98.000 fler får rösta i 2018 års riksdagsval. 87 % av dem är utrikes födda


VALET 2018. I riksdagsvalet 2018 ökar tillskottet av de som får rösta med 98.000. Utrikes födda som är svenska medborgare utgör 87 % av ökningen. 94 % av ökningen av de som får rösta i kommun- och landstingsval är utrikes födda. Om man skulle lägga till inrikes födda med 2 utrikes födda föräldrar så skulle ökningen innefatta (utländskt ursprung) och ge ännu högre procentsatser.

I kommun- och landstingsval blir, där dessutom utländska medborgare får rösta, förändringen ännu mer märkbar.
Av total ökning av antal röstberättigade på 221.000 är 208.000 (94 %) utrikes födda.

– Pettersson vet att tidigare statistik visar på att dessa utländska medborgare i huvudsak röstar rödgrönt. Jag har även hört men kan inte gå i god för att det är sant att våra nya svenskar har svårt att skilja på socialdemokrat och socialbidrag…

 


18 responses to “98.000 fler får rösta i 2018 års riksdagsval. 87 % av dem är utrikes födda

 • Nils

  Vilka är källorna till Petterssons siffror?

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Opinion från Dagens Samhälle. 

  SD ligger stabilt som näst största parti senaste halvåret i DS Poll of Polls.

  Uppdaterad 22 september 2017 senast med data från DN/Ipsos, vikt 10 %. Totalt antal intervjuade 20 125. 77 procent av rösterna härstammar från telefonintervjuer baserade på obundna slumpmässiga urval (OSU).

  https://www.dagenssamhalle.se/dagens-samhaelle-poll-of-polls

  Gilla

 • eugenecork

  tror många av dessa vill skydda det de redan har, å inte
  riskera att få sämre villkår som fortsatt massinvällning för
  med sig…tänker förh.vis som oss idf, gissar fifty-fifty…
  åtminstone de som etablerat sig hjälpligt…t.o.m trol.
  ännu fler föredrar SD framför S idf, tror migas (?)

  Gilla

 • Lena

  ”Vi när en dödlig orm vid vår barm”!
  http://www.gballard.net/lifes_lessons/girl_rattlesnake/

  Gilla

 • Mm

  Rösts på SD

  Gilla

 • Albert

  Alternativmedia borde inför valet slå sig samman och granska socialdemokraterna på djupet och blottlägga alla deras kopplingar till islamism och extremistiska nätverk, på samma vis som gjordes med miljöpartiet. Även övriga partier borde storgranskas.
  När ingen annan (den etablerade regimmedian) granskar makten, eller ö.h.t. verkar bry sig om samhällets tillstånd, blir det upp till medborgarna att göra detta själva. Gammeldags hederlig/ovinklad journalistik är det idag bara alternativmedier (som Petterssons blogg) som står för.
  Med annonskampanjer och flygblad kan sedan informationen spridas vidare…

  På radions P1 gjorde de idag sitt bästa med att piska upp rädsla och en hatstämning inför kriget i Göteborg imorgon (där slagets kombattanter utgörs av kanske 70 nazister & poliser mot 10 000 av Soros/Wall streets betalda lakejer som påstår sig vara ”vänster”). De borde inte tagit upp saken över huvud taget!
  Dagens journalister är som hyenor, som sådana som gillar att stå och titta på bränder och gotta sig i andras olycka. Bränder som de själva medverkar till att anlägga. Aldrig någonsin rapporteras det om det verkliga hotet med de ca. 1 miljon potentiella terrorister och våldsverkare som regimen smugit in i landet utan befolkningens medgivande.

  Göteborgsscenario;

  Gilla

 • OPete

  Mia ! Tror du framtiden kommer bli bättre av att ni får mer som röstar på ditt parti ? Kan garantera att även du/ni kommer att ifrågasättas vad ni ställde till med !!!

  Gilla

 • SvenskMan77

  Jag har sagt det tusen gånger valboskapen är nån slags DeadEnd för demokratin .
  Med tanke på barnafödandet av terrorister alt parasiter… ja du….jag vet inte tur jag är medelålders utan barn.
  ……………nån borde göra nåt

  Gilla

 • ingvar

  Sverige har blivit hela världens socialbyrå. Alla UTOM vi etniska svenskar
  Vi ska helst dö så fort som möjligt när vi jobbat klart.

  Gilla

 • Gus

  Hycklarna röstande på KD är än ännu mer förtappade ….

  Gilla

 • Lena

  Det är just därför de är här, för att tillfredställa ……..den obehaglige skurken och hans vidriga parti såssarna !
  Alliansen är inte ett dugg bättre, den lille kristersson …………..vilken ursäkt för en partiledare.

  Gilla

 • angelicaplacet

  Dom gamla socialdemokrat väljarna som fick det bättre – går bort en efter en och fylls på med okänd identitet som får överlägset bättre.

  Gilla

  • Lagro

   Asylinvandringen är en röstimport för S MP och V och ingenting annat.
   Asylinvandringen kan inte blandas ihop med annan invandring som är något helt annat.
   De här länderna som är utsedda till asylländer är också muslimländer, och att kalla dem för flyktingar från de länderna är helt felaktigt.
   En asylinvandrare finns det ingen kontroll på utan han kan lämna sitt land och komma in i Sverige utan pass eller ID handlingar, därför uppehållstillståndet söks i Sverige, med de uppgifter som personen påstår.
   Hur riktiga de här uppgifterna sedan är kan ses som en öppen fråga,
   En invandrare som önskar komma till Sverige exempelvis från sydost Asien måste ansöka om uppehållstillstånd på svensk ambassad och kravet är att personen skall ha jobb i Sverige och bostad.
   Om personen har kriminellt förflutet är det omöjligt att få pass i de sydost Asiatiska länderna och de kan inte lämna landet, de får inte finnas i straffregistret.
   Om en svensk gifter sig med en kvinna från syd ost Asien är det noggrann kontroll på mannens inkomster, och han skall ha rymlig bostad och kunna försörja kvinnan.
   Handläggningen är vanligen ca 2 år för kvinnan även om alla papper är korrekta.
   Vanligen när de här syd ost asiatiska kvinnorna lärt sig språket får de jobb mycket snabbt också.
   Myndigheterna tycks inte vara intresserad av syd ost asiatisk invandring och den sannolika orsaken är att det blir inga röster eller fåtal för S MP och V.

   Gilla

   • Lagro

    När myndigheterna visar statistik kallar man alla för invandrare, man slår ihop asylinvandrarna med andra invandrare, som ger en bättre statistik än om den skulle säras.
    Invandrare som kommer in till landet genom att de söker uppehållstillstånd från svensk ambassad har en mycket hög sysselsättningsgrad och kriminaliteten är mycket låg för de invandrarna.
    Däremot asylinvandrarna har mycket låg sysselsättningsgrad, där de flesta lever på bidrag.
    Kriminaliteten är också mycket hög bland asylinvandrarna.
    Det är självklart att Sverige behöver invandring men den skall vara kontrollerad att alla som önskar komma till landet söker uppehållstillstånd från svensk ambassad.
    Sverige skall ta emot kvotflyktingar som utses av FN men ingenting annat.
    Den här röstimporten som går under täckmanteln asylinvandring, kommer att få mycket dystra konsekvenser för landet, därför den kommer att kosta enorma summor och skall betalas med krympande välfärd för folket.

    Gilla

   • Lagro

    Den här röstimporten är sannolikt ett verk av Verkställande Utskottet och Löven är endast en nyttig dräng att snacka för den, därför det bör vara personer som inte kan tänka själva, som skall lägga fram den.
    Förutsättningen att Sossarna skall ha makten är den här röstimporten, som har pågått en längre tid men inte i den omfattning som varit på senare tid.
    Auktoriteten bakom röstimporten är medvetna att de människorna som kommer in som asylinvandrare kommer att bli bidragsberoende och därmed säkra sosse röster.
    När människor kommer in som det inte finns efterfrågan på blir det brist på bostäder och annan samhällsservice, därför den kan inte expandera när människorna skall leva på bidrag och finns ingen efterfrågan på arbetsmarknaden av dem.
    Den konsekvensen som sannolikt auktoriteten förbisett är att kriminaliteten kommer att öka mycket kraftigt, det blir en gängkriminalitet som för svensk polis är omöjlig att få bukt med, därför sådana befogenheter har inte svensk polis.
    Sedan är det andra och tredje generationens asylinvandrare som blir de mest kriminella.
    Nu har man försökt dölja kriminaliteten bland asylinvandrarna med att avfärda anmälningar och ge dem låga straff, men sådant löser ingenting, utan det är att skjuta problemen framför sig.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: