10 thoughts on “Avledande manöver

 1. Välkommen till Sverige !
  Här behöver baaarnen inte stjäla, de får allt dom pekar på, och det dom inte pekar på, får dom oxå….vi skattebetalare betalar gärna för sönderfallet och har pengar i överflöd.
  Ps. Våra barn, kvinnor står till förnöjelse…för vi straffar aldrig baaarn, skulle det ske (vilket Allah förbjude) så betalar vi gärna ut skadestånd.

 2. Konstigt kassasystem som inte är mer säkert än en nyckel bara. Som dessutom lämnas kvar i låset. Naivt!

 3. Så fint samarbete, samma taktik som jag såg fast mindre pengar men skit föder skit som sagt. På MacDonalds i Ryd Linköping en Bulgariskregistrerad sharan vw kommer efter mig på driveinn och givetvis ställer jag frågan inte trodde jag att dom hade pengar till det men ställer mig på väntplatserna och finner att den omvårdande pappan släpper av sina välartade barn pojke 8-9 år o flicka 6-7 år och dom hoppar ut med varsin mugg med vatten med lock på och sugrör och riktigt snyggt bara häller ut utanför bilen så licket och sugröret ligger på marken och går sen in o fyller på med god dryck och kommer ut och den fina familjen delar givetvis på den liter som det blev för ingen tror väl att dom hade liten mugg nej kingsize mycket smart och förslaget

 4. Bra undervisning till alla kristna godhetsapostlar, varför även barnen hamnar i helvetet om de inte blir frälsta.

 5. Och vem sa att det inte gick att utbilda en sådan gullgosse…

  Mycket skickligt och målmedvetet.

Kommentera