Ett år till valet. Kan valfläsket brinna så länge…


INRIKES. Regeringen S+MP med stöd av V har presenterat sin valbudget där de presenterade en hel del smågodis för väljarna och bra saker som satsningar på förlossningsvården. Däremot är det tyst om det finstilta med skattehöjningar och allt slöseri på migration och integration samt arbetsmarknadssatsningar som inte leder till arbeten. 

Jeander

 


21 responses to “Ett år till valet. Kan valfläsket brinna så länge…

 • Tony

  Sossarnas valfläsk stinker .

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Eftersom 7 Klöverns företrädare anser att kostnaden för invandringen är en investering för framtiden anser man att upplysa om dessa inte är nödvändigt för väljarkåren.

  Gilla

 • angelicaplacet

  Regeringen och deras väljare borde egentligen berätta vid så många tillfällen det bara går om hur mycket skattepengar som som används till invandringen.

  Väljarna och regeringen skulle ju kunna mingla runt under hela valåret och berätta för dom som inte vet om hur ofantligt många miljarder det hela kostar varje år.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Dags att ogiltigförklara den självmordsbenägna destruktionspolitiken, vilken uteslutande tjänar oligarkernas och den dolda maktens oheliga intressen att etablera globalismens gränslösa grymheter, samt störta nationen och beröva dess etniska medborgare all självkänsla och identitet i det laglösa inferno vars bestar nu antar allt grymmare skepnader och fullt synligt bär det förintande vilddjurets stämpel.

  Psykopaternas tid vid det svenska rodret är i avklingande och SD växer sig allt starkare – ett faktum de socialekvilibristiska demoleringsingenjörerna alltmer desperat söker dölja genom grundlagsmanipulation, totalitärt konstruerad nyhetspropaganda, åsiktspolisiär verksamhet samt ett gemensamt förakt mot såväl folket som parlamentarismen.

  Denna avart av statskonst, där den förvridna sekulära formen av kristen omsorg om medmänniskorna bringat landet i socialpolitisk vanhävd och finansiell dränering, har intet att erbjuda den som låter sig styras av det vuxna förnuftets och sunda omdömets riktningsvisare.
  Andreas.

  Gilla

 • gamgubben

  Valfläsket är härsket vid valet 2018. Bryt upp, tänk om och tänk rätt. Rösta på S med ett D efter.

  Gilla

 • centurion

  Det enda man kan lita på, betr. såssarna, är att dom LJUGER !!!

  Gilla

 • Mia

  ”På den grusiga plätten, som är fylld med stora vattenpölar, står ytterligare två vagnar – en med ett litet kök och en med tre toaletter och dusch”

  Tre toaletter i en husvagn??

  Gilla

  • Stenbock

   Mia:
   Är du förvånad över en toalettvagn ?? Sådana kan beskådas på varje större byggarbetsplats ! Nu kan de också benämnas Container.
   Det sista skall vi inte begära att en skribent,som aldrig jobbat med sina händer skall kunna veta eller skilja åt !
   Du och skribenten har ännu en del att lära….

   Gilla

  • Mia

   Att inte känna till att det finns toalettvagnar tillhör ju inte de största kunskapsluckorna, eftersom de flesta husvagnar har egen toalett.

   Men tack för upplysningen.

   Gilla

   • Lena

    Mia
    Jag har aldrig varit i en husvagn men trots det så begriper jag att husvagnstoaletten måste tömmas på skit när den fylls på, det betyder att husvagnen är i sådant skick att den kan transporteras dit där sådant sker .

    Gilla

 • Roland Karlsson

  Någon begåvad sa till mig: Kanske en minoritets regering kan bildas med SD-M-KD. Dom kan få stöd av mittenblocket C-L i många frågor. Så vitt jag hör så har S redan tagit ut valsegern. Men alla gillar ju inte valfläsk så jag säger som Gunnar Hedlund: Sälj inte skinnet innan björnen är skjuten.

  Gilla

 • Sara H. från Skåne

  Skånska STAFFANSTORP är anti-nacka
  Och media bölar….

  ——
  Här blir husvagnar hem åt Staffanstorps flyktingar
  ———

  Nyanlända som kommer till Staffanstorp tvingas bo i husvagnar. Kommunen har hittills vägrat modulbostäder eftersom den typen av boende inte främjar integration. Nu bor nio flyktingar på ett gärde utanför tätorten.

  På en markplätt i utkanten av Staffanstorps tätort har kommunen låtit schakta bort tillräckligt mycket jord på en åker för att fem små husvagnar ska kunna få plats på rad. I varje husvagn finns två sängplatser och ett litet kylskåp. Inget rinnande vatten.

  På den grusiga plätten, som är fylld med stora vattenpölar, står ytterligare två vagnar – en med ett litet kök och en med tre toaletter och dusch.
  Sydsvenskan har tidigare berättat att Staffanstorp är sämst i Skåne på att ta emot nyanlända. I desperation började Migrationsverket till slut skicka flyktingar med anvisning till kommunen direkt till Rådhuset. Nio av flyktingarna fick under torsdagen veta att en husvagn skulle bli deras nya hem.

  – Vi har inga tomma bostäder i Staffanstorp så då får man ta vad vi har, säger Christian Sonesson. Man ska också komma ihåg att det här är ett erbjudande till de här personerna. Det här är vad vi klarar av att göra just nu. Men ingen är tvingad att bo där.

  Betyder det att ni räknar med att folk ska tacka nej när de ser vad det är ni kan erbjuda? frågar den vänstervridne förtvivlade reportern.

  –Det tycker jag inte. Men det förkommer ju att någon tackar nej. Det är ett erbjudande, säger Christian Sonesson.

  Läs hela snyft-bu-hu -reportagen på

  https://www.sydsvenskan.se/2017-09-22/har-blir-husvagnar-hem-at-staffanstorps-flyktingar

  http://www.skd.se/2017/09/22/kommunen-placerar-nyanlanda-i-husvagn/

  Gilla

  • Stenbock

   Läser själv inte ens rubrikerna i Islamsvenskan.. Enl,Skånskan som jag brukar se rubriker gratis från,har just Staffanstorp och Sjöbo blivit en form av Rosengården.I dessa småorter är det oftast villaägare,som utses för olika brott. Vet ej vilka som styr i de två orterna men detta kan vara ett av många sätt,att slippa från berikningen av niggrar/araber.Även om en modern husvagn måste vara bättre för beduinerna,än tält och palmhyddor !
   Kanske nog för de två småorterna,vad de ”stackars fattiga EU-medlemmarna” orsakar, i fråga om nedskräpning och inbrott ?

   Gilla

   • Sara H. från Skåne

    Staffanstorp – SÄMRE än ett flyktingläger.

    ”– Inte ens i flyktingläger bor man såhär, säger Wassim Alkhatib.”

    Men så åk HEM då, ditt otacksamma arsle.

    Gilla

   • Kalasbetalaren

    Förstår inte var alla dessa som tvunget skulle ha hit dom är?

    Det är dags för er att öppna era hem innan vi alla tvingas till det!

    Gilla

 • rannug

  Valfläsket blir glömt liksom att det brinner bilar, gruppvåldas och ”gäng” skjutningar sker i sådan omfattning att polisen inte hinner med.

  Gilla

 • Grune

  Den ”humanitära stormakten” Sverige påstår att alla människor har lika värde. Då vill vi se att Stefan Löven satsar lika mycket pengar på alla andra ”flyktingar” i världen som han satsar på de som tagit sig hit.
  Regeringen snackar bara en massa skit och har hitintills inte sagt ett enda sant ord. Stefan Löven är den största lögnhals som vandrar på jorden.

  Gilla

 • Fredde

  Sossarna lockar med 7 Miljarder i skattesänkningar, fast de ”glömmer” tala om att under senaste mandatperioden har skattetrycket ökat med 65 Miljarder!
  Så även om valfläsket går igenom så ligger svenska folket back 58 Miljarder!

  Bl.a. beroende på att bränsleskatten höjts tre gånger, detta trots att det var ett vallöfte att inte höja den.
  Så mycket för vallöften, och kom ihåg att sossarna påstår att de är pålitliga….

  Gilla

  • Benny

   Fredde, och det värsta är att man plockar in även dessa 7 miljarder man säger sig sänka i skatt med nya avgifter och punktskattehöjningar på el, energi och diverse annat. Rena skojet. Om man räknar med ca 2% inflation på detta så blir det ännu mindre i plånboken för de flesta så detta valfläsk är inget annat än ett ruttet valkadaver.

   Gilla

 • age

  Ska urbefolkningen i Sverige underhålla övriga världen?
  Gäller kanske samma budskap för nuvarande regering:
  ”Öppna ERA hjärtan!”?

  Gilla

  • Grune

   Sopstationen Sverige har blivit hela världens socialkontor.
   Går man in på socialkontoret i Södertälje och det är 25 personer där, så är det 24 invandrare och en Svensk
   Jag har med egna ögon sett hur invandrare tar av sig kilovis med guld och diamanter när dom skall möta sin handläggare på dessa kontor,

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: