Katalonien vs. Sverige


Jag läser att många, inte bara i Sverige, sympatiserar med katalanerna och anser att de har rätt till självstyre. Finner det dock minst lika viktigt att diskutera Sveriges frihet från åsikts diktatur och EU’s vilja att överstatliga allt. Visst Katalonien förtjänar säkert sin frihet. Men vi gör det med.

Snart är vi svenskar en minoritet i det land som är vårt. Ius primae noctis är förmodligen en myt (avla bort fienden med det nya frälset) men i dagens Sverige så är det precis det som händer. Svensken föder för få barn, massimmigrationens nyadel med alla förmåner får stora kullar . Vi har rätten till Sverige inte dom som en regering som inte gagnar oss ger allt till!


18 responses to “Katalonien vs. Sverige

 • Pica pica

  Såg en skrämmande siffra (58%) om att allt fler vita män blivit sterila. Dessutom minskar den vita befolkningen och är snart en minoritet.

  De vita som blir kvar tas kanske om hand i anläggningar av entusiaster som vill rädda rasen från utdöende.

  Gilla

 • Kent

  Detta ständiga hackande på EU att de är skuld till allt elände. Det är inte så utan EU består av personer med olika åsikter som i svenska kommuner, landsting och riksdag/regering. Sveriges situation är helt självförvållad av en politik som har fått alla som söker ett bättre liv att uppmärksamma ett litet land i den kalla nord.
  Det har funnits en dogm som har drivits att all invandring är lönsam, notera Stefan Löfvens ”det är en liten uppoffring just nu men det blir lönsamt längre fram”.
  Den enskilt mest avgörande är Rheinfeltds uppgörelse med MP om anhöriginvandringen vilket är det mest förödande beslutet.
  Regeringen som sitter nu har förvärrat allt med oförmågan att fatta kontroversiella beslut som går emot extremvänster journalistmaffians agenda och kanske ännu mer i vissa S kretsar Sverige är en humanitär och moralisk stormakt och väldigt rikt trots att Sverige är ett av världens mest skuldsatta länder totalt sett.
  Jag tycker att det mesta har blivit bättre sedan vi anslöt till EU och där man tycker att en sjuklig nationalism som sitter och enfaldigt navelskådar sig själv är bättre tror jag inte på.
  En fragmentisering och sönderfall av Europa i allt mindre stater är det få som tjänar på.
  Den bästa tiden Europa har upplevt har varit de sista 70 åren med fred och ett ständigt bättre samhälle att leva i.
  Det finns stora problem som måste hanteras på något sätt ett av dem är migrationen och där är också EU kluvet som Sverige men jag tror att EU generellt har kommit längre med att se problemen och att tala om dem.
  Brexit var inte Nigel Fahrages förtjänst utan Angela Merkels och Stefan Löfvens som satte skräck i Britterna med en aldrig sinande ström av muslimer vällande in.
  Skall man nu försöka tvinga Visegrad länderna till en tvingande kvot som vår enfaldiga regering hävdar att de driver i Bryssel så kommer EU att knaka rejält i fogarna.

  Gilla

 • Mimi N.

  Att inte Sverige härjats av krig under drygt 200 år är inget att vara glada eller stolta över. Ett par-tre krig hade inte gjort stor skada – tvärtom: ni hade fått en förstärkt patriotisk känsla och nationell medvetenhet.
  Som det är dock, är ni lätt byte för primitiva folkslag som ni (kulmen !!) vill hjälpa och öppna deras ögon mot civilisation …..

  Gilla

  • gamgubben

   Du talar som en lotta jag stötte på under en övning, då jag kom tillbaka från en kontrollrunda hos vaktmanskapet, hon tyckte det var ”så spännande och romantiskt med alla soldater”
   Även det en tokig kärring!

   Gilla

 • ulsansblogg

  Anser att vi svenskar är i ett stort flertal som anser det samma som du Pettersson. Att låta politiker styra över ens liv i detalj är MYCKET integritetskränkande.
  https://ulsansblogg.wordpress.com/2017/10/02/sjalvbestammande/

  Gilla

 • Mjölner

  Typiskt svenskt, att inte göra någonting åt någonting. Alla tycks befinna sig djupt nere i tokeriets träsk. Farfar har fyra tält som han med jämna mellanrum kryper in i. Göteborgspolisen pöser av självberömmelse 22-1 till kommunisterna. En utmärkt repetition inför G-20 tycker man.
  Svenskarna skiter i Sverige. E viva Barcelona Catalunya.

  Gilla

 • Sara från Skåne

  Stockholms stora rädsla är att Skåne, Värmland och Dalarna får för sig att arbeta för självständighet. Skåne var till fram för några år sedan delat på mitten (diagonalt) i två län för att förhindra att det växte sig starkt…

  Tror nog att en omröstning i Skåne skulle ge 60% för separation samtidigt som Rosengård ml fl skulle utropa sig som autonoma områden

  Gilla

 • gamgubben

  Hedenhös du menar jus primae noctis förmodar jag, det betyder att du har rätt till första natten med en brud. Sägs ha varit godsherrens/adelsmannens rätt till underlydandes brud.

  Gilla

 • gamgubben

  Typisk PK reaktion vad gäller Katalonien allt som inte är svenskt är bra även om PK inte tillåter andra tankar än deras här hemma.
  Om Scania = Skåne om några år vill bli självständiga och bilda ett muslimskt Kalifat, hur blir reaktionen då?
  Förmodligen eftersom det är muslimer som begär blir Fjollträsks svar ”en utmärkt idé”.
  Detta utan att tänka på, om det blir så får vi betala tull för att passera och broavgifterna för ickemuslimer fem-dubblas.
  Fördelen vore att resten av vårt land genast blev etniskt mer västerländskt, men att vi fick en stor population skåningar som skulle misstrivas när de tvingades att fly så långt norrut som Blekinge alternativt Småland. Då skulle de naturligtvis inte få etableringsbidrag och annan hjälp som alla andra flyktingar eftersom de är svenskar.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Finns det något som svensk att oroa sig för ?Enligt dagens politiker inom 7 klövern och det övriga svenska PK-etablissemanget så finns ingenting som är typiskt svenskt, någon svensk kultur existerar ju inte hävdar man det så kastar sig massmedia och andra genast över en och drevet är igång och dagens något urvattnade ord rasist och främlingsfientlig kommer direkt som ett brev på posten !
  Om det stämmer att inget typiskt svenskt finns så gör det ju inget om en annan kultur tar över i Sverige vilket förresten indirekt redan har skett och dessutom blir ju EU-familjen och mångkulturens vänner överlyckliga.

  Gilla

 • Fnasket

  Får inte resten av spanska befolkningen rösta om det .för just nu är det deras land också. Och då det är verkligen demokratiskt .

  Gilla

 • angelicaplacet

  Hur många svenskar intresserar sig över om dom blir minoritet i sitt eget land?

  Det är kanske inte så många som ens har funderat på hur fort det kan gå att bli minoritet i sitt eget land.

  Liked by 1 person

  • ladulaas

   Uppenbarligen är det bara 20-25% av svenskarna som bryr sig om att de snart är i minoritet i Sverige. De prioriterar fint jobb, fin bostad, fin bil och skrytresor. Den samordnade indoktrineringen från politiker, skolor och massmedia är effektiv. När svenskarna slutligen körs ut från landet, så är det för sent att göra något åt det.

   Liked by 1 person

   • Kenth Andersson

    Det är redan försent, det behöver man inte vara Einstein för att förstå och inse !
    Idag styrs Sverige indirekt av en helt annan kultur men om det finns en smidig patentlösning på detta problem så är det ju bara att ta fram den men frågan är vem som ska göra det, 7 klövern ? Tveksamt.

    Gilla

   • angelicaplacet

    ladulaas

    För många gör det ingenting att dom blir i minoritet och att Sverige blir muslimskt,dom anpassar sig till det.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: