Så spotta inte på oss gammelfeminister, vi höjde våra röster mot vanvettet vi såg komma. Åratal av hårt arbete bortkastat och det var sorgligt att se vilka värderingar som var på g. Nu ser vi resultatet i hela samhället, det vi varnade för.

   Gilla

  • Kenth Andersson

   Det säger klart och tydligt på vilken nivå Svergie befinner sig idag !
   Landet befinner sig i fritt fall både moraliskt och på andra sätt.

   Gilla

 • Adolf Nilsson

  Vem bryr sig om deras Budget? Om det var stake i svenska folket så sossarna skulle ligga på samma nivå som häxans Schymans parti,under 4 %.Men tyvärr folket har valt i sann DDR anda självcensur och struts politik.Vakna Svenskar!! MVH Adolf

  Gilla

 • Joy

  Du milde! Det saknas ord för att beskriva det jag känner inför det här, vrede, avsky, sorg, uppgivenhet. Feminismen tar död på Sverige, och jämställdheten är på väg ut och F! driver på för fulla muggar. Vet hut!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: