Gruppvåldtäkter och drogmissbruk på flera HVB-hem i Malmö – barn akutflyttas


INVANDRING. Vittnen slår larm: Flyktingbarn tvingas in i sex-, drog- och spritfester på flera HVB-hem i Malmö. Utslagna unga flickor har enligt anmälan fotograferats under gruppvåldtäkter. Malmö stad har akutflyttat alla sina barn och polisanmält. Barn från andra kommuner bor hittills kvar. Det anmälda vårdbolaget kallar anmälan grundlös.

Barn och ungdomar på flera HVB-hem i Malmö misstänks ha blivit våldtagna, sexuellt utnyttjade, misshandlade, hotade och tvingade att delta i sprit- och drogfester hemma hos anställda vårdare. Samma företag äger alla de utpekade HVB-hemmen.

-Pettersson noterar att det är lokaltidningen Sydsvenskan som skriver om detta bakom betalvägg så det blir ingen länk. Men vi kan med kännedom om Sydsvenskans tidigare skriverier anta att det är något som de döljer och troligen då vilka det är som äger HVB-hemmen…


8 responses to “Gruppvåldtäkter och drogmissbruk på flera HVB-hem i Malmö – barn akutflyttas

 • age

  Grogrund för det nya Sverige!
  Nya patentinnehavare?
  Nya VD:ar?
  Nya toppolitiker!
  Ny statsminister!
  Ny invasionsmakt!

  Rösta bort dem från svenska eliten!
  Rösta på SD!
  Vi vill ha vårt fosterland kvar!

  Gilla

 • gamgubben

  Gör en ordentlig flytt, låt dem återvända till varifrån de kom.

  Gilla

 • EW

  Är det verkligen ”flyktingbarn” eller kan det handla om hem för svenska unga flickor? Tänker på skandalen i engelska Rochdale då pakistanska män hade utnyttjat minderåriga engelska flickor på liknande sätt. Det fick fortgå i 16 år! Polis och Soc. visste om det men var rädda för att bli kallade rasister och främlingsfientliga så de ingrep inte. Det skulle inte förvåna mig om liknande skulle ske i Sverige. Det skulle ju inte stämma med den svenska värdegrunden!

  Gilla

 • Jhonsson

  Så är det i Löfvens trygga Sverige.

  Gilla

 • eva

  Sverige verkar ha vandrat ner till 1800-talet. Sådana här missförhållanden kunde man läsa om hände föräldralösa barn för 100-150 år sedan. Med den här takten backar vi snart in i medeltiden och tiden för Gustaf Wasa med alla olika små inbördeskrig.
  Tack Fredrik och Stefan!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: