Korttidsuthyrning av Sexdockor


Kina har system för att dela cyklar, paraplyer och basketbollar mm. Nu har ett företag tar landet ett steg längre med  ”delningsekonomin” man kan korttidshyra sexdockor.

Touch, en kinesisk säljare av sexprodukter, lanserar  ”Shared Girlfriend” -tjänst i Peking, med kinesiska, ryska, koreanska och Hongkong versioner av sexdockorna, liksom en Amazon-liknande ”Wonder Woman” som kommer beväpnad med svärd och sköld.

Man beställer de  silikonstinna dockorna via en telefonapp, man kan ha dem upp till en vecka varje gång. Kunderna kan också  förvälja olika klädtillbehör och hårstilar, plus tillbehör som handbojor och piska.

Kunderna kan till och med mot en extra avgift, få dem utrustade med en enhet som framställer olika ljud när dockan ”används”.

Dockorna skall enligt reklamen kännas som ”riktiga människor”. ”De har perfekta kroppar, är helt underdåniga och kan tillgodose behoven hos ensamstående män”, säger företaget. ”Med en knapptryckning är du inte längre singel!”

Företaget sa att ”Shared Girlfriends” kommer att hjälpa till att tillgodose behoven hos landets miljoner miljoner män som inte kan hitta makar på grund av en rikstäckande könsobalans.

JakartaPost

I kina finns det cirka 122 pojkar för varje 100 tal flickor, detta pga mycket omfattande abortion av kvinnliga foster – ettbarnspolitiken.

LÄNK 


13 responses to “Korttidsuthyrning av Sexdockor

 • Lena

  Med tanke på kostnader för skattebetalarna i Sverige ……..kan dessa importeras bättre begagnade och till ett lägre pris ?

  Gilla

 • Pica pica

  Hmm, tänkte på könsobalansen i Kina p g a tidigare enbarnspolitiken på den tiden folk ville hålla nere befolkningsökningen. Nu har Sverige importerat så många könsmogna män från MENA så vi har samma problem här.

  Gilla

 • Jhonsson

  Något att införa på boende för de sk ”ensamkommande barnen”?

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Alla mer eller mindre humoristiskt betonade kommentarer till trots, kan undertecknad tillskyndare av den moraliska upprustningen endast konstatera att den i samtliga avseenden destruktiva hypersexualiseringen och allmänna urartningen nu frodas i det forna kulturriket Kina.

  En sensationellt och kapitalt smaklös idé, speciellt vid betänkandet av att begäret överröstar det sublima faktum att spekulanterna via den okonventionella affärsöverenskommelsen blir buksvågrar med ett förmodligen drastiskt antal landsmän.
  O, tempora – o, mores!
  Andreas.

  Gilla

 • centurion

  Dom sitter redan på Norra Bantorget och tar upp beställningar av häxorna.

  Gilla

 • Janne

  Kanske den nya stora exportvaran för Sveriges vidkommande bir att hyra ut muslimer och negrer till Kina, dock på egen risk…
  Dom hyrs ut på rot och med RH garanti.
  Missnöjd kund kan få en extra neger på köpet!
  Erbjudandet gäller tills lagret är slut!
  Janne

  Gilla

 • Mary Agnes

  Sexrobotar kommer att bli nästa stora big business, efter internet-porr.

  Gilla

 • Lukas

  Vill det kinesiska bolaget tjäna lite extra så kan dom sända alla nya och oanvända dockor till SVT.
  Det lär finnas tjänstemän där som är sugna på att köra en invigningsrit och som vill betala för det.

  Vet inte om dockorna behöver programmeras till att säga något speciellt men kanske man får bättre betalt om dom kan fås att böna och be om att slippa påsättning av en gammal SVT kommunist?

  Gilla

 • svensson

  Något för Sverige att erbjuda de testosteronstinna blattarna kanske det kan minska högen med våldtäkter hos polisen så de i lugn och ro kan ägna sig åt de viktiga blatteskjutningarna.

  Gilla

  • Ingemar

   Den avgörande betydelsen är deras kultur och genuppsättning, inte testosteronet. Jag har högsta testosteronhalten och högaktar kvinnan men trakasserar och våldtar INTE !

   Gilla

 • Ludde

  Hm…..handbojor o piska. Funka det på båda håll ? I så fall är jag imponerad av kinesiskt teknologi.

  Gilla

 • Thomas

  Dockorna som inte ber dig ta disken hemma

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: