Man skjuten i Västerås


INVANDRARVÅLD. En man har blivit skjuten med flera skott utanför ett gym i Västerås. Polisen söker efter flera misstänkta gärningsmän som vittnen har sett lämna platsen.

Strax efter klockan 19 på torsdagskvällen larmades polisen om en skottlossning i Västerås. En person har skjutits med flera skott utanför i ett gym i staden. Den skjutne mannen är förd till sjukhus med oklara skador.

Polisen skriver om insatsen på sin hemsida”Flera misstänkta gärningsmän flyr från platsen och just nu pågår en stor sökinsats med bland annat hundförare. Brottsplatsen är avspärrad för en teknisk undersökning”. 

-Pettersson säger att mordförsöket skedde i stadsdelen Bjurhovda, ett område som är med på utanförskapets karta.

Men det blir lönsamt på sikt…


3 responses to “Man skjuten i Västerås

 • Adolf Nilsson

  Vakna Löven dags att rensa Ut! Det är skjutningar varje dag ,det är våld i olika former,det är bränder osv.Politiker bara käbblar vi måste ha ordning snart ,vi kan inte Ha det så här.Var är trygga Sverige, var är humanitära stormakten,feminist Regering? Vad är det för djävla humanitär stormakt som inte ens kan garantera egna invånares säkerhet,ta mig fann nu får det vara slut med käbbel.Ha det så gott er tillgivne Adolf

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Ska Löven rensa ut, är det 1:a april ? Håller med i sak men Löven ? Nej, helt otänkbart ingen politiker inom 7 klövern klarar eller vågar sätta sig upp mot den organiserade svenskabrottsligheten, ska man göra det måste man ha en ryggrad och det saknas totalt i dagens patetiska politiska sandlåda.
   Jobbar man inom dagens ynkliga och löjeväckande svenska fångvård där brottslingarna får och gör som de vill och man ser vilken total respektlös attityd de visar så förstår man hur de är ute i samhället och att politiker skulle få det mycket tungt om man skulle börja störa deras tillvaro. Aldrig att det svenska rättsväsendet som de kriminella hånskrattar åt kommer att få bukt med brottsligheten som bara kommer att ta över mer och mer i samhället.

   Gilla

  • Hans Nilsson

   Det går inte att väcka en döing.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: