Det är Lööfs fel


Många har en tid spekulerat i att Annie Lööf är orsaken till att oppositionen inte agerat som en opposition ska göra.

Vad media erfar beror detta på Annie Lööfs egna karriär. Lööf satt som näringsminister när outsourcingen av Transportstyrelsens IT-tjänster iscensattes. Nu är hon rädd för att själv granskas och att detta kan kosta henne en ministerpost i en eventuell regering efter valet 2018.

Att det är något skumt med denna människa står utom allt tvivel. Stämmer medias uppgifter borde Centerpartiet skaffa en ny partiledare och övriga i Alliansen inleda samtal med ett visst annat parti.

SR (unvis) och Ledarsidorna


27 responses to “Det är Lööfs fel

 • eugenecork

  INTE ANNIE LÖÖVS FEL !!!
  FELET LIGGER HOS DE SOM VALT HENNE

  Gilla

 • Stenbock


  En av dem som Lööf gärna välkomnar i miljontals,blev idag förbjuden inresa i Belgien och Schengen.
  Denna ”troligen anskrämliga” dam vägrade att visa sitt rätta jag vid sin inresa i Bryssel,och sändes därför med nästa flyg tillbaka till Tunisen där hon kom från. Egentligen skulle hon berika oss i Skandinavien,eftersom biljetten hon hade var,med Köpenhamn som resmål.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Uppriktiga Aleksandra Boscanin skriver det självklara.

  ”Oseriöst agerat, Björklund och Lööf!”

  ”De borgerliga partierna bör nu sluta låtsas som att de kommer kunna regera ihop med så skilda uppfattningar och gå till val var och en för sig. För den som önskar ett maktskifte nästa år är varken C eller L ett alternativ.

  Försvarsministern sitter säkert, räddad av Annie Lööf (C) och Jan Björklund (L). De senare två tycks bry sig mer om att vinna politiska poänger, än att göra det som faktiskt är rätt. ”

  http://www.gp.se/ledare/oseri%C3%B6st-agerat-bj%C3%B6rklund-och-l%C3%B6%C3%B6f-1.4636000

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Per Gudmundson:
  ”Så tillreder man Annie Lööfs högra sko.”

  https://www.svd.se/sa-tillreder-man-annie-loofs-hogra-sko

  Gilla

 • Ove-Britt Henson

  Tänk att ” superfascistnazisten och islamafoben” Jimmy Åkesson är den enda som inte ljuger folket rakt upp i ansiktet. Om vi snackar partiledare.

  Gilla

  • Stenbock

   Ali:
   Så den rödhåriga småländskan,faller er araber i smaken !

   Gilla

  • Tony

   Vad är där för fel på den vänstra skon? Hon brukar ju predika vänster ideer i andra sammanhang , då hade det varit naturligare att hon ätit upp vänstersko?

   Gilla

 • cellen

  Annie Lööf har är ju vald av Wall Enberg till att bli Sveriges nästa statsminister på det senaste bilderbergmötet. Om annat händer så tappar bankerna kontrollen över parlamentet.

  Gilla

 • Jag

  Varför granskar man inte henne??
  Jag har ALDRIG förstått och kommer ALDRIG förstå detta parti??? Någonting borde finnas i den berömda ”garderoben”? Hon har ju ”ärvt” en position, en s k ”politisk” position. Människan har aldrig haft ett vanligt hederligt arbete, vilket innebär att hon inte kan representanter en ”vanlig” Svensson osv.
  Gräv fram nåt!! Varför låta denna individ slippa undan???

  Gilla

  • Mjölner

   Varför granskar man inte henne? Det är just det de gör och trillar dit. Pigan ser inte direkt illa ut fast det glappar innanför pannbenet.

   Gilla

 • Tony

  Hennes enda tillgång är käften, precis som Maud Olofsson, kan inte centerpartiet få fram en enda kandidat som hjärnkapacitet?

  Gilla

  • Jag

   Maud Olofsson?!?! Nepotism!!
   Pilsk på makten!
   Hon var med och började demontera Sverige och har kommit undan straff.

   Gilla

 • Kjelle

  GLÖM inte….De har röstat i Riksdagen om Outsourcing i Transportstyrelsen.Då SD röstade NEJ V.lade ner sin röst alltså ett tyst medgivande..Alla de andra Partierna röstade FÖR outsourcing. Det var 2014 Kjelle

  Liked by 1 person

 • Falköga

  Expressen har på nätet redan flyttat ner kritiken från överst till långt ner dit få orkar bläddra. Mattsson har nog vaknat.

  Gilla

 • Stenbock

  En del frågar sig hur en politiker ”kan vända kappan” när,och hur som helst.
  De av er som aktivt deltagit i politiska karusellen,känner till att i a l l a partier förekommer strid på liv och död.
  Inom C finns också många,som bakom rygg, ”talar skit om henne och andra”.Där gäller djungelns lag,om att kunna få största och bästa biten ur arvodeskassan.
  Hittills har ju denna hemska figur från Maramö i Smålands djupa skogar,lyckats få ut mest vinning av allt det dravel,som kommer ur hennes mun.Och vem vill gärna gå ner i lön ? Då valde denna skönhet,att bryta med sitt samvete och alla kristna världen,genom att nu följa ”svittsarens” socialister.Tror jag…och avstår bild på henne för att inte sabba dagen !
  .

  Gilla

 • Johan

  Nu får vi se om deep state kan få Lööf att mjuklanda eller om hon offras.

  Gilla

 • centurion

  Rö-spättan(c) och Rö-sprätten(s) lär närma sig varandra mer och mer, med tiden. Löfven av ångest och Lööf av karriär-hybris. Hoppas att anrättningen, med Höger-Skon som huvudrätt, ska smaka.

  Gilla

 • Galten

  Se upp för den politiska broilerns pekfinger bara. Det är ta mig böveln inget att leka med. 🙂

  Gilla

 • Fredde

  Jag noterar att TT åter skickar ut propaganda, och som vanligt utan att ange någon skribent.
  Något som annars alternativ media anklagas för av gammelmedia.

  Denna gång bland annat när det gäller missförtroendeomröstningen.
  Ygerman, som redan bränt åtskilliga av sina skepp, får åter uttrycka sig och citeras om vad han påstår om SD.

  Självklart var TT tvungen att även denna gång skriva något om Trump, som ”olyckligtsvis föregått brittiska myndigheter” om terrordådet i London.

  Tyvärr tror ju svenska folket att TT är något man kan lite på, men då vet de kanske inte att TT ägs av gammelmedia och största enskilda ägaren är Aftonbladet!

  Det säger allt om trovärdigheten….

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Borde komma nya mätningar efter denna dramatiska vecka. Snart är väl alla sossar antar jag. Vi får inte opponera oss utan gilla läget. Såna som jag som tänker högt kommer att få mer skit. Sanningen ska döljas som min o gummans konflikter. Som Tage sa: Det är så osannolikt att det hänt så kanske har det inte hänt. Fast det har hänt i Nyköping o Oxelösund.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: