Hattidningen Expressen

HATMEDIA. Expressen  och dess chefredaktör Thomas Mattsson, som för övrigt är en flerfaldigt dömt brottslig påstår att de behandlar alla lika och att man ska vara dömd för att bli uthängd i tidningen om det inte har ett stort allmänintresse. 

-Pettersson kan tänka sig att allmänintresset är väldigt stort att få reda på ven SVT-chefen är men honom skyddar tidningen.

När det gäller så kallade “näthatare” gäller dock andra principer. Där har Expressen valt att hänga ut en del med politiska uppdrag men de har även publicerat namn och bild på människor utan politiska uppdrag för sina åsikters skull.

10 thoughts on “Hattidningen Expressen

 1. Såg att Stasi-TV hade refererat till Expressen och Expo. Begriper dom inte hur patetiskt och förljugen deras rapportering blir. Dom kunde ju lika gärna ha hänvisat till ¨Mein Kampf¨. Expo, Resurtsgruppen, AFA är det mest vänsterExtrema som går att finna. De, och bara de står för allt våld när det drar ihop sig till diverse demonstrationer. De är vänsterns svar på nazismen.

 2. TU (Tidningsutgivarna där bland annat Expressen ingår) skrev 17 januari:

  “Vi dömer inte, vi pixlar
  Medier sätter sällan ut namn och bild på en brottsmisstänkt person. Varför inte? För att det är brottet som är nyheten.
  Inte vilken religion, sexualitet eller politisk åsikt den misstänkte har. Nyhetsmedier ska alltid berätta sanningen.
  Men journalisterna tar hänsyn till dem de skriver om. Och inte bara till dem, utan även till deras barn och familj. ”

  Såhär gjorde Expressen 7 februari, alltså tre veckor senare, både bild och namn på en som är misstänkt:
  https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRcZ9VuyVx6oJMI64clnsRmm4S6XssPxoPyI2hpzJSfufb7Xb8L

  Källa:
  http://tu.se/standpunkt/trovardighet/vi-domer-inte-vi-pixlar/

  • Får ju upp X-pressens och Aftonslaskens rubriker mitt i ansiktet,då jag startar min dator.Sidan “Din startsida” är annars utmärkt ! Alltså får jag som nu ibland gå ut och blanda ett glas Samarin.Det hjälper på något sätt mot illamående.

 3. Börjar det inte bli komiskt med Expressens “avslöjanden” om Sverigedemokrater inför varje val? Nu är det visst någon som agerade mot ett Pridetåg 2003. 2003, alltså fjorton år sedan. “Nyhetstidningen” Expressen levererar.

 4. Baas har hittat några i Exp. 15/9….Jag har slutat bry mig…..även om Baas hittar 20 hardcore NS bryr jag mig inte….jag vill till varje pris bryta invandringen och börja repatriera.

 5. Den skitblaskan kan möjligen passa i en svinstia för svinen att torka fötterna på. Mattsson ser ju ut som en gris stackarn han har väl komplex för det.

Kommentera