Europa öppnade sina gränser – är det tacken vi ser?


ISLAM. De senaste åren har vi sett dussintals jihadistiska terrordåd i Västerlandet, utförda av personer som fått asyl undan påstådd förföljelse i Mellanöstern. Inte minst den jättelika gruppen s k underåriga som oftast fått asyl utan identitetskontroll och t o m endast på grundval av sin påstådda ålder…

Låt mig påminna om att katastrofåret 2015 inkom  till Sverige 35 369 s k ”ensamkommande underåriga”
(d v s i huvudsak afghanska män 20-25 som ville undvika värnplikt i Afghanistan eller Iran).
De flesta saknade legitimation. Ingen säkerhetskontroll kunde därför genomföras. Idag bor de väl utspridda över alla svenska kommuner. Ett oroväckande stort antal tycks politiskt-religiöst sympatisera med Kalifatet.
En direkt parallell såg vi häromveckan vid det senaste försöket att bomba tunnelbanan i London. De gripna är en syrier och en irakier, som fått asyl i Storbritannien som ”underåriga flyktingar”. Nu agerar de som ”Allahs soldater” för kalifatet och försöker mörda otroende i London.
En välkänd terrorforskare kommenterar företeelsen:
Överraskande nog har en aktiv centerpartist vågat ta upp skandalen med de falska ldersbestämningarna på
Migrationsverket. Just nu diskuteras det mest i samband med invasionen av marockanska smågangsters i svenska
storstäder.
Men glöm inte att det även är en viktig del av problemet med den jihadistiska terrorvågen i Europa.
SÄPO:s säkerhetskontroll av vuxna asylsökare är i bästa fall ett grovmaskigt nät, men när det därutöver släpps in tiotusentals män i värnpliktsåldern med okända eller falska identiteter utan kontroll havererar systemet totalt.
Se t ex Petterssons blogg om Migrationsverket inkompetens och den pågående debatten om
åldersbestämningar. En viktig informationskälla är också Merit Wagers blogg om Migrationsverket.

13 responses to “Europa öppnade sina gränser – är det tacken vi ser?

 • Lena

  Klippet är från 2011 och vi närmar oss nu 2029, we are doomed………..
  https://www.liveleak.com/view?i=899_1311720974
  Finns det en räddniing ?

  Gilla

 • Jhonsson

  Ännu ett bevis på att det är de intelligensbefriade, som tagit över politiken.

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Anmälan är bra men det kommer utmynna i ingenting rättsligt. Advokater och övriga inom rättsväsendet har dragit vinstlotten ekonomiskt.

  Gilla

 • Nordmann

  Utenlandskfødte utgjør omtrent 18 prosent av befolkningen, og andregenerasjonsinnvandrere ytterligere fem prosent. Til tross for dette, teller utenlandskfødte 53 prosent av dem som er dømt til lange fengselsstraffer, 58 prosent av de arbeidsløse, og de mottar 60 prosent av utbetalte sosialstønader. 71 prosent av Sveriges barnefattigdom er å finne i husholdninger med utenlandsk bakgrunn, mens 76 prosent av de arbeidsløse av medlemmene i kriminelle gategjenger og 90 prosent av mistenkte gjerningsmenn i skyteepisoder på åpen gate har innvandrerbakgrunn.

  http://www.vg.no/nyheter/meninger/integrering-og-innvandring/sverige-har-mislykkes-paa-flere-omraader/a/24146876/

  Gilla

 • Stenbock

  Har ju senaste veckorna flera gånger skrivit rader kring det på söndag, förestående valet i Tyskland. Idag tvingades deras PK-press,för första gång erkänna,att landet och speciellt Berlin, ”blivit mer internationellt” !
  Detta erkännande kom t.o.m. i en stor rubrik.(se länk nedan)
  6,200 mindre valberättigade än 2013,tvingas deras huvudstad nu visa upp. Val-lederskan förklarar detta med,att importen av all slags folk fortgår,när berlinarna fortsätter dö ut.
  I detta sammanhang står det därför också klart,att de 40.000 nya lägenheter som deras senat begär är tänkta för ”nytyskar” ,och inte som de påstått,”för alla de som genom sitt arbete lämnat andra delare av landet”.
  Jo,som man säger där nere,”lögner har korta ben”.
  Liksom hos oss blir urbefolkningen allt mindre/färre, och ersättes nu av all sorts oskolade exoter.
  https://www.morgenpost.de/politik/bundestagswahl/article212001915/Deshalb-duerfen-am-Sonntag-weniger-Berliner-waehlen-als-2013.html

  Gilla

 • Lagro

  Sverige har bedrivit en helt okontrollerat asylinvandring som varit mycket baserat på politisk naivitet att ”alla människor är lika värda” som är helt felaktigt ”alla människor har ett människovärde, som är något helt annat”.
  De som kommit till Sverige som asylinvandrare har kommit hit för att få det bättre ur ekonomisk synpunkt.
  De flesta har ingen sådan utbildning att de kan få jobb på den öppna marknaden, utan de blir bidragsberoende.
  De yngre asylinvandrarna nöjer sig inte med inkomster från bidrag utan det blir kriminalitet, som utvecklar sig till ”gängkriminalitet”, som är mycket svår att komma tillrätta med.
  Gängen hyr in mördare för att likvidera konkurrenter, som gör att polisen får mycket svårt att lösa sådana brott, därför enligt deras kultur vittnar man inte även mot en fiende
  Det som kommer att ske är att kriminaliteten kommer att öka kraftigt, därför den andra generationen kommer många att hamna i kriminalitet, därför de vill ha en hög levnadsstandard, som de endast kan få som kriminella.
  Det var mycket lätt att se konsekvenserna med den okontrollerade asylinvandringen på tidigt stadium, men alla som varnade för den blev kallade för rasister och nazister.
  Den ökade kriminaliteten som skett i landet är självförvållad genom att naiva och okunniga personer beslutat om den.

  Gilla

  • pettersonaxeagentlemansgentleman

   Jag köper helt enkelt inte teorin om att den okontrollerade asylinvandringen skulle ha något ursprung i politisk naivitet och bristande konsekvensanalytiskt tänkande. Inte heller att den tillkommit genom humanitära initiativ, oaktat det skenheliga etablissemanget vill förmedla just den bilden av Sverige.

   Fastmer är det min fulla övertygelse att de moraliskt invalidiserade, kriminellt disponerade och slipade globaliststrategerna kalkylerat med de bidragssuktande och icke rättskapabla migrantmassor som sökt sig till dessa nordliga breddgrader.

   Här kan de ju hämningslöst åtnjuta parasitparadisets övergenerösa förmåner, där intet krav på rimliga motprestationer står att finna och där den demografiska omvandlingen bär oligarkernas och EU:s oheliga signum.
   En psykopatisk och suicidal politik som saknar motstycke!
   Andreas.

   Gilla

   • Lagro

    Gängkriminaliteten kom till landet genom den okontrollerade asylinvandringen.
    Politikerna såg aldrig konsekvenserna med den utan slagorden var ”öppna gränser” ”alla människors likas värde”
    den humanitära stormakten Sverige m.m.
    Alla partier bortsedd från SD accepterade den här okontrollerade asylinvandringen, därför de ansåg i annat fall förlorar de röster.
    Media går politikernas ärenden och journalister står oftast långt ut på vänsterkanten därför passade det bra in, att föra fram den okontrollerade asylinvandringen som något positivt.
    Media med politikerna manipulerade en stor del av svenska folket med asylinvandringspolitiken.
    Nu har gängkriminaliteten fått fotfäste i landet och den kommer inte att minska utan istället öka kraftigt, därför det är den andra och tredje generationen som blir det stora problemet.
    Det kommer inte att hjälpa med fler poliser, eller stora satsningar på integrering, därför problemet finns inte där.
    Det har visat sig i länder som drabbats av gängkriminalitet har det varit mycket svårt att få bukt med den även med mycket stora satsningar och det är länder med lagstiftning som gör att polisen har helt andra befogenheter än vad som gäller i Sverige.
    Utländsk media anser att Sverige har kommit upp i skottlossningar som är jämförbart med södra Italien, och kommer att passera Mexico inom snar framtid.

    Liked by 1 person

   • pettersonaxeagentlemansgentleman

    Ett vederhäftigt och välinitierat debattbidrag som jag till alla delar utom en sällar mig till.
    Vi är således oeniga om politikernas, enligt mitt förmenande, kalla konsekvenskalkylering och beräknande nonchalans inför de ordinära medborgarnas väl och ve, respektive Din uppfattning om att det kaos som vuxit fram under en mycket lång tid och som nu eskalerat skulle ha kommit som något slags överraskning för politikerna.
    Nåväl, undertecknad vidhåller sin uppfattning avseende den medvetna globaliststrategi som tillämpats, där målet är att framkalla ett NWO-regisserat samhällskaos, men tackar Dig för Din eljest oklanderliga svarsreplik.
    Andreas 🙂

    Gilla

 • Hönsmamman

  Gilla

 • Hönsmamman

  http://www.expressen.se/nyheter/reinfeldt-ku-anmals-av-s-efter-it-skandalen/

  Reinfeldt ku-anmäld för itSkandalen. Ytterst ansvarig.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: