Aschberg: ”47 miljarder kronor ni aldrig ser igen”

EKONOMI. Vänsterextremisten och den stenrike kapitalisten Robert Aschberg konstaterar att det omdiskuterade Nya Karolinska sjukhuset blev 47 miljarder dyrare än ”de lättlurade politikerna i landstinget bestämt”.

Aschberg gör en beräkning utslaget per skattebetalare i Stockholms län. Då blir kostnaden 29 375 kronor.
”Pengarna är borta och jag har inga illusioner om att någon ansvarig kommer att ställas till svars”, skriver Robert Aschberg.

Hela krönikan på Aftonbladet…

-Pettersson tycker det är bra att ”Robban” tar upp detta men undrar varför han inte gör samma jämförelse med de ensamkommande ljugande ”barnen”. Totalkostnaden för Nya Karolinska beräknas bli 60 miljarder under 30 år.

Det är som en piss i Mississippi jämfört med de ljugande unga männen från Iran och Afghanistan som kostar 30 miljarder per år!!! Jag tycker att det är viktigare att hålla koll på de ekonomiska migranterna än kostnaderna för sjukvården.

Räkna på totalkostnaden för asylinvandringen Robert. Då börjar vi snacka pengar plus en massa mänskligt lidande…

Om Robert Aschberg på bloggen…

Här jagar herr Aschberg icke-kommunister och andra oliktänkande i TV.

14 thoughts on “Aschberg: ”47 miljarder kronor ni aldrig ser igen”

  1. Varför uttalar sig knölpåks Robban och Expo oligarken om det han aldrig kan förstå eller varit i kontakt med, logik sunt förnuft.

  2. Dessa pk politiker slösar våra välfärdspengar som om dom var deras egna och skiter i oss Svenskar och sjuka och pensionärer som lever i fattigdom för det berör ju inte dessa högavlönade pk-pack som har sitt på det torra resten av sina liv.

  3. Att asberg tar upp myglet med KS bygget.Varför skriver man inte om den okontrollerade invandringens effekter på vårt land.Skjutningar,bränder,våld i skolan,bibliotek,skjutningar i kyrkogårdar,sjukvården,hot och våld överallt you name it.Fy fan för journalister som asberg som har sålt ut vårt land för att han skall berika sig själv.Mvh Adolf

  4. Fjanten asberg är sann PK journalist,att vi har såna människor i landet gör att Sverige ser ut som det ser ut.Ha det så gott er tillgivne Adolf

  5. Att försöka komma utanför boxen har fått en ny betydelse tror jag? Vem tog hand om vinsten, av de 47 miljarderna? Det är ju stor skam, men en färdig byggnad bör inte kunna luras i fortsättningen om det inte fuskats med takläggning, grund, vatten, avlopp, el, ventilation och isolering. Kostnaden för ensamkommande ljugande barn är en ständigt pågående magnifik, förnedrande lögn mot svenska skattebetalarna och deras barn.

Kommentera