Alla går att integrera utom muslimer


INVANDRING. För 1,5 år sedan firade Singapore 50 år som självständig stat, och under dessa år har landet gått från att ha varit ett u-land till att bli ett av världens rikaste. Singapore är en sekulär stat och regeringen verkar för harmoni mellan anhängare av olika religioner. Landet har få egna naturtillgångar men har ändå lyckats bygga upp en stark tillverkningsindustri. Singapore blev självständigt från Malaysia den 9 augusti 1965 och blev på några årtionden ett av världens rikaste länder. 

Singapore är en nation som är oerhört framgångsrik, de har Asiens högsta levnadsstandard och ligger på 11 plats i världen. Bakom en stor del av denna framgångssaga ligger Lee Kuan Yew, republikens Singapores förste premiärminister som satt vid makten mellan 1959 och 1990 och var långt efter det en av landets mest inflytelserika politiker. Tyvärr dog han den 23 mars år 2015.

Singapore framhävs ofta som ett land som lyckats och där mångkulturen lever och frodas. C:a 15 % av befolkningen är muslimer.

Under de senaste åren har dock landet fått lite problem och landsfadern Lee Kuan Yew skrev år 2012 en bok ”Hard Thruths” där han var ärlig om muslimer ”Jag vill inte såra det muslimska samfundet men jag måste vara uppriktig om det jag säger ska ha något värde. Jag menar att idag kan vi i Singapore integrera vem som helst, förutom muslimer. Jag bedömer att Singapore utvecklades positivt fram tills det att vi fick en kraftig ökning av muslimer i vårt land” och Lee råder de muslimer som redan bor i Singapore att vara ”mindre strikta” beträffande sin religion. Ät med oss säger han! mer HÄR.

singapore-hd-widescreen-wallpaper

-Pettersson märkter att när Singapore nämns i PK-media så nämner ingen vad landsfadern har sagt om muslimerna från arabländerna.

Singapore – Brittisk koloni mellan 1819 och 1963. Två år senare separerades de från Malaysia. Advokaten Lee Kuan Yew blev statsminister i första självstyrda regeringen 1959. Han styrde fram till 1990, därefter blev han ”senior minister”, därefter ”ministermentor”. Lee Kuan Yew behöll en plats i parlamentet fram tills sin död, den 23 mars 2015. Lee Kuan Yew hyllas som legendarisk av många. Hans parti People’s Action Party (PAP) styr fortfarande och hans son Lee Hsien Loong är statsminister sedan 2004.

Singapores första epok är synonym med Lee Kuan Yew. I brist på naturresurser skulle den lilla ögruppen bygga en oemotståndlig miljö för utlandsinvesteringar. Engelska blev nationalspråk, invånarna drillades i hövlighet och byråkratin upplyftes till en högavlönad elit utan tolerans för korruption. Singapore blev världsledande inom valutahandel, transport, oljeraffinaderi, casinoverksamhet och tillverkning av avancerad elektronik. Bostadsbyggen och obligatoriska sparprogram garanterade ett visst mått av social säkerhet. Etniska motsättningar överbryggdes och trafiken flöt fram.

BNP fyrdubblades mellan 1990 och 2013 och dubblades per capita. 2004 passerades USA i prisutjämnad BNP/capita.


23 responses to “Alla går att integrera utom muslimer

 • Den nordiska modellen är bäst. Ändå försöker PK rasera den… | Petterssons gör skillnad!

  […] -Pettersson håller med om det mesta som statsvetarprofessorn Bo Rothstein skriver men undrar varför svenska politiker och journalister inte gör det? De erkänner inte ens att den finns utan försöker i rasande fart byta ut den nordiska modellen mot någon sorts kultur som har ställt till elände överallt i världen där den finns trots att vi har facit och alla går att integrera utom muslimer… […]

  Gilla

 • ruben

  Alla statschefer i icke-muslimska länder får nog instämma förr eller senare.
  Det fungerar inte med dialog mot dödskulten Islam.

  Gilla

 • Cirkusen fortskrider

  Inte ens muslimerna själva vill ha muslimer!

  Säger en hel del…

  Gilla

 • Greger

  Besökt Singapore två gånger och rekommenderar verkligen folk att åka dit. Ordning och reda, inte skräp någonstans, supertrevliga människor, i princip obefintlig brottslighet och supereffektiv kollektivtrafik. Åkte förbi flera skolor (statliga) och de såg ut som palats i jämförelse med svenska skolor – och så ligger Singapore alltid topp 3 i Pisa-mätningarna.

  Politiskt sett så finns det problem för det råder inte fullständig demokrati på något sätt men sett till hur landet sköts och den skyhöga levnadsstandarden så tror jag folk kan ha överseende, med brist på ett bättre ord, med det.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Ja Fy Fan. Ibrahim Baylan ,ardalan,kaplan ,Disney klubben, svetsare, att dom inte avgår omedelbart,mvh Adolf N

  Gilla

 • Grune

  Lite om vad vi har på Jorden.
  Växter
  Rovdjur
  Växtätare
  Insekter
  Ormar
  Ödlor
  Människor
  Muslimer.

  Gilla

 • Johnsson

  Man behöver inte gå en särskilt lång runda på stan’ för att inse, att Lee Kuan Yew har rätt.

  Gilla

 • Anton

  Såg baylan på TV som talade om hur man skulle integrera migranter bättre. Det gjorde ont i hela kroppen att lyssna på hans tal. Alla vet att en muslim inte vill, kan eller får integrera sig med ickemuslimer. Men inte ett ord från något parti om det. Hyckleri i kvadrat. Den som säger det är rasist medans landet sjunker djupare i krisen.

  Gilla

  • Truthfighter

   Det finns bara EN slutlig lösning på svenskfrågan, som du förstår. Och det är det som pågår idag i fullskalig omfattning. Och det är inte rasism, som de är så rädda för. Det var Hitler också. För det kan rasera ett förtryckande mördarsamhälle. Därför vill de bekämpa rasismen. För de är rädda om sina socialistiska totalitära maktpositioner. Befriade vi, det svenska folket, från detta pack. Detta ok. Skulle de vara som ett rö i vinden, och falla likt ett korthus. Dessutom månar de ju om muslimerna, för att: ”lika barn leker bäst”, och ”kaka söker maka”. Ty sådan är socislismen, och vänsterpacket som styr oss.

   Gilla

 • Truthfighter

  När man diskriminerar oss äktssvenskars, och göder s k is-krigare, som idag. Kan vi ALDRIG nå framgångar som Singapore. Endast avgångar från allt det sunt svenska som har varit, men det allt mindre blir utav. SYD-AFRIKA, var också ett lyckat exempel på mångkultur, fram till mandelas vanstyre. Detta berodde till största delen på APARTAID. Hade den varit likvärdig för alla parter, hade den varit nåt sunt och livskraftigt. Nu väckte den istället ont blod. Apartaid i sig, är inte diskriminerande. Det är vad man gör den till. Utan apartaid, blir det det kaos vi ser i SYD-AFRIKA idag. HÖGST våldtäkter i världen. Och våldsammaste land i demokrativärlden. Samma problem för vita där som här idag.

  I Singapore byggdes samma samhälle upp, som vi en gång hade, men som 68-vänstern förstörde. Där alla behandlade varandra väl. Det hade byggts upp här under lång tid, genom civilisationsutveckling. Detta goda, RASERADE vänsterpacket på några få decennier totalt, till dagens totala moras. Därför behövdes verkligen borgerligheten. För det var deras förtjänst, att en sund anda rådde i samhället. ALLTSÅ DEN BORGERLIGHET SOM RÅDDE FÖRE BENGT WESTERBERG! Dagens, är ett totalt fördärv. Den enda borgerlighet, som i sann mening finns idag, är SD. Allt annat är vänster.

  Varför inte muslimer kan infoga sig i ett normalt vettigt samhälle är, för att de lever i en fanatisk bizarr fantasi, som hela tiden upprättehålls av hjärntvättande s k bön. Vilket det inte är. Mer som voodoriter, som utestänger allt annat från sin tillvaro, som de tar för det enda sanna och riktiga. De är helt enkelt besatta av onda andar. Såna Jesus drev ut från människor. Läs om ”Legion” t ex. Och detta gift får de genom koranen, och det rabblande de kallar bön. SÅNA GÅR INTE ATT INTEGRERA!!! INTE DET MINSTA!!! De är besatta som endast vill pådyvla andra sitt, då de inte har förståelse för att något annat kan vara lika legetimt. Därför får vi det resultat vi får av islam i vår värld. Och får den helt förstörd av dessa onda galningar. Ni får ta det som ni vill, det här med onda andar. Men vad jag främst menar, är att det är precis likadant med koranen och islam, till basatthet intill total galenskap, genom den löpande hjärntvätt som sker. Sen kan det ju vara så också med onda andar, men därom tvista de lärde. 🙂 Hur som helst, blir de helt omöjliga i ett normalt samhälle. ”Opium för folket”. Ja visst, men endast islam. Så namnet ”satansverserna” på koranen, är ganska så mitt i prick uttryckt, för vad denna bok handlar om. Varken mer eller mindre.

  Gilla

 • ÅMÅL

  PLANEN…..

  Gilla

 • TruthConquers

  Tyvärr ser verkligheten ut så. Islam är ett slaveri för alla

  Gilla

 • age

  Så länge vi har nuvarande marionetter till regering så blir inte Sverige som Singapor.

  Ledsamt det här med islam och muslimer.
  De är ju i grunden av samma ras som vi människor.
  Evolutionen har styrt dem mot en begränsad omvärldsuppfattning.
  Tro är ju ett fjärrmande från verkligheten.
  Eftersom tro inte är verklighetsförankrat har tro ingen yttre begränsning.
  Islam är bara en av ytterligheterna.
  Den fientliga inställningen till de som inte tror som muslimerna är ju ett verkligt hot.
  Ett hot måste tas på allvar.
  Ett hot är verkligt, ingen tro!
  Vi måste börja förstå vad islam betyder!
  Vi måste börja förstå att vår tillvaro är hotad!
  Vi måste börja förstå att islam tar över och dödar oss om vi inte
  går till motangrepp!
  Vi måste förstå att verkligheten är verklig!
  Vi måste förstå att alla muslimer är muslimer!
  Vi måste förstå att alla muslimer är ett hot mot vår existens!

  FÖRSÖK ATT FATTA DET !

  Gilla

 • Galten

  Helt klart är att pedofildyrkarna tillhör de absolut dysfunktionella avarterna.

  Gilla

 • Cirkus Sverige

  Sanningen ser hela världen…men inte Sverige…HELA VÄRLDEN HAR FEL, SVERIGE HAR RÄTT……. HALLÅ !!!
  Sveriges sk. ledare vet! Dom gnider på varandra och sen skiner det på ytan som en glaskula….och får då se Sveriges framtid…
  DET KOMMER BLI SÅ BRA I SVERIGE….
  JA, DET KOMMER DET BLI…FÖR ALLA MUSLIMER!!!
  Stackars Sverige, du finns aldrig mer!

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Bäst att dom passar på att njuta i Singapore, snart är det andra tider!

  Gilla

 • OPeter

  Finns det något land som funkar bra med för många fanatiska muslimer ???

  Gilla

 • Billy Boy

  Många asiatiska länder har snart hunnit upp och sprungit om Europa i ekonomi, teknikutveckling mm mm. Man har t o m inom några områden i en del länder redan gjort det. T ex det lilla rika landet Singapore (söder om Thailand) som är på väg mot världstoppen i BNP per capita och nått hög levnadsstandard. Landet har inga naturrikedomar såsom mineraler, skog, jordbruk, vattenkraft mm som vi har i Sverige. I Singapore har man målmedvetet satsat på utbildning för att bli bäst på många områden, t ex banking, trading / frihandel, utveckla högteknologiska produkter, lyxturism mm. Konkurrensen från Asien mot övriga världen är redan stenhård och den kommer snabbt att öka både gentemot Europa, Nordamerika & Afrika.

  Och då duger varken den nuvarande undermåliga svenska skolan eller någon fortsatt flummig muslim-saboterad lågkvalité-skola varken från regeringen eller Alliansen och det inkluderar alla tidigare försummelser under flera årtionden från både de rödgröna och Alliansen om Sverige effektivt skall kunna konkurrera internationellt i framtiden.

  Gilla

 • Ingemar

  Den här Amerikanen presenterar sin teori om orsakerna till den muslimska massinvandringeni Skandinavien och framför allt sverige, om han har rätt vet jag inte, håller på att studera saken, vad tror ni????

  Gilla

 • gamgubben

  Singapore, där lag och ordning råder. Inga fimpar eller annat skräp kastas på annan plats än anmodat, om så sker-böter. Det finns patrullerande poliser som tillser att lagar följs.
  Där behöver ingen vara rädd för att gå ut på kvällarna allra minst kvinnor.
  Politikerna är ärliga och rättframma, se vad Mr Lee har skrivit om muslimer!
  Förmodligen har svenska politiker varit där på statens bekostnad för att lära men köpte bara billig elktronik.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: