SD-profilen markerade stöd för kriminellt mc-gäng

MEDIA. SD-profilen markerade stöd för kriminellt mc-gäng  är rubriken på den Eskilstunastyrda lokaltidningen Södermanlands Nyheter idag, liksom av en tillfällighet infört dagen innan kyrkovalet. Som alltid sant och relevant som SN brukar skryta om.

Ultima Thuletrummisen Ulf Hansen vill vara med och styra Svenska kyrkan. För ett halvår sedan var han medlem i lokala mc-klubben Paschas som sneglat mot kriminella Hells Angels. – Den där grejen är historia, säger Hansen idag, ”avslöjar” lokaltidningen på första sidan och nästan en helsida i tidningen. Läs artikeln HÄR.  Intressant kanske är att igår skrev SN om samma MC-klubb men i positiv anda men då handlade det inte om Sverigedemokraterna så klart.

-Pettersson tycker det är bra att lokaltidningen tar sin undersökande uppgift på allvar när de granskar Ulf Hansens person och hans kandidatur till kyrkofullmäktige i Nyköpings församling. Ulf Hansen är andranamn på Sverigedemokraternas lista.

Gudbevars har han i sin ungdom varit intresserad av motorcyklar och än värre varit medlem i en motorcykelklubb. Dock anges inte i tidningen mot vilket av Tio guds ord detta intresse och medlemskap bryter.

Eftersom den Eskilstuna styrda lokaltidningen helt lämnar granskningen av övriga 72 personer som kandiderar till kyrkofullmäktige i nämnda församling därhän får väl väljarna utgå ifrån att det i dessa 72 fall handlar om gudfruktiga, fromma och oförvitliga medborgare som sig bör i hela sitt liv bett Fader vår inför sänggåendet, och aldrig någonsin åkt motorcykel eller gjort något som är emot herrens bud i sitt tidigare liv…

8 thoughts on “SD-profilen markerade stöd för kriminellt mc-gäng

 1. Lokaltidningen kallar detta för ett ”avslöjande” men detta har väl varit känt länge av bilderna på Pachas hemsida att döma. Så vad är lokaltidningens egentliga syfte?

 2. Var i Bibeln står att motorcykelburna inte får tillhöra Guds skara ?
  Bättre vore enl. min mening,att kyrkan upphörde med sin egen införda illegala kyrkoasyl. Var i vår Svenska lagbok står,att sådan är tillåten ?
  Här borde SN/EK istället informera sin sinande läsekrets,att skydda kriminella zigenare,och illegala araber/niggrar är ett brott som borde beivras.

  • I detta sammanhang finns det också all grund,att påminna om alla de synder ärkebiskopen Antje Jackelèn i kyrkans namn,utfört under sin tjänstetid.
   Denna företrädare tog bl.a. bort korset i kyrkliga bönesalen för att tillmötesgå,och inbjuda Islamister. Så sent som för några veckor sedan,kritiserade hon polismyndigheten,som utförde sin tjänst när de hämtade fem familjer i deras s.k. ”kyrkoasyl”.
   Raden kunde göras lång vad denna invandrade tyska orsakat.
   Slutligen vill jag enbart påminna om,att det står i heliga skriften,att ”Satan inte får beträda(tillåtas) kyrkans (synagogans) sal”…

 3. Hells Angels är väl mest, som också namnet antyder, änglar i jämförelse med dagens kriminella invandrargäng. När polisorganisationen helt brakat samman och Sverige helt övergått till ett vilda-västern tillstånd så blir det förmodligen upp till sådana som de att upprätthålla lag och rättvisa i landet. Samt upp till medborgarna själva genom primitiva medborgargarden och lynchmobbar. Sverige går en härlig framtid till mötes tack vare de (icke ”folkvalda” utan snarare självvalda) idioterna som ställt till det såhär…
  ”Hang em high!” – som Clint Eastwood brukar säga.

 4. Jamen, det förstår ni väl: MC-klubben blev ju inte otäck förrän det fanns någon beröring med SD. 😉

  Tidningsutgivarna skriver:
  ””Vi kompromissar aldrig när det gäller journalistikens kärnuppdrag. Vi ska fortsätta att vara källkritiska, redovisa fakta, granska kritiskt och hålla hög relevans. Och vi dömer inte, vi pixlar hellre”, säger Jeanette Gustafsdotter.

  Budskapet handlar om att ansvariga medier sällan sätter ut namn och bild på brottsmisstänkta personer. Men också om skälet till det. Om att det är brottet som är nyheten och inte vilken religion, sexualitet eller politisk åsikt som den misstänkte har.
  Om hänsynen till de omtalade. Men inte bara till dem, utan även till deras barn och familjer.””

  Jag kan inte se att SN följer vad de ska göra. Ett klart brott mot reglerna!

 5. Fader vår som är i himmeln gör så att dessa falska profeter till
  journalister får ett helvete den dag dom sätter tofflorna, dessa lismande falska kräk kan mycket väl jämställas med grovt belastade Brottslingar.

  Hur fan står dom ut med sig själva, och hur fan orkar den andra halvan med att leva ihop ett utstuderat kräk??

 6. ”Lokaltidningen” är verkligen lustig.

  Igår skrev man om samma MC-klubb från det vackra Oxelösund. Men då med en annan ”snällare vinkling”, på ”lokaltidningens” kultur och nöjessida.

  Herre Gud får man nog lov att säga, som trogen ateist.

  Se nedan……………..

  ”MV-nostalgi på Koordinaten.”

  ”Det började med en Triumph på 1970-talet. Via kameran har han nu börnat hela vägen in i galleriet på Koordinaten. Vardagen i Oxelösundsbaserade MC-klubben Emil Paschas står i fokus, speglad genom fotografen Leif Nyströms kamera.”

  https://www.sn.se/kultur-noje/mv-nostalgi-pa-koordinaten/

Kommentera