Koranlärare fick halsen avskuren i Tensta i morse

INVANDRARVÅLD. I morse skrev vi om en man som fick halsen avskuren och dog i Tensta. Nu visar det sig att den mördade mannen var en välkänd och omtyckt koranlärare i en lokal moské. 

Offret var enligt Dagens Nyheter en flerbarnsfar i 40-årsåldern med starka band till den lokala moskén, där han också ibland höll i bönestunder och fungerade som koranlärare.

Polisen har ännu inte gripit någon för mordet, men i området finns gott om övervakningskameror.

-Pettersson undviker att spekulera om orsakerna till mordet men konstaterar att om Sverige satsat lite mer på socioekonomiska effekter och varit mer öppna och välkomnande mot främmande kulturer hade det aldrig hänt eller…

Om kalifatet Tensta på bloggen…

17 thoughts on “Koranlärare fick halsen avskuren i Tensta i morse

  1. Usch inte bra, jag börjar bli lite överviktig nu…eftersom jag firar med en god bakelse varje gång en parasit avrättas i mitt folkhem.

  2. I mitt Europa bygger vi inga murar:
    Uttrycket tiga som muren ”hålla fullkomligt tyst” tar fasta på en murs stumhet. Det är känt i svenskan sedan senare delen av 1600-talet och finns också bland annat i polskan milczec´ jak mur. Ibland förekommer varianten tiga som graven, liksom i nederländskan och tyskan.
    Just nu tiger Ann Linde som muren. De verkar bygga en mur kring Löfven? Det verkar inte som om det är hans Europa trots allt. Det var väl skönt. Men det vore bra om de kunde röka ut Ann Linde så att hon kan tala om när Löfven ejenklingen fick veta. Att hans regering av kostnadsbesparingsskäl för (att finansiera de ensamkommande vars integration i samhällets välfärdsapparat genererat den inhemska tillväxtekonomi de tror sig kunna inhämta beröm för) sålt ut säkerheten för Sveriges befolkning. Trodde Reinfeldt var bottennivå men det finns de som sänker sig ännu lägre.
    Murhammed (570-632) blev 62 år. Redan då byggdes murar.
    Stefan Löfven fyller 62 år under 2019. Då är han inte längre statsminister.

    Min morbror var murare. Ett rekorderligt yrke. En skicklig hantverkare. Vila i frid.

  3. ”Snart har vi Mellanöstern i Sverige” skriver du
    Var bor du? Inte i Sverige antar jag.
    Det är kört. Tar man in Mellanöstern till Sverige så får man Mellanöstern här.

  4. Tillhörde han de goda eller onda krafterna i samhället? Var han inte tillräckligt ”fredlig och human”? Det beror nog på vem man frågar. Stefan och Morgan kanske vet men frågan är vad de tycker och tänker och vad de vill att vi ska tycka och tänka. Allt annat saknar betydelse, alla ska vara sams, rösta på sossarna och lita på att allt ordnar sig. Somna om, svenne, snart är det julafton, klapparna ligger kanske inte under granen på morgonen men på sikt och i överflöd. Det lovar vi.

  5. Snart har vi Mellanöstern i Sverige. Snart är det inte lönt att söka asyl i.Sverige. Här är lika mycket våld som där hemma i mellanöstern. Man gör sig hemmastadd med allt våld så slipper man hemlängtan.Ha det så gott er tillgivne Adolf

    • Nej verkligen inte, mångkulturen har lindrigt sagt berikat och satt fart på Sverige tänk vad tråkigt vi måste ha haft som växte upp i ett icke mångkulturellt Sverige då hände ju inget av allt det spännande som numera händer.

      • Nej, vi petade bara i naveln och lullade i ett hörn. Det är iallafall den synen våra politiker och journalister och många kommentatorer på bloggar har på oss. Vi som jobbat, betalat skatter, fostrat barn som jobbar, varit verksamma i olika organisationer till stöd för andra, haft barnens kompisar hemma och bjudit på mat och fika och med sovplats om det knipit, slitit ut våra kroppar och nu ska straffas rejält för att vi skötte oss.

Kommentera