Är USA:s vapenlagar Donald Trumps fel?


FEJKMEDIA. USA:s vapenlagar är som dom är och om dessa lagar kan man tycka vad man vill men det är inte så snyggt av de svenska medierna att försöka skylla dessa lagar på USA:s nuvarande president Donald Trump vilket de gör. 

Demokratiska förslag om att utöka bakgrundskontroller och att skärpa reglerna för semiautomatiska vapen får kalla handen av republikanerna skriver svenska medier och glömmer tydligen bort att det nyss suttit en demokratisk president vid namn Barack Obama i åtta år och han lyckades inte göra något åt vapenlagarna.

Sanningen är att många presidenter har försökt ändra vapenlagarna i USA utan att lyckats, det verkar helt enkelt som majoriteten av USA:s befolkning vill ha liberala vapenlagar även när svenska medier påstår att det är Donald Trumps fel…


15 responses to “Är USA:s vapenlagar Donald Trumps fel?

 • Falköga

  Carina Bergfeldt sa i dag, att Trump måste nu tänka om och lyssna på folket.

  Så talar den fåkunnige från SVT. Det var ju så att Trump vann valet på att lyssna till skillnad från övermänniskan Clinton.

  Gilla

 • Focke-Wulf

  Det ligger gravad hund i detta senaste dådet.
  En ensam man kan omöjligt ha utfört dådet.
  Dessutom är han död och kan inte prata precis som i fallet med
  Kennedymordet.
  Motivet ???
  Är detta en ny konspiration för att fälla Trump?
  Är Demokratiska Clintonklanen inblandad?

  Gilla

 • centurion

  En fråga till SVT : Är det även Trump´s fel att SVT´s journalister agerar som imbecilla idioter ?

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Kan ett eventuellt svar på den frågan från SVT bli ett klart ja ? Det kan vara SD:s fel också.
   Bäst att ställa frågan till SVT på deras Trump tisdag som morgon studion har varje vecka då systematisk antipropaganda mot president D.T strömmar ut.

   Gilla

   • centurion

    Det fina i kråksången blir ju att : Hur de än svarar, så fastnar de i sin egen skit. Precis där de hör hemma. Tips : För lite omväxling—haka på 4:an´s ”Fuskbyggarna”, med en egen variant. Vi kan kalla den : ”De lögnaktiga journalisterna”. Det kan bli en riktig långkörare. Dynghögen är ju, som bekant, gigantisk.

    Gilla

 • Tony

  Allt är Donald Trumps fel, troligtvis också att Sverige styrs av idioter.

  Gilla

 • William

  Nej det är inte trumps fel.vapen lobbyn är mäktig i USA rör man om för mycket i lagarna då blir man inte president. USA är ett land med gammal kultur.man skall få försvara sig.osv.men i Sverige får man tydligen inte det.djävla regering vi har.eller..

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Naturligtvis är USA:s vapenlagar och allt annat negativt i USA D.Trumps fel, i Sverige är ju allt negativt som händer och har hänt SD: s fel !
  Hade 7 klöverns, svensk massmedias och det övriga etablissemangets felfria helgon och gullegris H.Clinton vunnit presidentvalet som från visst håll var klart att hon skulle göra så hade säkert denna tragiska händelse i Las Vegas förmodligen aldrig hänt.
  Det är perfekt att alltid ha någon annan att lägga skulden på för att dölja sin egna fel och i dagens Sverige där personligt ansvar inte längre existerar så är det som alla vet alltid någon annans fel.

  Gilla

 • Mjölner

  Nej det var Buffalo Bill som lobbade i konggressen för ett livligare gatuliv.

  Gilla

 • Argus

  ”A well regulated Militia, being necessary to the security of a free State, the right of the people to keep and bear Arms, shall not be infringed.”

  Det finns ett viktigt och vällovligt syfte bakom det andra tillägget till den amerikanska konstitutionen. Att ändra på det finns inte ens på kartan då varje tillägg kräver att alla delstater godkänner det.

  Sedan har det visat sig att till exempel Chicago, Illinois som har rigorösa vapenlagar ligger i topp när det gäller skjutningar så det verkar inte heller vara en framkomlig väg. Enda vägen, som jag ser det, är att ”The Good Guys” är fler och bättre beväpnade än ”The Bad Guys”.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Att förtiga sanningen har blivit nya Sveriges signum.Varför ljuger man oftast är enklare säga sanningen .DDR =SVERIGE= NORD KOREA.Vi är i gott sällskap Eller? MVH Adolf

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Att ljuga, förtiga sanningen och hyckla är inget nytt för Sverige, ett typexempel var under andra världskriget då ljögs, hycklades och mörkades det rejält vad beträffar bland annat förhållandet till och handeln med Nazityskland, den skamliga Baltutlämningen m.m och som sagt än idag så ljugs och mörkas det om vissa känsliga områden i samhället !

   Gilla

 • Cirkusen fortsätter.

  Säkert…allt dåligt Trumps fel…. 🙄
  Allt bra är Löfvens…. 👍

  Mer och helt nya brott av:
  gruppvåldtäkter, misshandel, rån, mord, bedrägerier, utlandslån, bränder, lägre pensioner, högre skatter, sämre barnomsorg, fejk-media m.m m.m.
  Vem är det som har ordnat detta, vem kan det vara ?…. jo, det måste ju oxå då vara Trump.

  Ding Dong Kokko.

  Förstår att media gör allt för att fortsätta att få pengar ifrån oss skattebetalare, genom ljuga, undanhålla sanningen och förvränga den riktiga informationen…allt för att fortsätta att få bidrag ifrån Bidragspartiet.
  Svensk 7-klöver media….när sanningen ska döljas!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: