Ännu en stor framgång för de mordlystna muhammedanerna i Thailand

Fyra poliser dödades och fem andra och en civil skadad när en bomb nedgrävd under vägen detonerade i Sai Buri distriktet , södra Thailand på fredagsmorgon.  Man  uppskattar att bomben vägde ca 80 kg. Den detonerade av en radiosignal. En plastlåda innehållande elektriska kretskort hittades på platsen.

Poliserna var utsända för att skydda lärare som var på väg till en skola.

BangkokPost

5 thoughts on “Ännu en stor framgång för de mordlystna muhammedanerna i Thailand

  1. Det finns inga motsättningar mellan thailändska buddister och muslimer, utan muslimer som finns i södra Thailand vill skapa ett eget land, alltså bryta sig ut från Thailand för en egen stat.
    Thailand accepterar inte att det blir någon muslimsk separat stat, därför södra Thailand är rikt på naturtillgångar och har även stora turistinkomster.
    Terroristerna i södra Thailand är en liten grupp men har gjort stor skada mot de som jobbat för folkets bästa i södra Thailand.
    När det gäller Burma är det muslimer som kommit från Bangladesh som kallas Rohingas, det som skedde där var att de här Rohingas angrep burmesisk polis och militär, som gjorde att det blev konflikt och nu har massor av muslimer blivit utkörda från Burma till Bangladesh.
    Sannolikt såg den burmesiska polisen och militären att det är första steget för att de skall kräva ett eget kalifat i landet, och därför vidtog de omedelbart åtgärder.
    När Indien blev självständigt 1948 måste en separat stat bildas för muslimerna som blev Pakistan, som det sedan varit spänt förhållande mellan dem, det är samma folk men religionen skiljer dem åt.
    Singapore bildades därför kineserna kunde inte leva med muslimerna i Malaysia, men idag har de två länderna bra relation genom att de är separata.
    Philippinerna har stora problem med muslimerna på Mindanau, där de har som motiv att bilda en egen muslimsk stat.
    Kina har en liten grupp muslimer, men som de haft stora problem med.
    Man kan påstå att i de länder där muslimerna är en större minoritets grupp blir det problem, därför de kommer att försöka bryta sig ur med terrordåd från det landet, för bildande av en egen stat med islam.
    Sedan kan inses att alla muslim länder är också diktatur länder, någon demokrati kan inte fungera i ett muslimland med islam som statsreligion.

    • Finns inga motsättningar mellan buddister och muslimer i södra thailand. Vilken tidning läser du aftonbladet

  2. Dom senaste åren så är runt 200 kvinnliga lärare som har blivit mördare och ett gäng buddister munkar alltså och det skriver dom inget i svensk media….men så kommer det bli i sverige till slut svenskarna kommer hata alla muslimer tillslut som det är i hela thailand

  3. Muslimer har djävlats med Thailändarna där i söder i många år nu .
    Snart får Thailändarna nog , som Burmeserna har fått nog av Rohingyas , och då kommer väst att vakna och reagera .
    Väst skiter fullständigt i då det är Buddister som drabbas Islam .
    När det är Muslimer som drabbas av trötta Buddister , då Djävlar .

Kommentera