Skottskadad man dök upp på akuten i Malmö

2017-09-28 23:14, Misshandel, grov, Malmö

Skottskadad person till sjukhus.

Polis beordras till akuten på Malmö universitetssjukhus med anledning av att en man kommit in med en misstänkt skottskada. Den skadade mannen vill inte samarbeta med polis. Efter att mannen blivit omplåstrad av sjukhuspersonal så skrivs han ut från sjukhuset. Ingen brottsplats är känd. Initial brottsrubricering är  grov misshandel.

11 thoughts on “Skottskadad man dök upp på akuten i Malmö

  1. I medeltiderna åkte man till klostret och kyrkan för att få sjukvård. Nu att delar av Sverige återgår till medeltida traditioner får de här individer som inte vill samarbeta med polisen och andra moderna institutioner helt enkelt vända sig till moskén för att få sina sår plåstrade.

  2. Ge dem inte vård om de inte samarbetar med polis. Det är inte rasism, det är brottsprevention och ett kraftfullt sätt att arbeta. Sätt de skadade i skyddshäkte och utred frågan. Detta daltande är förödande för landet!

  3. Bra att de fick ut honom snabbt, innan de andra ”svenska” ungdomarna kom in efter honom, för att sätta 22 skott i honom.

    Sådär som gamla svenska traditioner…

    Vad var det hon sa om våld i Malmö, SVT – reportern?
    ”påhitt av högerextrema”

    • En majoritet av Malmös valmanskår röstar själva på vilka politiker man anser sköter Malmö bäst. De har haft facit under ett antal årtionden så de kan INTE om syn, hörsel och hjärna fungerar tillfredställande att de INTE visste.

  4. Vår stad Malmö är en krigszon. Undantagstillstånd borde proklameras !! Här.är det livsfarligt att leva !!

  5. Den som inte vill samarbeta med polis i fall som här skall heller inte få någon vård utöver möjligen en par plåster (ett för ingångshålet och ett för utgångshålet) och sedan en spark i ändan så han flyger ut.

Kommentera