Göran Greider har ”otur”


ISLAM. Göran Greider är socialdemokrat och chefredaktör för Dala-Demokraten. Greider tycker imamen Kashim Virk gör ett bra jobb mot fördomarna mot islam.

– Pettersson undrar naturligtvis vilka fördomar Greider menar? Enligt mig är det som många kallar ”fördomar” erfarenheter från verkligheten och verkligheten är att socialdemokratin krupit för islam sedan börjat på 1970-talet. 

Göran Greider har även skrivit en ledare i Dala-Demokraten om Kyrkovalet där han säger att ”Politiken lyser upp religionen – men därmed kan också religionen lysa upp politiken” undrar om det är därför socialdemokraterna kämpar för ett muslimskt kalifat i landet?

Nedanstående är ”vår moské” i Malmö

TIDIGARE 2017-09-15. Imam i Malmö talade om ”homosexuella grisar” inför femteklass

ISLAM. Under ett studiebesök i Ahmadiyyarörelsens Mahmoodmoské i Malmö förra veckan fick en femteklass från Bulltoftaskolan en okonventionell religionsundervisning. Imamen som tog emot klassen ska ha kommit med en rad uttalanden om allt från könsroller till homosexuella som uppfattades som fördomsfulla och kränkande.

-Pettersson vill påminna om att Ahmadiyyarörelsen är en av de mest moderata och toleranta strömningarna inom Islam. De är så toleranta så de räknas knappt som muslimer av andra. Så glöm inte att avskyn mot homosexuella har inget med Islam att göra, moskéer har inget med islam att göra och islam har inget med islam att göra.

Homosexuella grisar leder knappast till något åtal. Invandrare och muslimer är fridlysta. Det blir väl skillnad om någon skulle trista sig att säga muslimska grisar, det går inte…

-Pettersson undrar om muslimsk halalslaktat svin grillat på glöden från några hundra koraner är gott?


27 responses to “Göran Greider har ”otur”

 • Ingvar Gustavsson

  Sharia har inget med Islam att göra heller 🙂
  ”– Det som varit olyckligt är att det har kopplats ihop med islam, eller det har antytts att det skulle vara uttalanden mot islam. Men det är både felaktigt och väldigt olyckligt. Det är viktigt att tala om att det här inte är några uttalanden som riktas mot en religion, säger Margot Wallström i en intervju till TT efter att mötet avslutats.”

  ”I Saudiarbien gäller sharia som anses vara en gudomlig lag. I den kommuniké där det samlade Arabförbundet fördömde Margot Wallströms uttalanden för några dagar sedan stod skrivet att sharia har garanterat mänskliga rättigheter och räddat människors liv.”
  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/wallstrom-ar-djupt-oroad

  Gilla

 • centurion

  Har just beskådat en snutt av spektaklet i TV2. Och jag som alltid har sett Mikael Billemar som en sansad person. Han har ju t.ex. gjort bejublade framträdanden med tolkningar av Cash, Cohen, Dylan m.fl. Bara positiva omdömen från alla håll. Och sen går han och sänker sig på detta galna sätt. En omdömeslös hyllning till islamismen utan några som helst förbehåll. Inga kritiska frågor. Bara spela med. Allahu Akbar hördes frekvent i stridsledningscentralen. Enligt uppgift hördes jubelrop från samma lokal när Nice-attentatet hade ägt rum. Nej du, Billemar. Jag råder dig att skyndsamt ta kontakt med Säpo. För ditt fjäskande med mördar-organisationen ses icke med blida ögon. Utan tolkas endast som svagsinthet. Prästerskapets huvuden har rullat förr i islamismens namn. Hoppas dock givetvis att du klarar dig.

  Gilla

 • Håkan

  Göran Greider är helt tom i bollen!

  Gilla

 • Ståfräs

  http://www.friatider.se/i-angered-ska-man-samtala-med-terroristerna

  Enligt den gode IS muslimen Göran och hans muslimske broder Heinrich är det terrorister från SD som grillar! Hoppas det smakar, idioter, PK fattar inget utan längtar bara tills nästa program av idol eller ngt annat som StaziTV visar.

  Gilla

 • ladulaas

  Göran Greider är bara en i raden av bankmaffians lakejer, som arbetar på att förstöra Sverige.

  I många, många år dolde socialdemokraterna vad de var ute efter. För den som orkat kika bakom de förföriska kulisserna, så har det – ända sedan 1800-talet – stått i klartext: Det man varit (och är) ute efter är ett globalt styre av hela världen. Det är precis detta de socialistiska och kommunistiska Internationalerna handlar om.

  I propagandan hette (och heter) det att arbetarklassen skall utöva en diktatur. Fråga vilken arbetare som helst i forna Sovjetunionen eller i dagens Kina, om de känner sig som diktatorer. De som där var/är diktatorer, var/är våldsbenägna fanatiker, som gärna slaktat och fortfarande slaktar miljontals, helt utan betänkligheter.

  Vad som däremot inte står i de socialistiska och kommunistiska skrifterna, är att hela detta globala rike skall styras av den perversa bank- och företagsmaffian. De skall faktiskt ÄGA all mark och alla företag i världen (vilket de redan nästan gör) i New World Order och världens befolkningar skall då vara deras livegna tjänstehjon, som de kan våldföra sig på eller avliva, allt efter lusten faller på. Redan nu är det så i det fördolda, men när deras vision blir verklighet kommer deras satanistiska våld inte längre behöva döljas.

  Det är denna vision, som driver socialdemokrater, som Göran Greider, att förråda sitt land och det folk som där finns. Själva har de fantasier, där de ser sig sitta bland härskarna, men primitiva och halvbegåvade tölpar lär nog inte platsa vid köttgrytorna. När den globala diktaturen lägger sitt järnlock över världen är det bara de allra rikaste, som kommer att räknas.

  Men det är inte bara marxismen, som strävar mot den globala diktaturen New World Order. Den riktigt förslagna ideologin är Liberalismen. Den håller en mycket låg profil. Den talar aldrig om sina långsiktiga planer, allt som hörs från dess företrädare är frihetligt och hjärtnupet snömos. De oerfarna liberalerna i ungdomsförbundet försade sig dock nyligen och avslöjade därmed lite av vad vi har att vänta, när de propagerade för incest, pedofili och nekrofili.

  I liberalismens högborg, USA, ser vi nu hur bankmaffian tagit ett dödligt strypgrepp på hela landet och dess masslakt på människor i Mellanöstern är bara början. Presidenten Trump har nu övergivit allt sitt valfläsk och, likt Bushs, Clintons och Obama före honom, lallar han nu villigt med i bankelitens ledband. Europa och Sverige står på tur och vi ser dagligen hur vårt land och vår världsdel allt fortare sjunker ned i våld, kaos och anarki.

  Fadern till alla dessa ideologier – Adam Weishaupt (som liksom Karl Marx var finansierad av bankirfamiljen Rothschild) – var en synnerligen begåvad man. Han besatt en isande känslokyla och ett kristallklart intellekt och dagens anarkistiska, liberala, socialistiska, fascistiska och kommunistiska politiker följer hans noggrant utstakade schema slaviskt.

  I dessa ideologier har ni dem alla: Folkhatarna, människoslaktarna och sadisterna, som nu dagligen firar sina triumfer över oss vanligt folk. Än så länge förför de oss här med bröd och skådespel, men snart är charaden över och då väntar slakten.

  Gilla

 • Mjölner

  Herr dalamurvel Greider får tröst i kväll TV2 18.15 Muslimsk reklam i statstelevisionen trots reklamförbud.

  Gilla

 • Erik Bergman

  Fördomar om islam? Är det också fördomar vi har om en liknande ideologi, nämligen nazismen? Är dom som ogillar nazism nazismofober som har fördomar om nazismen?

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Att insändaren sågade mig kan jag leva med. Här kan man snacka om att blanda äpplen o päron. Om jag o gumman kräver rättvisa kallar vänstern det för hat. Jag har aldrig hatat någon människa. Men krävt rättvisa har jag gjort många gånger. Om inte V gillar rättvisa är det inte mitt problem. Tror du Pettersson har läst den o vore kul med en kommentar från dig.

  Gilla

 • Jag

  https://petterssonsblogg.se/2017/05/26/det-ar-den-vite-mannens-fel/#more-216645

  Fantastiskt bra artikel och skrivet! Dags att återanvända den – med jämna och ojämna mellanrum!

  Gilla

 • Joy

  Ser på tv-serien American Odysey på Svt-play. Vilken gräslig miljö och mentalitet det är i muslimska länder. Är så less på dem och deras hat, förakt och våldsamma beteende, kvinnoförakt och förtryck. Döda, plåga, skada, hata, allt vedervärdigt man kan tänka sig, dominerar tillvaron där. Inte bara i så kallade radikala miljöer, utan hela samhället, i hemmen osv. Norska serien Nobel, samma sak där. Vita västerlänningar offrar sig för att få ordning i en hopplös miljö och kultur, religion och värdegrund som det så vackert heter.

  Gilla

 • Lena

  Greider
  Only in Sweden !

  Gilla

  • Stenbock

   Nej Lena,tyvärr finns det många sådana kommunistsvin,som lever kvar sedan Sovjets tid !Läs och begrunda mina länkar nedan,och du får bevis.

   Gilla

 • Tony

  Jag greder när jag ser Göran Greider, denne plufsiga övergödda
  socialakrobat, han är patetisk som så många andra Sossar.

  Gilla

 • Stenbock

  Vill inte på något vis förstöra lördagsfriden för er.Men för dem som läser lite tyska,lägger jag in en länk,från dagens Berliner Morgenpost /sionistägd liksom Bonnier) Denna artikel borde kunna finnas i skolans läsebok,som exempel på dålig journalistik:
  https://www.morgenpost.de/politik/bundestagswahl/article211939847/Die-AfD-radelt-fuer-Facebook-und-Twitter-Bilder-durch-Berlin.html

  Gilla

  • Stenbock


   En bild från lyckligare tider från författarinnan Uta Keseling i min länk till Berliner Morgenpost.Denna vänsterstyrda skribent har erhållit otaliga pris,från grupper som prisar Marx/Lenin.Nu söker hon göra rätt för sig hos dessa vänsteraktivister,genom sådana vinklade ”nyheter”…Hurra DDR lever kvar ! 😦

   Gilla

  • Stenbock

   Ali:
   Bugar och tackar…. Du sviker aldrig och håller dig uppgraderad !

   Gilla

 • centurion

  Självförnekelse verkar vara Greider´s verkliga rättesnöre här i livet. Varför ska vi behöva stå ut med detta islam-tjatter jämt och ständigt ? Och speciellt i dessa dagar, med kyrkovalet (islams diametrala motsats), i antågande. Tänk dig själv ett omvänt scenario : En bibel upptryckt under kroknäsan på imamen. Hets mot folkgrupp så det stänker om det…Huva.

  Gilla

 • Gruvmor

  Här gäller det, som vanligt och alltid, dåden och inte orden. Det spelar faktiskt ingen roll hur vackert och hyllande man snackar om och försöker måla en fantasibild om islam. Deras ”gärningar” visar vad det handlar om, smärtsamt och påtagligt.

  Gilla

 • Johan

  Verkligheten börjar bli besvärande för Greider och eftersom den strider mot värdegrunden antar jag att Greider anser att det är fel på verkligheten.

  Gilla

 • Stenbock

  PK-pressen och i detta fall en av deras lokalskribenter,har det inte lätt i dagens Sverige…Allting går på fel håll och pressen skall söka dölja,och plana ut det hela.Vänta nu till nästa år och nya valtider då lär det bli än svårare för dessa indoktrinerade vänstermänniskor,att måla upp framtiden för sina väljare.
  Val blir som bekant nästa söndag i Tyskland och nu fylles programmen i Radio/TV dygnet runt av vänsterpropaganda.Deras speciella kanal ZDF (2:a statsstyrda kanalen) sänder stup i ett varning till sina tittare att absolut inte välja ”högerextrema AfD”.Så skedde i torsdags en ”panne”(olycka) i det program Merkel skulle svara på tittarnas frågor.
  En kvinna som företräder alla skadade och efterlevande från Islamska attentatet i Berlin skulle få medverka. Merkel ville inte ha några obekväma frågor.ZDFsände ett meddelande till kvinnan att hon inte fick komma !
  Nu skriver den socialistiska pressen (90 %) att det var CDU som stoppade deltagandet.Frågor om Islam och deras brott runtom i Europa var inget ämne att taga upp ”i tyska valrörelsen”…

  Gilla

 • age

  Sista bilden är värd att beundra!
  Tur bara att det inte var en ”rondellhund” på spettet.

  Gilla

 • eva

  Jag tycker hela tiden den religionen samt dess förespråkare hela tiden arbetar på att ”öka frödomarna”. Ju fler erfarenheter det omgivande samhället får av denna religion och dess kultur desto mer ökar ”fördomarna”.

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Pettersson någon har skrivit en insändare med rubriken i SN: Om ni inte tänker rösta på SD så rösta i kyrkovalet. Är inte detta nästan kriminellt? Jag menar att varje människa får givetvis rösta på det dom vill. Det kallas demokrati. Jag skall inte rösta. Ett aktivt val. Ingen annan äger min röst.

  Gilla

 • Lena

  Kanske att han som person drog nilotten då han föddes utom att han föddes i Sverige, där drog han och många FLER högsta vinsten !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: