Örebro moské användes för att rekrytera jihadister


ISLAM. I juni 2015 skrev SVT en artikel om Örebro moské i Vivalla som brann ned nyligen och kungen besökte idag. Då hade Säpo pekat ut att Örebro moskés lokaler användes i arbetet för att rekrytera terrorister och som vi vet har flest jihadister i landet per capita rekryterats just i Vivalla.

Säpo grep en 45-årig man i sin bostad i Örebro, misstänkt för att ha rekryterat ett betydande antal personer till terrororganisationer i Syrien och Irak, de pekade på att moskéerna i Örebro och Eskilstuna använts som mötesplatser.

Säpo poängterade att moskéerna själva inte var delaktiga i rekryteringen och Örebro moské har redan sagt att de tar avstånd.

-Pettersson tror vad han vill på att moskérna tar avstånd. Jihadister och de kriminella muslimska mördarbanden som Boko Haram, al Shabab, al Qaida, IS, Abu Nidal, Al-Aqsa-martyrerna, Hamas, Nusrafronten och många andra gör bara som Muhammed sagt åt dem att göra och det som står i koranen. Det är islam.

Och jag tror inte moskéerna i Sverige tar avstånd från Muhammed, koranen och islam. De är stridsledningscentraler för islam.

IS håller på att besegras med hjälp av överlägsna styrkor och vapenkraft, är det någon som tror att det hade gått att slå dem med dialogpoliser, halalkorv och bidrag? Det är islam som måste besegras.

 


14 responses to “Örebro moské användes för att rekrytera jihadister

 • heraldikern

  Att Kungen besökte Vivalla- moskéen är anmärkningsvärt. Dels med tanke på att han aldrig besökt nånting annat som brunnit ner och som betraktats som terror eller annat politiskt/religiöst sabotage. Och i synnerhet inte då några Svenskar eller deras egendom har drabbats! Vi såg aldrig Kungen besöka ”brottsplats” Drottninggatan! Dels är det anmärkningsvärt att han så snabbt ändrade i sitt schema, vilket tyder på en påringning från regeringskansliet om ”lämpligheten” att han gör ett sympatibesök där! Nu mina vänner, är man desperat och sluggar vilt inför valet 2018.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Finns förmodligen inget viktigt att besöka i dagens Sverige förutom moskéer, dessa byggnader ligger liksom i tiden !

   Gilla

 • Adolf Nilsson

  Vansinne har inga gränser.Mvh Adolf

  Gilla

 • Tomas O'Maely

  Jag tror att alla moskéer i Sverige används till att rekrytera jihadister.

  Gilla

 • Carl edström

  Det bästa som hänt på länge ,tycker jag.
  Vi ska inte ha dessa fula svinhus i Sverige.

  Gilla

 • Lena

  Nu är Sverige där djupt ner i eländet. Det land som mängder av människor ville komma till är på kort tid förvandlat till att etniska svenskar vill härifrån ……..om de kan !
  Alltså de elaka som hatar oss har snart lyckats med folkutbytet.
  Från att ha varit ett hyfsat bra land har vi med äckliga politiker förvandlats till : ett otrevligt, osäkert, fult, otryggt, okunnigt, smutsigt, ingen vettig service vid sjukhusvistelse, stora klasser med barn som inte kan språket, miserabel äldrevård, rättsväsende med olika domar beroende på vem som skall dömas, inga poliser där vi tidigare hade osv………….
  Ville vi ha det så här ?
  Inte vi etniska svenskar men……………………………………………..de vill !

  Liked by 1 person

 • Lokalinvånare

  Nu kräver dessa kravmaskiner ökad säkerhet mot muslimer av regeringen – trots att det inte är klart varför moskén eldades ner och att det inte alls verkar vara ett ”rasistdåd”…

  Kungen var där idag och flosklade…

  Polisen lade ”alla resurser” på att snabbt hitta och gripa den misstänkte…

  Allt detta gull gull och alla dessa resurser pga att ett islamistisk fäste som predikat salafism och jihad brann ner.. i Sverige. Det är så man vill spy!

  Vart är kungen och polisens resurser när skolor och andra betydligt viktigare byggnader eldas upp av kriminella invandrargäng???

  De flesta som drabbats av brott i Sverige är inte muslimer, ändå blir det ett jävla liv när just de drabbas och det pratas om dem som en utsatt grupp. De flesta terrorister i modern tid har varit muslimer – men då får vi plötsligt inte längre ”dra alla över en kant” och det är ”bara ett fåtal” och ”inga riktiga muslimer”..

  Borde inte alla lärare på t.ex Lagersbergsskolan i Eskilstuna, som också fick en av sina byggnader uppeldat i sommras, en byggnad där barnens leksaker förvarades och förstördes i branden, skrikit sig hesa om hur ABSOLUT FÖRJÄVLIGT detta var och att de nubkräver ökad säkerhet för Sveriges skolor??? I just detta fallet var t.om gärningsmännen kvar på plats, maskerade, och försökte hindra brandmännen från att släcka – ändå blev INGEN gripen och allt glömdes bort några dagar senare!

  Jag försvarar inte på något vis att någon eldar ner någonting – men det måste fan finnas någon jävla rimlighet hur samhället reagerar efteråt. Och ja – jag är JÄVLIGT bitter och det sticker i ögonen över att det inte blir sådana här krafttag när något annat än en moské eller asylförläggning brinner.

  Gilla

 • Boa Realist Axe

  Jag tror inte heller att vår s k statsminister tar avstånd från de tre områdena som räknades upp i artikeln. Har aldrig hört honom ge uttryck för detta. Däremot har jag förstått att han har lätt för avståndstagande från det de goda krafterna står för.

  Gilla

 • Ulv

  Erdogan deklamerade för tiotal år sedan och syftandes till Europa: ”Moskéerna är våra kaserner, kupolerna är våra hjälmar, minareterna är våra bajonetter och de troende är våra soldater”.
  Nuvarande Turkiet bildades på ruinerna av det erövrade kristna Bizantiska Imperiet. För hundra år sedan var nästan halva befolkning kristen, idag förföjls och mördas de och kyrkor oficiellt existerar öht inte. Ni är varnade. Läs historia.

  Gilla

  • Lokalinvånare

   De är snabba på att ”kräva tillbaka” landet judarna fick tillbaka som fristad efter ww2, men inte lika pigga på att lämna tillbaka de länder de själva ockuperat och nu anser vara sina egna *host* Cypern *host*

   Gilla

 • Jhonsson

  Ko, Löfven och hans regering, V, Mp och Alliansen tror att dialogpoliser räcker. De tror förresten att dessa duger till att bekämpa alla former av brott.

  Gilla

 • Sonja Jonasson

  Jo men då förstår vi det enorma uppbåd av sörjande. Sverige är ju störste garant för IS överlevnad. Vilket otroligt tapp det blir i Syrien nu när rekryteringen bromsas. Som tröst kan jag inf om att både S och Kungen varit på plats. Det borgar för ett snabbt återhämtningsprogram. Huvuden kan fortsätta rulla.

  Gilla

  • Sven-Erik

   Efter moget övervägande lämnade jag Svenska Kyrkan. Nu har Sveriges statschef besökt Vivalla och de muslimer som sörjer den nedbrunna mosken. Ilska och sorg är de drabbades angelägenhet. När nu Sveriges monark, som är bunden till protestantism, tröstar den religion som dödar kristna frågar jag; Kan jag lämna den Svenska kyrkan två gånger?

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: