750.000 kr för vakter på biblioteket i Halmstad


FEJKMEDIA. Hallandsposten publicerade nyligen en ledare där det står att biblioteket i Halmstad som många andra bibliotek upplever social oro i lokalerna och att man tvingats hyra in väktare som jobbar i par för en kostnad på 750.000 kronor. 

Så långt är ledaren riktig men när man skyller på ”De svarande (bibliotekarier) menar också att de oftare får ta emot aggressiva befallningar i samband med medieinköp. Besökarna nöjer sig inte med avvisande svar om varför vissa tidskrifter eller böcker inte köps in utan blir hotfulla” så är man inte seriös.

Det kanske har hänt någon gång att någon besökare blivit förbannad av det skälet men det kan inte ha varit ofta och absolut inte en anledning till att hyra in vakter.

Sanningen är som vanligt att det är ”nysvenskar” som stökar runt för att dom inte fått lära sig vanligt hyfs. Varken hemma eller i flathetens land.

-Pettersson menar att det i grunden bara finns en stor fråga – asylinvandringen. Törs politiker och journalister erkänna det?

Det finns kriminella svenskar och andra problem orsakade av svenskar men vårt samhälle är inte dimensionerat för att klara av Mellanösterns dysfunktionella kulturer…


13 responses to “750.000 kr för vakter på biblioteket i Halmstad

 • Hönsmamman

  Det är ju lite besynnerligt. Eftersom dessa religiöst och ekonomiskt beroende människor själva väljer att prioritera uppförandet av byggnader där de samlas och för vidare sina traditioner. Det är mycket noga att deras regler följs. Hade det varit högerextremister (vilket verkar vara vissas önsketänkande) så hade man väl i stället sett fler högljudda besök i moskeéerna och en infiltrations- och destruktionskultur där. Moskeéerna tycks även vara undantagna från den medeltida stenkastarkulturens moderna tappning som i stället drabbar de människor som alla vi andra älskar.

  Den här idén om att störa människor märks i alla offentliga rum. Det är som om de saknar vetskap om den inre tankevärld som en intellektuellt stimulerad och tränad hjärna producerar.

  De vill ha sina egna skyddade zoner.

  Gilla

 • kajsa

  Stadsbiblioteket i Halmstad tog in Tino Sanandajis bok Massutmaning när jag bad dem, samma dag som den blev utgiven. Nu har de flera ex, och även eboken. Det var aldrig några problem!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Finns det någon plats i dagens kramgoa Sverige där inte är råder social oro ?
  Förmodligen där PK-familjen bor och verkar.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Social oro på biblioteken ????

  För räckte det med ett finger framför munnen på bibliotekarien som blåste ute ett schsssss

  Sedan var det lugnt…….igen.

  Tydligen nya tider på bibblan, som då är kostsamma för p.g.a. social oro.

  http://www.regeringen.se/rapporter/2017/06/den-svenska-modellen/

  Gilla

  • Mr Q

   Peter:
   Talade med min bror (som bor i en än mindre stad) om,att hans orts Bibliotek,som nu p.g.a. de marockanska gatubarnen (läs zigenare) tvingas stänga redan kl.17.00.Alltså innan de/vi förvärvsarbetande ens hunnit hem efter dagens jobb.Hela landet tycks nu ha fått sin beskärda del av lyckan…mångkulturen.

   Gilla

   • Kenth Andersson

    Inte riktigt hela landet, det finns fredade zoner på kartan där social oro inte förekommer !
    Gissa var.

    Gilla

  • Kenth Andersson

   Det var på den gamla goda tiden när Sverige var Sverige då moral och respekt var honnörsord, man saknar det landet som en gång fanns med en fungerande statlig skola där kompenta lärare med auktoritet i tysta klassrum lärde icke uppstudsiga kepsbärande ungar det de skulle lära sig och både hemma och i skolan fick man lära sig veta hut och stå för det man gjort och trots detta blev det folk av oss som fick både jobb och familj dessutom fanns en riktig poliskår värd namnet med riktiga befogenheter och som klart och tydligt visade vem som bestämde var man osmart nog att mot förmodan sticka upp eller svara emot en konstapel då kunde man få en resa som hette duga, nej man stack inte upp mot polisen på den tiden.
   Men å andra sidan på den tiden existerade inte dagens moderna ord som rasism, kränkning och hets mot folkgrupp och massmedia la sig inte i polisens jobb och försvarade stackars brottslingar som idag.

   Gilla

 • Utvandrad

  Jag besokte mitt lokala bilbliotek forra veckan med min dotter. Ungefar 25% var vita medans resten av besokarna hade en utomeuropeisk etnicitet. Allt var lungt och skont och sa fort nagot barn var lite for hogljudd sa tystades det snabbt ner for att behalla en god las och studie miljo. Har aldrig sett nagra vakter dar utan bara snalla och hjalpsamma biblioteks tanter.

  Dette var givetvis inte ett bibliotek i Sverige…….

  Gilla

 • Lena

  Halmstad drabbar ingen fattig stad, det har sagts med stolthet från halmstadsbor………….”vi är ferraritätast i Sverige ” !

  Gilla

 • Ulv

  Dårmed bevisas tesen att ”invandringen är bra för ekonomin”: vakter på sjukan, bibban, soc-kontor, plus poliser som skyddar vakter, höjer BNP. Dessutom torde en vakt åt alla ej betyda bara ekonomisla fördelar. Tänk på det! Passa på och grunna vidarehur det kommer sig att vi blir fattigare.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: