Konsekvensen ingen talar om


Sverige har haft och har fortfarande en asyl- och anhöriginvandring som överskrider de flesta länder i den moderna västerländska världen.

Att det inte skulle få konsekvenser för att litet land som Sverige är förstås nonsens. Vi läser om det varje dag och varje dag finns det medborgare som upplever detta i sin vardag. En del konsekvenser lyfts fram, men andra försöker man dölja.

Vården, skolan och omsorgen har tagit stryk efter decennier av överdimensionerad och kapitalt misslyckad asylinvandring. Vi har de längsta vårdköerna i Europa, trots de höga skatter både löntagare och arbetsgivare tvingas betala. Den svenska skolan är bland de absolut sämsta i hela OECD, trots de höga skatter både löntagare och arbetsgivare tvingas betala. Omsorgen om våra gamla tillhör också de sämsta, trots de höga skatter både löntagare och arbetsgivare tvingas betala.

Det här är konsekvenser vi nästan dagligen läser om och allt fler upptäcker i sin vardag. Andra konsekvenser efter år av havererad och överdimensionerad asylinvandring är antalet utanförskapsområden som inte blir färre, utan fler. Polisen klarar inte sina uppgifter, mycket beroende på konsekvenserna av en stor asylinvandring och våra myndigheter verkar ha kapitulerat. Det här också faktorer vi upplever kring oss.

Sedan ser vi konsekvenser som sakta smyger på oss, initierade av politiker och myndigheter. Det här är konsekvenser som kommer att påverka oss själva och våra barn, men som ansvariga inte gärna vill lyfta fram.

I morse skrev vi om Nacka kommun som köpt in lägenheter för dyra pengar till en familj från Syrien, bestående av en man, tre fruar och sexton barn. I Nacka kommuns årsredovisning från 2016, beskriver den moderatledda kommunen vad allt handlar om.

”Kommunen arbetar för att bostäder med olika upplåtelseformer ska finnas i alla kommundelar för att underlätta integration”

Där har ni svaret som förklarar det mesta. Ingen svensk medborgare, oavsett var i landet du bor, ska komma undan asylhaveriets påföljder.

Vi skrev i morse om förskolan i Halmstad som inte längre serverar fläskkött till sina elever. P.g.a. några få barn som inte tillåts äta fläsk, nekar man därför alla barn. Det är ingen djärv gissningen att det är omtanken om muslimska barn som gjort att förskolan i Halmstad viker ned sig…

…och här är problemet som kan sammanfattas i tre ord. Islam och Muslimer.

Var du en bor i Sverige kan du numera se muslimska kvinnor i slöja dra barnvagnar. Stora städer, mindre städer och småorter kan numera se en ökad population av muslimer. Muslimer är den snabbast växande gruppen i Sverige och muslimer är dessutom den mest svårintegrerade gruppen. Jag misstänker att inte ens medborgare som betalar dyrt för att slippa det mångkulturella Sverige, kommer att skonas i framtiden.

Varför läser vi aldrig om problem med grupper som hinduer, buddhister, judar, kristna flyktingar eller invandrare från Ostasien? Varför är det bara muslimer som utmärker sig? Nekar man inte små barn att äta fläskkött, så handlar det om separata badtider i våra badhus, klagomål på klädkoder i våra företag eller annat som inte behagar den allt större gruppen muslimer.

Därför kan vi tryggt räkna med att fler förskolor runt om i landet kommer dra in på mat som muslimska elever inte får äta av religiösa skäl. Vi kommer att få läsa om arbetsgivare som ger dispens från klädkoder alla andra måste följa och finns det ett badhus på orten där du bor kommer du snart få se att vissa tider är bokade för kvinnor som inte får bada tillsammans med män. Traditioner som kan härröras till andra religioner kommer att tyna bort. Varken du, dina barn eller barnbarn kommer att slippa undan.

Islam äter sig allt längre in i samhällskroppen och detta med våra politikers goda minne. Islam verkar vara en religion ingen vågar utmana eller möjligen vill och muslimer tillåts ständigt stå utanför de regelverk som byggts upp för att få landet att fungera och invånarna att enas.

Vad som händer när ett muslimskt parti bildas och tar sig in i riksdagen, vågar eller vill jag knappt tänka på. Det vi ser idag av undantag och krav, lär vara en lätt fjärt i motvind jämfört med vad som komma skall.

Vill då muslimer integrera sig? Säkerligen finns det de som vill, men antalet som varken vill eller tänker är sannolikt betydligt större. Jag har bott i ett mångkulturellt område, från vilket allt fler valde att flytta. Jag flyttade till ett kommunalägt bostadsområde i andra sidan av stan. Under kaosåren 2015 och 2016, började problemen sakta uppstå även där. De boende märkte att för varje lägenhet som bytte ägare, var de nya ägarna tillhörande just den grupp som växer snabbast i Sverige och det dröjde inte förrän problemen märktes av. Jag kan lova att de anställda på bostadsbolaget hade mycket intressanta saker att förtälja.

Integrerade sig då de nya hyresgästerna sig med övriga? Nej och åter nej. De var inte närvarande på någon av kommunens möten. De var inte närvarande på de två utomhusfester man hann arrangera innan jag valde att flytta. De umgicks överhuvudtaget inte med övriga hyresgäster, utan istället var det en strid ström med människor ur samma grupp som kom för att hälsa på. Eftersom få ur denna grupp arbetar, var det sena kvällar med högljudda röster på balkongerna. Det var bilar som parkerade utanför portarna trots förbudsskyltar. Ytterportar lämnades öppna genom att man placerade stenar så att porten inte gick igen och detta trots klara direktiv på informationstavlan. Det var gap och spring i trapporna, men aldrig att de umgicks eller samtalade med andra hyresgäster.

Regeringens politik om att tvinga samtliga kommuner att ta emot nyanlända och kommunernas strävan att låta nyanlända få bo i alla bostadsområden, kan komma visa sig bli ett dyrt praktfiasko. Människor som varken vill eller behöver integreras, kommer heller aldrig att göra det. Lita dock på att denna stora inflyttning av muslimska asylinvandrare kommer att få påtagliga konsekvenser för området där du bor. Om inte redan idag, så i morgon.


25 responses to “Konsekvensen ingen talar om

 • finlandssvenskan

  Det kom några tusen somaliska flyktingar till Finland per år sedan början av 90-talet. Idag lär de vara 70.000 !!!

  Gilla

  • Gruvmor

   Det var väl dem som hade bott i Moskva. Sedan fick de bråttom till ett annat land som skulle försörja dem, efter att Sovjet rasade samman. Hem till Somalia kunde de inte tänka sig att flytta.

   Gilla

 • Monica

  O Pete och Bosse ni missförstår mig. Jag är inte för en ohämmad invandring. Jag pratar om de muslimska invandrare som kom under arbetskraftsinvandringen för ca 40-50 år sedan bland dem fanns det muslimer från gamla Jugoslavien. Turkiet och och sekulariserade muslimer som kom hit under Khomeinis maktövertagande i Iran. De är dessa som har stannat kvar i Sverige och etablerat sig och dessa sköter sig och har blivit försvenskade och dessa skall väl inte köras ut. Att jämföra dessa med radikaliserade muslimer är ljuårs skillnad.

  Gilla

 • eva

  JAG KOMMER ALDRIG ATT INTEGRERA MIG! Vägrar konsekvent. Vill inte se, prata eller kontakt med muhammedaner. De finns överallt, det är vidrigt att se.

  Gilla

 • Benny

  Alltså, inget kommer att hända så länge svenskarna har jobb och allt att förlora på att utmana etablissemanget! Den dag vi har 15-20% arbetslöshet bland svenskarna då kommer det att börja röra sig när desperata arbetslösa som snart vräks eller blir avskrivna från AF utan bidrag inser att man inget har att förlora, först då börjar det hända saker. Och nästa lågkonjunktur är bara ett par år borta så tiden håller på att rinna ut för politikerpatrasket.

  Gilla

 • Suzie

  Hur många illegala,asylsökare,asylinvandrare och andra hanvarelser från dysfunktionella klankulturer med djävulsk kvinnosyn och barbari-ideologi från tredje världen har tex Djursholm tagit emot, där finns både gott om plats och oerhört gott om pengar ,varför hör vi inte om att även Djursholmsborna plågas av tiggarna från Bulgarien och Rumänien som
  bajsar,super,slåss,är hotfulla och bygger soptippar och kåkstäder?

  Gillad av 1 person

 • Jhonsson

  Skojaren och bedragaren Löfven påstår att invandringen kommer att bli lönsam ”lite längre fram”.
  Det finns ingen stans i världen, där det har visat sig att asylinvandring varit en lönsam affär. Däremot finns det många exempel på motsatsen.
  Om man frågar Löfven, när lönsamheten ”lite längre fram” kommer att visa sig, har han inget svar. Han serverar bara luftpastejer utan någon son helst substans. Detta tycker han att man kan tillåta sig, om man som han är statsminister.
  Jag tycker däremot att en statsminister måste tala sanning, om inte det duger, skall han hålla käft.
  Vi måste få en sverigevänlig regering, senast vid valet 2018.

  Gilla

 • centurion

  Kommer ni ihåg inlägget om kostnaderna för utvisningen av två,2 st parasiter. Jo, 1,4 milj. Sen tillkom det en massa andra kostnader för mat, hotell, löner ,etc. Så det landade säkert på runt 2 mille. En liten detalj i samma ärende: 70 000–80 000 st. till ska utvisas, enl. Ynkeman. Det blir nog till att upptaxera de flesta tjänste-hjonen. Undrar förresten hur många nya som vällde in under tiden ? Det är som att ösa en eka som hela tiden tar in mångdubbelt mer vatten än man hinner ösa ur. Men här passar ju faktiskt Svetsarn´s önskan: Alla ska med……..till botten.

  Gilla

 • Magnus

  Demografin förklarar allt och fortsätter i rasande fart att utvecklas till ett allt mer och mer islamiserat samhälle.

  1/1 t.o.m 31/8 i år har det beviljats 51.660 uppehållstillstånd för anknytning och asyl (lika många som det bor i Borlänge kommun). Den totala summan mellan den 1/1 t.o.m 31/8 i år om man lägger till arbetsmarknad och studerande är 86.595 (fler än vad det bor i Haninge kommun).

  Antalet nya asylsökande hittills under 2017 är 16.591 personer (fler än vad det bor i Leksands kommun).

  Siffrorna är hämtade från Migrationsverket och SCB.

  Gilla

 • Jhonsson

  Konsekvensen av en övermäktig invandring tar dagens politiker med en klackspark. De skjuter problemen framför sig och hoppas att nästa generations politiker skall lösa dem. Detta är naturligtvis omöjligt, då de ständigt importerar ännu fler och större problem..
  Som ni vet är politikernas just nu mest använda ord ”utmaning”. I verkligheten och på ren svenska betyder det något som de vet kommer att gå åt h-e eller något somredan har gjort det.

  Gilla

 • Conny Lundberg

  Sann integrering kan endast ske om bidragen och fördelarna med att invandra till Sverige är anpassade efter idén att den invandrande personen är tvungen att arbeta och därmed tvingas att acceptera människor in sin omgivning som har andra religioner eller övertygelser.

  Gilla

 • Pettersson

  Singapore är oerhört framgångsrikt och har gått från en fattig djungelhåla till ett av världens rikaste länder på 50-60 år.

  Där säger man att alla går att integrera. Utom muslimer.

  https://petterssonsblogg.se/2017/03/21/alla-gar-att-integrera-utom-muslimer-3/

  Gillad av 3 personer

 • Kurt

  Inom medicinsk vetenskap kallas detta för CANCER, metastaser erövra värdkroppen kroppen i en allt högre takt. Och förlamar kroppens eget försvar.

  Gilla

 • Fredde

  Det finns en trend med allt fler får som stjäls och/eller slaktas. Så här var det inte tidigare, när det inte fanns så många ”berikare” och ”EU-migranter” i landet.
  Här är det en bonde, men det försvinner får och lamm hela tiden.

  ”Får stals och slaktades – lamm saknas.

  Den drabbade djurägaren saknar dessutom ett stort antal lamm.

  – Grovt beräknat ett 20-tal. Dessa har gått ute under sommaren på stora ytor och omöjliga att hålla exakt koll på.

  Polisen tror att mörkertalet är stort när det gäller stulna djur, ett så kallat ”doldisbrott” utan egen brottskod.

  – Men problemet tycks öka år från år. Det är viktigt att sådant här kommer fram, polisen vill gärna bli kontaktade när det sker sådana här stölder, manar Thomas Lönnqvist.”

  http://www.olandsbladet.se/oland/far-stals-och-slaktades-lamm-saknas/

  Gilla

 • Monica

  Det är beroende av vilka muslimska falanger eller inriktningar som avses och om man är sekulär eller hängiven muslim. De som inte går att integrera är de farliga islamisterna som ser hela västvärlden som ett jihadistiskt maktövertagande med våld. Men de sekulära som har västerländsk stil är lika rädda för islamisterna som den inhemska befolkningen. De sekulära besöker moskén som de infödda besöker kyrkan. Knappast, bara vid högtidsdagar.

  Gilla

  • OPete

   Monica ! Det är på grund av sådana som du som gör att vara barn inte kommer ha något land i framtiden !!! Du är så djävla långt i från verkligheten ! Majoriteten som kommit hit är säkert inte krigare men däremot så kommer dom aldrig att anpassa sig för det behöver dom inte . Hur kan man vara så borta ???

   Gilla

   • Bosse

    Helt rätt OPete! Det finns hur många exempel i världen som helst på att detta folk går inte att integrera. Men dessa naiva svenskar tror att det är som att handskas med vilket folk som helst. Överallt där detta folk vistas är det bråk och oroligheter.
    Dom ska skiljas från allt övrigt folk då finns möjligheten att det kan bli lugnt på jorden.

    Gilla

 • Hönsmamman

  Det märks även i pressen. Alla bränder och bråk på små orter som folk sällan eller aldrig hört talas om. Därför att folk hittills levt i fred med varandra på dessa orter.

  De är destruktiva och förstör.

  Gilla

 • Mimi N.

  Anhöriginvandring till Rumänien är ingen het topic, inte många släktningar att ansluta sig till – ni kan se varför:

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: