Svenska kvinnor och män vakna upp i tid


INSÄNDARE. Svenska kvinnor och män vakna upp i tid. Demoniseringens mästare Stefan Löfven kanske menar dig.

Stefan Löfven agerar mot Sverigedemokraterna (SD) som Hitler gjorde mot judarna. Han demoniserar SD på samma sätt som Hitler gjorde med dessa. Han har genom en rad exempel visat att han inte ens  som statsminister hävdar den värdegrund vi grundlagsfäst och som majoriteten av svenska folket vill värna. Trots detta skymfar och kränker han oss som vägrar kapitulera för barbariet. Ett exempel är bland annat hur han kränkte såväl svensk värdegrund som de svenska kvinnorna när han tvingade de kvinnliga ministrarna att hölja sig i slöja vid besök i en muslimsk stat.

Bevisen för hans svek är många. Han gör sålunda inget för att stävja det grova våldet från invandrare som t ex mord våldtäkter, rån, sexuell terror, hedersvåld, tvånget medklädkoder etc. Barn- och tvångsäktenskap liksom kvinnlig könsstympning förekommer i Sverige trots att det är förbjudet i lagen.  Extrema fundamentalistiska islamska organisationer får trots detta årligen miljontals kronor  av statliga medel!

Är hans fjäsk och underlåtenhet att beivra brottslighet och kriminalitet mot invandrarna i själva verket ett sätt att ”köpa” deras röster för framtiden? Den cynism han visat hittills motsäger inte ett sådant påstående.

Bl a ovanstående visar den faktiska bilden av Stefan Löfvens ”humanism” och cyniska ”ledarskap”! Hans kallhamrade maktbegär utesluter normal medkänsla med alla de människor som fallit offer för hans ”humanistiska” massinvandringspolitik. Genom underlåtenheten att straffa och utvisa våldsmännen legitimerar han våldet mot den svenska befolkningen precis som Hitler gjorde. Denne agerade inte när ideologiskt indoktrinerade nazister men också kriminella individer våldförde sig på judar liksom dagens islamister och kriminella invandrare dagligen våldför sig på svenska kvinnor/män, flickor/pojkar. Jag avskyr nazister, men jag har svårt att förstå nyttan med att jaga ca 300 visserligen organiserade men helt förvirrade och huvudlösa individer samtidigt som tiotusentals extremister från utlandet får röra sig fritt utan minsta ingripande från myndigheternas och lagstiftarnas sida. Inte ens när en stor del av dessa utför de mest bestialiska brott mot svenskar som mord, hedersvåld, våldtäkter och dessutom förstör egendom för tiotals miljarder kronor tas de i förvar eller utvisas.

De medborgare som sympatiserar med SD uppgår i dag till  uppemot 2 miljoner. De är på samma sätt som flertalet judar var i Tyskland – ett genomsnitt av Sveriges befolkning. Att därför som Stefan Löfven gör, demonisera nästan20 procent av befolkningen som han inte har minsta kunskap om, kan inte förstås på annat sätt än som ren ondska med enda avsikten att svartmåla och demonisera för att inte förlora makten. Så har alla antidemokrater agerat före honom.

Att han inte accepterar vår demokrati har han ju gett tydligt uttryck för med ”Decemberöverenskommelsen”. Men också senare. Han har vid ett flertal tillfällen uttalat att om ”Alliansen” blir mindre än de ”rödgröna” kommer han inte lämna ifrån sig regeringsmakten även om Alliansen och SD sammantaget blir större än regeringspartierna! Detta är i så fall ett brott mot Parlamentarismen och därmed såväl mot grundlagen som demokratin.

Jag som skriver detta är 85 år. Jag föddes i en statarlänga och lämnade hemmet före 16 år för förvärvsabete. Studier var inte att tänka på eftersom ekonomin  inte medgav detta. Genom att varva arbete och studier tog jag så småningom en högskoleexamen och slutade som personaldirektör. Jag var under lång tid socialdemokrat men lämnade partiet när ideologin dog i partiet.

Från tiden omkr 1980 har jag skrivit tusentals artiklar i papperstidningar. Skrev så gott som regelbundet i ett tjugotal. I flertalet av dessa har jag kraftfullt förfäktat demokratin och ett samhälle byggt på upplysningstidens idèer. Jag har aldrig svävat på målet. Den som vill kan kontakta någon av de  tidningar jag skrivit i. Mina artiklar var så populära att jag ombads skriva oftare i flera tidningar. Men så helt plötsligt drogs rullgardinen ned. Jag engagerade mig i ”Nej till EU” och Junilistan. Då blev det stopp i flertalet papperstidningar. Sedan gick det en tid och jag lämnade båda organisationerna. Då var jag helt plötsligt välkommen igen. Men sedan inträffade katastrofen – massinvand ringen – och som jag var och är emot denna till hundra procent skrev jag vad jag tycker. Än en gång drogs rullgardinen ned och är det fortfarande utom på nätet.

Primitiva, bildningsmässigt och intellektuellt svaga maktmänniskor möter aldrig sina motståndare med sakliga argument. De gör precis som Stefan Löfven nämligen påstår vilka osanningar som helst och är i sin besatthet helt ointresserade av om det drabbar helt oskyldiga. Lägga skulden på andra för något de aldrig gjort om det kan  tjäna egna syften det var t ex Hitler en mästare i. Löfven tycks inte vilja vara sämre!

Men lögnen är aldrig lojal mot utövaren. Den stjälper förr eller senare!

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

Olle Ljungbecks enmansdemonstration på Stortorget i Gävle.


34 responses to “Svenska kvinnor och män vakna upp i tid

 • Anette

  Bra och sant dkrivet!👍 Det är många många många som tycker exakt detsamma och vi ser det som pågår i detta landet nu. Men vi tystas, blir hackade på , mm. I Sverige år 2017 är det förbjudet och tom straffbart i vissa fall, att ge uttryck för någon annan åsikt än den S – Löven bestämt att Sveriges folk ska ha!

  Hur länge skall detta fortgå??
  Varför fjäskar S och V mfl så enormt mycket för dessa folk ? som så tydligt vill våldta, kränka, skada och ta över Sverige???

  Är regeringen mfl i Sveriges maktpositioner MUTADE ???… Eftersom de väljer ATT HELLRE fortsätta stödja och ge pengar till dessa extrema, som utgör ett hot mot vår Värdegrund, Frihet, Demokrati, Yttrandefrihet,! –
  – Än att säkra tryggheten för Svenska kvinnor/ män, flickor / pojkar.,?….
  Varför offrar Löven allt detta??? Är det enbart i egoistiskt syfte för att fiska röster??

  Gilla

 • Nico

  Varför, Pettersson,jämför du en landsförrädaren som försöker utrota sitt egna folk..
  Med snälla rara Adolf?
  Igen och igen och igen

  Gilla

 • Tony

  Nej Dum Mia försvarar Stefan Löfven in Absurdum, det är lite märkligt ändå att Stefan Löfven som haft nassar i sin släkt har inget med dessa att göra, men Sverigedemokrater som inte ens var födda när Nazismen härjade i Europa blir påklistrade detta av sådana som hon i alla
  lägen. Mia du är icke trovärdig!

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Stefan Löfven kommer bli ihågkommen som Sveriges svar på Norges Quisling.
  Skulle nog vilja påstå att Stefan gör detta ”jobbet än bättre”.
  Ser inte det som en merit, men det finns säkert flera som gör det.

  Gilla

 • Lilla fröken PK

  I ett samhälle, som tidigare varit en oas av trygghet och samförstånd har de naiva politikerna fört en politik som steg för steg eroderat samhällets bas. Svaret på alla försämringar, som är uppenbara för alla, består blott av meningslösa floskler av typen ”det är in OK”. Det är inte att förvåna, att extrema rörelser sm NMR växer, om än i begränsad omfattning. NMR och ”Etablissemanget” har kommunicerande kärl och närs av varandra. Den stora (?) konfrontationen i morgon kommer att stärka båda sidor i respektive uppfattning. Elefanten i rummet är som ofta SD, som är den (proxy-)motståndare etablissemanget avskyr, för att de har haft rätt om migrationspolitikens negativa följder hela tiden.

  Gilla

 • Tony

  Och lika beklämmande är det att han skiter i att väldsvänstern’
  här hemma är tio gånger värre än den lilla skara Nassar som
  dom babblar om. Istället så tar han hjälp av våldsvänstern som
  EXPO och RESEARCHGRUPPEN för att trigga igång bråk som dom sen kan skylla Nazisterna för.
  Så länge han inte bryr sig om att historiens mest bloddrypande
  Mördare Kommunister, utan låter dessa härja fritt är han inte trovärdig.
  Vilket han för övrigt inte är i något sammanhang, tror till exempel
  någon normaltänkande person att Stefan Löfven inte kände till den
  stora härvan i transportstyrelsen?? I så fall är dom personerna
  naiva så det slår bloss omkring det? Nej Svenska folket skulle i
  vanlig ordning föras bakom ljuset.En gammal SOSSEGREN.

  Gilla

 • Tony

  Ja när den nära släkten har haft riktiga Nazister så är det nära
  att det fortsätter i andra och tredje generationen, det finns andra
  exempel på det, Ta Nordkoreas diktator Kim Jong-Un, som är
  den tredje generationen av samma skrot, Eller Georg Soros och
  hans söner, som tros ligga bakom stora delar av det helvete som Europa är utsatt för idag.
  Så använd kondom , det kan födas en Stefan Löfven varje dag annars.

  Gilla

  • Mia

   En ovanligt dum jämförelse mellan tokstollen Kim Jong-Un och Stefan Löfven eftersom den ena troligen har formats av sina släktingar och fostran i ett land som Nordkorea och den andre aldrig inte ens träffat sin släkting.
   Du tycks har hakat upp dig på Löfvens morfar som du ofta återkommer till.
   Rådet att använda kondom borde du i så fall rikta till nazister om det går till som du tror. Puh.

   Gilla

   • Mimi N.

    OBS ! OBS ! OBS !

    Mia

    21 07 2017 at 11:59
    Det är din dag idag.
    Grattis på 60-årsdagen, Stefan!

    Önskar Mia-sharia

    Gilla
    3 103 Betygsätt

    Gilla

   • Dino

    Mia varför får man inte dra upp Lövens förflutna men det går bra med SDs alla partier har skelett i sina skåp men det är det tyst om.

    Det ska vara lika för alla och jag trodde vi hade demokrati här i landet och att alla är lika värda stämmer inte kan jag tala om.

    Jag har sett mycket skit i mina dagar och jag har sett många sidor av Sverige både bra och dåliga men en sak vet jag vi är absolut inte lika mycket värda och det finns olika normer inom socialtjänsten lika så inom and instanser men vill man inte se och ta till sig vad som händer då är man både blind och dum tyvärr

    Gilla

   • Mia

    Löfven har inget förflutet inom nazismen.
    Det är inget han har valt och inget som går i arv.

    Och det där du tar upp med allas lika värde är väl något alla bör sträva efter. Att alla inte gör det är en annan sak.
    Själv anser jag att man som människa har denna unika egenskap från födelsen till döden.

    Gilla

   • Stenbock

    För att rätta till dina felaktigheter,kan jag informera dig att Kim har studerat i Schweiz,på en högre internatskola. Då utan inflytande av sina föräldrar. Detta i minst tre år !
    Men precis som Absurdistans extremvänster,var/är han tydligen inte fullt utvecklad för skolgång.
    F.ö. vad har din Stefan för examen,förutom en obligatorisk folkskola,och tre veckors kurs hos facket….

    Gilla

   • Dino

    Mia tyvärr har du fel ang allas lika värde och visst han väljer inte sin bakgrund men man döms för sin bakgrund jag vet av egen erfarenhet hur man döms utifrån vad vissa tycker och anser.

    Men Herr Löven har ju närmre den bruna sidan än vad många Sdare har men likt förbannat så är man nasse om man röstar SD och människosynen ska vi inte diskutera för då faller många partier bort och man gör skillnad varje dag på folk och folk med andra ord man ställer grupper mot varandra och detta på hejas av Vänster Sossar MP KD L C M och FI men det hör man aldrig ngn klaga om det bryts lagar i parti och minut men inget man bryr sig om och dem mänskliga rättigheterna tar man helt sonika bort för en som sympatiserar med SD ingen bryr sig att Sverige bryter mot en rad FN stadgar detta land skämmer ut sig mer och mer och ingen bryr sig utom möjligtvis ett fåtal som försöker visa och påpeka detta men dessa är ju nassar per definition

    Gilla

   • Mia

    Vilka felaktigheter,
    varken jag eller den jag svarar har nämnt något om utbildning.
    Men eftersom du frågar om Löfvens utbildning så har han gått 2-årig ekonomsk linje på gymnasiet samt studerat 1 1/2 år på socialhögskolan.

    Dessutom erfarenhet av vanliga hederliga arbeten i sin ungdom som arbete på posten, slyröjare, timmersorterare och sedan svetsare i 16 – 17 år.

    Jag tror inte att Kims misslyckade studerande under 3 år i Schweiz har haft någon betydelse i det hela vad det gäller inflytande (indoktrinering) från föräldrarna.

    Gilla

   • Dino

    Mia du pratar om indoktrinering då blir min fråga och hoppas på ett riktigt svar och inget flum hur mkt av den varan ser du i tv och i media får vi veta hela sanningen och inget annat eller göms det undan mkt

    Gilla

   • Cirkusen rullar på.

    Mia…..
    Om det är som du skriver att Kim har fostrats av sina föräldrar till att vara den han är med det tänkande som han har, så förstår jag inte vad du menar med Löfven.
    Fostras vi inte alla av våra föräldrar ( vi som haft/har) med deras syn och åsikter på samhället?
    Det känns och verkar som att Löfven har nått ifrån sin barndom, som visar sig så att han vill på alla sätt utplåna Sveriges traditioner och kultur så att vi lyder snart under islams hemska traditioner.
    Det kanske vara att han blev utskrattad eller inte fick vara med å dansa, små grodorna. Man kan aldrig veta……vad har dessa ungdomar med sig i bagaget, vad har dom varit med om. //D.E

    Gilla

   • Mr Q

    Mia:
    Jo men mer eller mindre ! Du får själv välja vilken grupp du tillhör.Sedan får vi se om den stämmer med dina rader ?

    Gilla

   • Stenbock

    Mia:
    Efter din uppräkning ovan borde ju din idol Stefan,vara Dr,Dr,och Professor…Eller hade han lika svårt att skriva,som att uttrycka sig..då tänker jag inte på hans ”engelska” !
    Mera på ” vi får se”,eller ”det kommer att utredas”…. 😦

    Gilla

 • Fredde

  Mycket välskrivet och generande (för PK-maffian) träffande sant!

  Det verkar vara viktigare att motarbeta (och därmed neka demokratin) SD, än att leda landet i rätt riktning.

  Att man vill ha ett tryggt och välmående land är inte samma sak som att vara rasisit och fascist, och definitivt inte samma sak som nazist.

  Men, det kortet drar PK-maffian hela tiden, trots att det inte finns belägg för det.
  Är det inte snart dags att kravla upp ur sandlådan och uppträda professionelt, och ta tag i de växande problemen?

  Det skulle de flesta svenskar, och de flesta arbetande och integrerade invandrare uppskatta!
  (för de senare är ju faktiskt ännu mer förbannade än svenskarna på utvecklingen)

  Gilla

  • Grune

   Jag tror att vi fått en bättre regering om vi gått ut på Sergel torg och plockat ihop en bland knarkarna där.

   Gilla

 • gamgubben

  Olle har som vanligt rätt i mångt och mycket, i denna skrift anser jag att han har ett fel, nämligen ministrarna vid besöket i Iran dolde sitt hår bara för att de följde iransk lag.
  Vi vill ju också att våra lagar ska följas av alla besökare, att vi är dåliga att vidmakthålla att våra lagar följs är en helt annan sak.

  Liked by 1 person

  • Ama Tona

   För det står i samma ”lagbok” som verserna om att de hamnar i eviga helvete om kvinnan inte täcker sig ,mörda judar och Kristna, giftermål med barn, stena otrogna till döds…
   Varför respekterar de inte massor av våra lagar när de bor och utnyuttjar Sverige….

   Gilla

   • gamgubben

    På tal om lagar läste du inte vad jag skrev ”att vi är dåliga att vidmakthålla att våra lagar följs är en helt annan sak.”

    Gilla

  • eugenecork

   menaru att ifall Löfven besökt ngn Indianstam
   i Amazonas…för att då vara till lags, skulle han
   då representera Sverige i Tangas (typ)?

   Gilla

   • gamgubben

    Naturligtvis, om det vore stammens lag och vårt gamla ordspråk ”Du ska seden dit du kommer”

    Gilla

  • gamgubben

   Ser att det finns åtminstone 8 odemokratiska personer här. I ett demokratiskt samhälle måste vi ha rätt att ha olika åsikter om saker och ting. Att Olle och jag, vi är nästan samma årgång, har likadana bakgrunder och förmodar jag snarlika politiska åsikter innebär inte att vi alltid måste tycka lika i varje detalj.

   Gilla

 • Gus

  Olle ! Din värdegrund är också min ….

  Gilla

 • Yttrandefrihet

  Sverige behöver fler som Olle Ljungbeck. Den smala åsiktskorridoren är skadlig för Sverige.

  Gilla

  • eugenecork

   …fler som Olle… räcker med hälften av
   oss, t.ex om alla under 65 bast (c:a 1 milj.)
   skulle sittstrejka…alla på en gång vägrar
   resa sig, förstden dag Qvislingen Löfven
   me följe utgår utan krav på försörjnings-
   stöd
   …max 3 dgr skulle räcka, garanterat!

   Gilla

 • Göran

  Bra jobbat Olle! Sanningen kommer segra men priset i mänskligt lidande blir högt som vanligt och betalas av de svaga.

  Gilla

 • ulsansblogg

  Stefan Löfvéns värsta fiende är sanningen, därefter kommer den kunskap som ett stort antal svenskar besitter. När man kallar sina meningsmotståndare för fascister och nazister har man förlorat debatten och tydliggör markant vilken ohederlig och marginaliserad person man bör vara.
  https://ulsansblogg.wordpress.com/2017/09/28/farlig-farligare-farligast/

  Gilla

 • Gus

  Hedersamt nedskrivet och sant, Olle Ljungbeck.Tack för din fina analys!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: