Vänsterpartiet bjuder in terrorister

TERRORISM. Häromveckan inbjöd partigruppen GUE/NGL, som samlar allehanda kommunister och vänsteraktivister och där bland annat det svenska vänsterpartiet ingår, palestiniern Leila Khaled att tala i Europaparlamentet, skriver EU-parlamentarikern Lars Adaktusson på sin blogg. 

Leila Khaled är medlem i den av EU terrorklassade organisationen PLFP och deltog själv i flera uppmärksammade flygplanskapningar på 60- och 70-talen. Under sitt anförande i Europaparlamentet hann hon med att både försvara och glorifiera terrorhandlingar och att fälla grova antisemitiska uttalanden (bland annat genom att jämföra Israel med Nazityskland).

Det här är ett återkommande mönster. Pro-palestinska grupperingar i Europaparlamentet använder parlamentets legitimitet för att på olika sätt – direkt eller indirekt – understödja terrorism. Gruppledaren för de svenska socialdemokraterna Maria Ulvskog blev i våras kraftigt kritiserad efter att utanför parlamentets plenisal i Bryssel poserat med ett idolporträtt av den palestinska terroristen och dömda mördaren Marwan Barghouti.

Europaparlamentet ska inte låna ut sitt anseende till den här typen av terrorglorifiering. Tillsammans med ett 60-tal andra Europaparlamentariker skickade Adaktusson därför idag ett brev till talman Tajani och bad honom att agera i frågan. Se brevet HÄR.

-Pettersson har alltid undrat varför vänstern gullar med de mest högerextrema som finns, muslimska araber…men det är nog som så att kommunism, nazism och islam i grunden liknar varandra.

Se även detta klipp från vänstergruppens seminarium med Leila Khaled:

Lars Ohly (V) med palestinasjalen som visar hur hela Israel skall läggas under en palestinsk stat.

8 thoughts on “Vänsterpartiet bjuder in terrorister

  1. Terror stämpla Vänstern
    Terror stämpla dom patriakala (v)åldtäktspartierna
    En skam för det demokratiska samhället är det dom är

  2. Lööf&Khaled ödlorna har nästan identiska pekfingrar som de viftar i luften för att skrämmas. De får göra annat istället: spela pekfingervals på varandras navel.
    Leila Khaled … Leila är muslimskt förnamn.

  3. Och Byfånen brukar hänvisa till något primitivt som herr Arnstad har kräkt ur sig. Slaskpressen och Stasi-tv brukar hänvisa till lögnfabriken Expo. Det gemensamma draget i detta lågvattenmärke är att de lika gärna kunnat citera ”Mein Kampf” eller ”Mao´s lilla röda”. Eller varför inte, ”Charterresan till Gulag”. Läskig litteratur, detta.

  4. George Soros verkar ha ett gott öga till Adaktusson, så man undrar hur allt hänger ihop egentligen till slut.

  5. Det är bara att beklaga att israelerna inte sköt ihjäl kärringskrället när de hade möjlighet därtill!

Kommentera