Femtio kvällar, ingen tar ansvar och snart kommer kylan…

INVANDRING. Amir undrar varför ingen tar ansvar för de unga ljugande afghanska desertörernas krav i ett land där de är illegala icke-önskade gäster.

-Pettersson försöker ta ansvar för sitt land och tycker att Amir och hans kompisar ska åka hem och ta ansvar för sitt land. 

Om Amir Nabizadeh på bloggen…

https://twitter.com/nabizadehse/status/912025739893071872

 

28 thoughts on “Femtio kvällar, ingen tar ansvar och snart kommer kylan…

  1. A la bonne heure, mina raska kamrater, höstkylan torde initiera dessa envetna amatörskådespelare till allvarliga funderingar kring återtåget till fosterjorden och verkligheten, oaktat de nattetid säkerligen kunnat värma sig i den beryktade blomsterhattskamarillans trånande famntag.

    Sommarens karnevalsupptåg, amorösa eskapader och friluftsaktiviteter har dock obönhörligt förklingat, varför vi med fullaste fog bespetsar oss på ett definitivt ridåfall och slutsorti.
    Andreas 🙂

  2. Enda jag kan gör för dem är,att i min aftonbön önska en riktig vargavinter med rikliga snömängder.Hela huvudstaden hemsökes av julkortslik vinter speciellt kring N:a Bantorget.

  3. Åk hem där är det fortfarande sommar, och landet behöver unga starka krafter till att bygga upp sådant som krigiska idioter har förstört, där
    utgår säkert inga bidrag till latoxar som inte vill jobba, men hårt jobb
    får man säkert lön för.

  4. snälla kommentera på hans twittrande! Det behövs moteld och det var bra kommentarer här. De ska känna att svenne inte stöder detta utan bara en sekt som tar dem som gisslan och legitimitet för att jävlas

  5. Finns väl fina dyra hotellrum att hyra ?
    Vänta bara tills någon stackars missförstådd demonstrant av någon anledning far illa då kommer en kommunal eller en statlig plånbok genast fram och ser till att värme, mat och husrum finns att tillgå.
    Sverige är som alla vet ett rikt, generöst, solidariskt och älskvärt land.

  6. Ja, jag undrar liksom Amir, varför regeringen Löfven inte ser till att hela skocken ”strejkande” snarast blir hemskickade till sitt ursprungsland.

    • Hemlandet kanske inte vill ha dem tillbaka och då får ju världsamvetet och det alltid så rika Sverige ta hand om dem på bästa sätt vilket Sverige med säkerhet också kommer att göra !

  7. Sitt tills ni ledsnar, ni är en icke fråga, be era batik kärringar försörja er med sina feta löner.
    Vi har betalat nog för er försörjning.

  8. Amir kan ta sina små tjuvar och åka ditt han kom från.Jag vill inte ha er här tycker inte om ert sätt att vara.Ni är bara parasiter som ska ha och inte ge.Så dra fort som f.n.

  9. Amir ljuger. När jag var i Stockholm var jag på torget där de demonterar och frågade varför dom demonstrerar.
    Ingen kunde svenska så jag blev lotsad till en ung kvinna som inte demonstrerade, men berättade lite osammanhängande varför afghanerna var där.
    En äldre svensk man kom också fram och berättade att det var synd om demonstranterna.
    Han var förmodligen en ensam övergiven man, som hade hittat någon som behövde honom och var överlycklig för det.
    Sådana är dom väl dom som tar hand om övergivna flyktingar, känner att dom står i beroendeställning och kan ta hand om någon på sina egna villkor och bli omtyckt.

    • Svensken söker ryggdunk för sitt eget självbefinnande.
      Titta, jag skänker!
      titta, Jag köper lott som ger överskott till invandr***.
      titta, titta. Nu ärr jag GOD.
      och så lallar vidare utan kontakt med verkligheten

  10. ”Tack för att ni valde Sverige” – Fredrik Reinfeldt (2014).
    Triggern som fick Sverige att koka över….
    ….
    ”Under hösten 2012 började de första oroväckande rapporterna komma om att Arbetsförmedlingen inte klarade av sitt etableringsuppdrag. Denna information nådde dåvarande finansminister Anders Borg (M) enligt mycket säkra källor. Vad som hände under hösten i hörnrummet på plan sju i Rosenbad är det få som har insikt i men det är känt att Borgs och Reinfeldts relation försämrades radikalt.”

  11. Ta ansvar? Ska vi ta ansvar för lagbrytare och lycksökare? Varför då?

    Sverige invaderas av horder av lögnare, som trots uppenbart bedrägeri fortfarande befinner sig i landet.

    När ska de ta ansvar för sina handlingar?

    • Sverige prioriterar av någon anledning missskötsamhet före skötsamhet, vore intressant att veta varför !
      I rejäla länder med ordning och reda föraktas naturligt brottslighet och hederliga medborgare uppskattas, måste ha gått fel någonstans i Sveriges historia med dagens flumtänk.

      • Är i Sverige 2017 som sagt skillnad på folk och folk trots tårdrypande tal om allas lika värde !

  12. 7 klöverister och batikhäxor stöder dessa dumheter . Men sossarna i regeringen väntar ut dom -väntar tills dom tröttnar – på så sätt luras utlänningarna att tro att det finns chans att stanna.
    Det är oärligt att inte vara rak och säga till polis att hämta gruppen för omedelbar avfärd hem. Typisk sossar. Inget sker öppet & ärligt .

    • Nja, jag håller inte riktigt med dig om det. Min profetsia är att ”demonstrationen” tystas ned i skuggan av andra heta skeenden och helt plötsligt är det AMNESTI ÅT ALLA. Sätter en hundring på det. fattig pensionär därav låg insats

    • Ärlighet och sanning är och har väl aldrig varit Sveriges styrka och kommer förmodligen heller inte att bli ?
      Ryggradslösheten är total i Sverige, finns folk med ryggrad i detta land ute i verkligheten men de klassas som mindre vetande av av 7 klövern och övriga etablissemanget.

Kommentera