Kingsley Sarfo, allsvensk fotbollsspelare har kört bil utan körkort och begärs häktad misstänkt för våldtäkt av barn


INVANDRARBROTT. Kingsley Sarfo, har varit med på bloggen förr, se nedan. Nu är han i blåsväder. MFF-stjärnan har kört bil i Sverige trots att han inte har något giltigt körkort – ett brott som kan ge upp till sex månaders fängelse.

Kingsley Sarfo gjorde succé i Uppsala-laget Sirius under våren. I somras öppnade de svenska mästarna Malmö FF upp plånboken och köpte den 22-årige talangen för 13 miljoner kronor – en affär som Sarfo firade med att köpa en egen bil i Skåne och som han senare har kört runt i.

Kingsley Sarfo riskerar fängelse. Att köra bil utan körkort är ett brott som kan ge upp till sex månaders fängelse i Sverige. Enligt TV4 ska Kingsley Sarfo ha kört bil även i Uppsala, då i en hyrbil.

MFF:s tränare Magnus Pehrsson: – Det är ett stort misstag som han själv säger att han kommer att lära sig av, för det är ju inte acceptabelt så klart.

När kan han vara tillbaka? – Jag har inget svar på det. Han är inte här på grund av personliga skäl.

Enligt Sydsvenskan så påstår Kingsley Sarfo att han har ett internationellt körkort, som han trodde var giltigt i Sverige. – Vi har givetvis tagit det här internt. Kingsley refererar till ett internationellt körkort som han trodde gällde i Sverige. Han har gjort avbön och lovat att det inte ska hända igen, säger MFF:s sportchef Daniel Andersson till tidningen. Att från klubbens sida straffa Sarfo var aldrig aktuellt.

– Vi har agerat på informationen att han trodde att det gällde och var ett misstag. Hade det varit medvetet, hade vi agerat annorlunda. Nu har han fått en ordentlig uppsträckning och lovat att det inte ska hända igen och då har vi ansett det utagerat från klubbens sida.

-Här blir Pettersson rejält misstänksam ”Att från klubbens sida straffa Sarfo var aldrig aktuellt” eftersom det påstås vara ett misstag. Mannen från Ghana trodde att det internationella körkortet gällde.

Jag tittade in på MFF:s hemsida och såg laguppställningen inför söndagens hemmamatch (1/10 15:00) mot Halmstad, där står ”Kingsley Sarfo saknas av personliga skäl”. Detta trots att sportchefen säger att det aldrig var aktuellt att straffa Sarfo.

Har vi svaret här: En 22-årig allsvensk fotbollsspelare i en sydsvensk klubb begärs häktad misstänkt för våldtäkt av barn vid två tillfällen och ett försök till våldtäkt. Utredningen ska ha pågått sedan slutet av juli. Det är oklart hur mannen ställer sig till misstankarna. Klubbens vd vill inte uttala sig. Häktningsförhandlingarna hålls i morgon.

13 miljoner, hoppas MFF har öppet köp. I morgon vet vi om Sarfos olovliga körning är hans minsta bekymmer…

Målnummer vid Malmö tingsrätt: B 6623-17. Häktningsförhandlingar klockan 11:oo i morgon av en 22-årig man.

TIDIGARE 2017-05-28. Kingsley Sarfo från Ghana

MEDBORGARSKAP. Kingsley Sarfo, 22, är en fotbollssspelare från Ghana. Sarfo kom till Sverige 2014 för att spela fotboll, vilket han verkar vara väldigt duktig på. 

Nu vill U21-landslagets förbundskapten Håkan Ericson ha med Fargo till sommarens EM-slutspel i Polen Svenska fotbollförbundet har varit i kontakt med Migrationsverket angående Kingsley Sarfos ansökan om svenskt medborgarskap.

– Det stämmer. Vi har varit i kontakt med Migrationsverket och försökt att skynda på ärendet om ett svenskt medborgarskap för Kingsley Sarfo.  Vår juridikavdelning har också varit inblandad. 

-Pettersson hoppas att Kingsley Sarfo inte får några förmåner för att han kan spela fotboll. Är grabben sugen på att spela i landslaget så är han uttagen till Ghanas A-landslag och det borde duga åt honom.

Det är ynkligt av Svenska Fotbollslandslaget att försöka kringgå reglerna för att ha större chans på ett mästerskap. Det kan proffsklubbarna ägna sig åt…

Låt Kingsley spela fotboll här, så kan han återvända hem när karriären är över…

 


13 responses to “Kingsley Sarfo, allsvensk fotbollsspelare har kört bil utan körkort och begärs häktad misstänkt för våldtäkt av barn

 • B Bäver

  Var nu inte taskiga, det fattar ni väl att Djungel- Jim vill köra bil utan körkort o att det är tillåtet med ett skott i råttan med barn. Är det förbjudet?

  Gilla

 • Daredevil

  Hörde om våldtäkten i gammelmedia. Precis som jag trodde rör det sig om en importspelare. Inte ett dug förvånad.
  Ta för guds skull inte ut denna människa i U21, eller andra landslag! Vill inte att svenska landslaget blir som Frankrike – ett afrikanskt lag med en eller två etniska fransmän.

  Gilla

 • Lena

  Vad jag såg på klippet från ghana……….. missade kanske men se det tror jag inte,
  inte en enda reklamskylt med vita människor, här i europa finns knappast en reklamskylt utan att någon färgad person är med och då i huvudrollen !

  Gilla

 • Lena

  Vilken tur att jag inte tittar på afrikansk-fotboll !
  Kan bli mörkrädd för mindre.

  Gilla

 • Mimi N.

  Har ni hört om Invictus eller är det bara svarta ”stjärnor” som gäller i Sverige ? Varsågoda och läs:

  2017 Invictus Games – Wikipedia
  https://en.wikipedia.org/wiki/2017_Invictus

  Vet ni hur många rumänska handikappade vann medaljer där ? Flera. Senast var en guldmedalj i bågskytte.
  Alla deltagare i spelen har skadats i Afghanistan och Irak mot talibanerna som lever ett lyxigt liv i Sverige.

  Gilla

 • highcoastbeds

  13 miljoner för en spelare i allsvenskan?? antal spelare = 15 ?
  Snacka om pengar. det kan alltså ligga över 100 mille, kanske 200 i spelarinvesteringar. detta lag har ekonomiska problem för 5 mille.
  De där spelarna e ju dyrare än riksdagsstolssittarna. Gif Sundsvall i kris – saknar miljoner – DN.SE

  Gilla

 • age

  Är någon förvånad?

  Gilla

 • Galten

  Saxat från SDS.
  ”På torsdagen anhölls den 22-årige MFF-spelaren. Han begärdes häktad på lördagen, misstänkt för att vid mer än ett tillfälle ha haft sex med en flicka på närmare 15 år. Brottsrubriceringen lyder våldtäkt mot barn.
  – Jag kan bekräfta att det är han som är misstänkt, anhållen och nu begärd häktad. Jag anser att det är sannolika skäl. Han är misstänkt för våldtäkt mot barn vid mer än ett tillfälle, säger Rikard Darell, åklagare, till Sydsvenskan.
  Enligt åklagaren rör det sig inte om överfallsvåldtäkter.
  – De har varit bekanta med varandra.
  Kingsley Sarfo kom till Malmö FF under sommaren, närmast från allsvenska konkurrenten Sirius.
  Den rättsliga prövningen av misstankarna fortsätter under söndagen, då häktningsförhandlingar hålls vid klockan 11.
  Sydsvenskan har sökt Sarfos försvarsadvokat Mikael Sundman, men utan att få svar.”

  Gilla

 • highcoastbeds

  Bilparken ser ju ny ut! dom kanske har en nyare fordonsflotta än rika sverige som ligger på >20 år.. 3-filig väg, reklamskyltar ala USA. Ser ju också ut att vara rent och städat. Fina stränder och grön natur, alltså inga svedda savanner. Åsså nåt mörkt i BIKINI så dom är nog intte musssellmaner heller. Intressant! Ett land att emigrera till?

  Gilla

 • Galten

  Lägger länken här också, så kan ni både se och höra svinpälsen.
  https://www.sydsvenskan.se/2017-09-30/mff-stjarnan-korde-bil-utan-korkort

  Gilla

 • Ståfräs

  Fi bara älskar sina baaarn o skiter fullständigt i lite små bagatellartade våldtäkter.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Vissa straffar gud andra inte, tillhör man bara en vissa utvalda grupper i samhället och har de rätta kontakterna så brukar det mesta lösa sig i dagens Sverige !
  Hyckleri och mörkläggning kallas det på ren svenska.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: