Sveriges nya instabilitet


av Nima Gholam Ali Pour  •  27 september, 2017

 • Om USA 2015 hade tagit emot en lika stor andel asylsökande, i förhållande till sin egen befolkning, som Sverige tog emot, så skulle USA ha tagit emot 5,2 miljoner asylsökande.

 • Att svenska badhus idag är associerade med våldtäkt och sexuella ofredanden var något som var otänkbart innan migrationskrisen 2015. Både Boston Globe och alternativa medier borde hålla sig till fakta och statistik.

Nyligen så skrev Boston Globes Astead W. Herndon en artikel där han kritiserade det sätt som USA:s president Donald Trump samlade underlag for sina uttalanden och förslag. Medan det i grunden stämmer att politiker inte borde förlita sig endast på medier, så är Herndons förminskning av problemen i Sverige i bästa fall oärligt.

Läs vidare


4 responses to “Sveriges nya instabilitet

 • Lingon

  Väger man in den allomfattande kravlösa välfärden som erbjuds i Sverige i förhållande till USA skulle siffrorna se betydligt värre ut i jämförelse.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Vi som räknas som fossiler idag vet hur det var i Sverige då vi vet också att samhället var tryggt och trevligt sedan får dagens unga välutbildad experter och övriga duktpellar som inte ens var påtänkta och födda på den gamla goda tiden glänsa och säga vad de vill i massmedia !

  Gilla

 • jan

  USA tog emot ca 70000 flyktingar 2015. Skulle motsvara att Sverige tagit emot ca 2300 flyktingqar 2015.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Annie Lööf (C) förmodligen en framtida lagkamrat till Löven sa för inte så länge sedan att hon önskade sig en framtida svensk befolkning på mellan 30-40 miljoner som Sverige utan problem skulle klara av och ska detta uppfyllas så lär ju Sverige öka inflödet av nyinflyttade kraftfullt och några utvisningar har vi naturligtvis inte råd med alla måste gå stanna en allmän amnesti som V och MP åberopar kanske är en lösning, blir spännande att se vad nästa vänsterregering uppbackad av C och L kommer med för överraskningar efter valet 2018 !

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: