Löfven: ”ingen poliskris”


INRIKES. 12-åriga och treåriga flickor våldtagna, men polisen hinner inte med, trots namn och adress på misstänkta och Tio män misstänks för gruppvåldtäkt – polisbrist försenade gripanden i tio månader

Poliser slutar och färre brott klaras upp. – Men att plötsligt bara skrika att det är kris i hela polisorganisationen, det tycker jag är att gå för långt, sa statsminister Stefan Löfven (S) för ett år sedan. 

-Pettersson vill inte skylla på invandrarna även om de som är brottslingar av dem har ett personligt ansvar utan på politiker och journalister som tillsammans med väljarna har beställt detta. Svensk polis är dimensionerad för svenska brottslingar och inte utbyggt för dagens kriminalitet…

Läs mer på SVT…


35 responses to “Löfven: ”ingen poliskris”

 • Grune

  Ta ifrån den där arbetsskygge f.d. svetsaren hans livvakt och skicka ut honom en mörk natt så får vi se om han fortfarande är trygg!!!!!!

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Förträffliga kommentarer till inlägget, varför man endast ber Er reflektera över den rent infantila retorik överstedjävul Löfvén begagnar sig av:

  ”Att plötsligt bara skrika att det är kris inom hela polisorganisationen, det tycker jag är att gå för långt.”
  Nota bene – att ordvalen ”plötsligt” och ”skrika” förmedlar intrycket av att han vill tala oförståndiga barn som inte tänkt efter tillrätta!

  Ni hör själva att detta är en driven psykopatpolitikers tvångsmässiga förnekande av den verklighet han i egenskap av ytterst ansvarig i den svenska maktpyramiden varit i högsta grad medskyldig till att skapa.

  En tragikomiskt servil pronoiker och flegmatisk flinfink som lever och frodas i den välavlönade vanföreställningen att han åtnjuter folkets kärlek i rollen som den vise, allvetande landsfadern med uppgift att fostra, men som i själva verket blott decimerat sitt krympande förtroendekapital.

  En dag kommer även denne notoriske faktaförnekare tvingas vakna upp ur sin självvalda koma, då den korruptionskokong han omsluts av krackelerar och dess ruttna inkråm exponeras.
  Slikt kan det sluta då man bekläder ett ämbete man aldrig varit ämnad för.
  Andreas.

  Gilla

 • Jhonsson

  Polis? Har vi någon sådan i Sverige?

  Gilla

 • gamgubben

  Svetsarlärlingen har alldeles rätt, krisen har sitt ursprung långt över Polisnivån.
  Krishärden har uppkommit genom att valboskapen inte tänkt utan låtit sig motas in i samma hägn som deras familj.
  Partierna de röstat på har alla haft ledare som till stor del vuxit upp i skuggan av 1969 års regering. Naiva godhetsapostlar utan en tanke på att barn skall läras ta ansvar och alltid försöka göra sitt bästa. Nu heter det att curla, jämna vägen inte ställa krav. Dessutom den värsta mening jag känner på svenska ”det är så synd om…”
  Signifikativt för PK partierna är att de samtliga lägger skulden på det parti som tänkt till, genom att de diskrimineras p.g.a fel värdegrund. Ingenting om deras egna partiers grund eller ideologi.
  Att styra ett land är att kunna kompromissa så vida inte ett parti har över 50%. Bondeförbundet/C’s G. Hedlund sa ”av två onda ting måste en välja det minst onda”. I dagens Sverige väljer S båda de onda tingen MP och V men utesluter de som är mest lika de gamla sossarna SD.

  Gilla

 • Stenbock

  Jo nog är det så… Och inte enbart en poliskris,hela rättssystemet har havererat.Vi minns den 15-årige (undrar om han ålderstestats ?) som sköt en vaktmästare, i vintras i Malmö.Nu har Hovrätten fastställt domen om billiga 3 års daltande på ”ett ungdomshem”.
  Vaktmästaren som ingen trodde skulle överleva är skadad för livet,och begärde måttliga 250.000:-i ersättning. Detta prutade rätten ned på med 25.000:- Alltså kan vi fastslå att en ursvensk arbetande person,inte är värd mer en drygt Lövféns månadslön !

  Gilla

  • Stenbock

   Samtidigt publiceras idag intressanta siffror kring de kriminella s.k. ”målvaktsbilarna” som lär uppgå,enbart i Malmö till 10.000 st.
   Av dessa har faktiskt polisen beslagtagit c:a 1.000 bilar,och placerat dem bak lås och staket.Tyvärr är lagen skriven av deras vurmare, vilket innebär att endast felparkerade bilar kan beslagtagas.
   Men likväl något som svider bland ”nybyggarna”, i natt försökte två av dem,stjäla tillbaka sina lyxåk men upptäcktes i tid.
   Blir ni invecklade i en skada med dessa oskattade/oförsäkrade åk lär ni knappast få ut någon ersättning.

   Gilla

  • ruben

   Gärningsmannen och målsmannen tycker jag skall avbetala skadestånd hela livet till staten, medan staten, betalar ut 3-5 miljoner till den skadade som en slags böter för statens oaktsamhet att ha erbjudit den kriminelle boende i Sverige. Inte underligt att kriminella ser Sverige, som sitt eget nöjesfält, eftersom de aldrig får några straff. Se de f.d. värdetransportrånarna. När brottet är preskriberat, blir de inbjudna till tv-sofforna, som om de gjort nåt hjältemodigt. Det är tryggare i Sverige att liera sig med och ge våldsmän större uppmärksamhet än deras brottsoffer. Deras brottsoffer skulle nog inte vara säkra, men det är brottslingarna och då vet man vilka samhället skyddar. PK-Sverige med sin enfaldiga värdegrund, är ogästvänligare och kyligare än någonsin, usch!

   Gilla

 • Roland Karlsson

  Våldtäkter o andra oviktiga brott lägger vi på hög. Snacka om förfall!

  Gilla

 • Billy Boy

  Den akuta poliskrisen togs upp i gårdagens (2017-09-14) SVT Aktuellt där bl a stf rikspolischef Mats Löfving hade skickats fram att svara.

  Den ordinarie rikspolischefen Dan Eliasson (S) var ombedd av SVT att närvara men Eliasson behagade inte komma.

  Här är länk till de bisarra inslagen som inte gav några svar på när rättsväsendet inkl. polisen kan börja fungera igen. Men undanflykter var det gott om som vanligt. Se och lyssna på eländet:

  https://www.svtplay.se/video/15181336/aktuellt/aktuellt-13-sep-21-00-1?start=auto&tab=2017

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Som alltid…som strutsen…ner med huvudet i sanden, så har vi inga bekymmer.

  Ryggrad…vad är det ?
  //S.L

  Gör vad som helst för sig själv och parti-kamrater….låter Sveriges ärliga medborgare våldtas, misshandlas, medans de säger i kör: Sverige har inga no-go zoner, alla invandrare är barn och vill bara Sveriges bästa.
  Fy fn för dessa Quislingar !!!
  Sveriges genom alla tider sämsta regering !!!
  Dessa snart fyra år har raserat 100-tals år som tidigare generationer byggt upp.
  Detta är tacken till våra förfäder och en ”trevlig” framtid till våra barn!

  Gilla

 • Fredde

  För övrigt noterar jag att polisen har tid att inte bara ingripa, utan också beslagta, i syfte att skrota, en bil som använts vid streetracing.

  Mig veterligt har ingen blivit varesig misshandlad, kidnappad, knivskuren, hotad, mördad eller gruppvåldtagen i samband med streetrace.
  Ingen har ens kastat sten, raketer eller flaskor när polisen dykt upp.

  Visst är det olagligt med streetrace, men hur är det med prioriteringen?

  Vad är viktigast, vad är störst hot mot ett tryggt Sverige?

  Gilla

  • Roland Salomonsson

   Först och främst skall den laglydiga delen av befolkningen skyddas av rättsväsendet (bl a polisen). Detta innebär att Våldtäkter, gruppvåldtäkter, grovt rån, grov misshandel, hedervåld skall utredas med FÖRTUR.

   All grov invandrarbrottslighet skall innebära att brottslingarna skiljs omedelbart från de laglydigas samhälle och interneras, d v s skall ha som standard utvisning. Människosmuggling, äktenskapstrafficking, narkotikabrott, innehav av illegalt vapen, anlagd brand, utövande av religiös terror/tvång är grovt brott. Om asylsökare begår brott, så avslutas ärendet med omedelbart avslag, varefter utvisning sker snarast.

   Invandrare som begår ”småbrott” skall inte tillåtas ta in anhöriga – någonsin.

   EBO skall upphöra. Invandrare som inte bor på ett asylboende skall inte tillåtas att vistas där och skall gripas med anledning av ”religiös terror/tvång”.

   Det andra är att illegaler (bl a utvisade, avvisade asylsökere etc) måste tas i förvar och skiljas från övriga samhället tills utvisning kunnat verkställas. Läger av UNHCR-standard räcker enligt konventionerna, så någon ”lyx” är inte nödvändig och heller inga integrerande åtgärder typ språkundervisning etc. Lägren kan med fördel läggas utomlands.

   Genom att sortera bort alla dysfunktionella invandrade individer bör rättsväsendet med tiden få ett allt bättre arbetsklimat och den laglydiga befolkningen med tiden kunna skyddas allt bättre.

   Staten måste återupprätta ordningsmaktens närvaro i varje kommunscentra genom att hyra in 10-12 väktare, som ges delvis polismans befogenhet att agera. Utryckningar skall kunna ske omedelbart. Inga asylboende skall tillåtas längre bort från en ”polisstation” än 10 minuters fordonsfärd.

   Allt ovanstående strider mot det normala tänkandet hos etniska svenskar med kristna värderingar, men om INTE något av ovan nämnda drastiska sker, så kommer Sverige att brytas upp i ett antal småkalifat som genom terror tillskansar sig yazza (skattemedel för lyxliv) resp att en mängd delar av Sverige gör sig oberoende av centralmakten i Stockholm och själv tar itu med anarkin, d v s inbördeskrig uppstår. Staten har redan abdikerat, så nu behövs bara en tändande gnista.

   Tänk er in i bilden av de återerövrade centrala Aleppo – gällande hela Sverige!

   Gilla

 • Ståfräs

  Hopps innerligt att det drabbar PK, men dom fattar väl tyvärr inte vad dom ställt till med ändå

  Gilla

 • Mohammed

  Har politikerna vikit ner sig igen för vänsterpacket/journalisterna igen och försöker titta åt ett annat håll medans dom hånar sanningssägarna ja ja dom får skylla sig själva ,för den stora valfrågan kommer att bli invandrarjävlarna och inte sjukvård/pensioner som dom försöker att få det till det hjälper inte att bara släta över allt och hålla tyst för de flesta vet att den här sommaren var den värsta någonsin vad det gäller gruppvåldtäkter mord bilgrillningar och stenkastningar även om man tottalvägrat att säga ett ord om det utan ägnat sig åt att visa snyftfilmer om invandringen nästan varje dag ,,,därför sätter jag sällan på TVn nuförtiden ,,orkar inte se all skitpropaganda dom hejdlöst dränker oss i

  Gilla

 • eva

  Löfvén – har han huvudet under armen eller mellan benen? I alla fall används innehållet(?) i huvudet som det är tänkt.

  Gilla

 • ruben

  De mängder av brott och våld och hot, som utspelar sig i verkligheten nu i Sverige är nog värsta brott och skam mot brottsoffer och skötsamma medborgare, som Svenskar någonsin blivit utsatta för. Jag tror tiden under andra världskriget inte uppgår till dagens osäkerhet inom vissa områden. De områden man kallar utsatta, där bor de, som utsätter andra för brott. Det är patetiskt att vissa landsförrädare jobbar intensivt vidare med att importera risk för ökande brottslighet. Aldrig har jag hört tidigare att akutvårdspersonal blivit dödshotade. Stora grupper av utländska klaner, som stormar sjukhus. Stäng Migrationsverket och visa ut alla som inte har rätt att vara här. Börja med kriminella invandrare och agera snabbt i tur och ordning. Ordna poliskatastrofen genast och sluta ljuga om ”tillståndet i Sverige”.

  Gilla

 • Suzie

  Den landsomstörtande Löfven är en notorisk lögnare som alla socialister/kommunister /fascister är och alltid har varit och självklart är politruken tillika lögnaren och myndighetsförstöraren Eliasson tillsatt som rikspolischef för att rasera även poliskåren vilket vi dagligen får otaliga bevis på.Det finns ingen annan politisk vilja hos socialistfascistjuntan och deras förtrogna systemmedia än att härska genom total söndring och kaos,och då är det frståeligt varför just världens mest kvinnofientliga och barbariska ideologi har bjudits hit för att ockupera vårt land och begå grova brott och skändligheter mot våra barn,kvinnor och folk, och dessutom får den importerade brottsligheten betalt för att byta ut oss/utplåna oss.Detta är folkmord som pågår i Europa men Sverige är värst drabbat då vi är en liten nation och våra folk och landsförrädare välkomnat fler dysfunktionella klankulturmän från tredje världen än något annat västerländskt land.Vi är riktig riktigt illa ute.Game over!

  Gilla

 • introvert

  Stefan Löfven är inte dum, men kan spela dum, en sorts teater som vissa
  politiker ägnar sig åt. Lät att jämföra med president Bush jr, uttalanden och
  roliga grimaser. Riktigt varför de vill spela dumma och okunniga vet jag
  faktiskt inte. Det ger ju i längden poäng till motståndarsidan. Kanske Löfven
  blivit biten av för många ”svetsloppor” under åren som ”punktsvetsare”. Eliasson är en annan lirare i inte-förstå-gänget som bara ser mer och mer tagen ut. Jag ska försöka ta reda på varför politiker spelar dumma i en värld
  där människor måste ha huvudet på skaft.

  Gilla

  • Mimi N.

   Hans Svetshet ( d v s majestät på hans ynka nivå) ingick skriftligt avtal med IS om att servera svenskt kalifat på brickan inom kort, långt före övriga västerländska europeiska länder. Det pågår en tävling om vem är först med i allahsystemet.

   Gilla

  • Fredde

   Som gammal f.d. licenssvetsare skäms jag å Löfvens vägnar.

   Han svärtar ner en rejäl och hederlig yrkesgrupp!

   Det lär inte finnas en enda svetsare som röstar på denna mästare av fabler…

   Gilla

 • ossie

  Har Eliasson sagt att det inte är nån kris så är det ingen kris. Polisen tar ju massor av Svensson som kör 5 km för fort eller går snett över gatan.

  Gilla

 • ossie

  Har Eliasson sagt att det inte är nån kris så är det ingen kris. Polisen tar ju massor av Svensson som kör 5 km för fort eller går snett över gatan.

  Gilla

 • Mjölner

  Punktsvetsarn gör ett intelligent uttalande. Uttalandet blir nominerat till Nobelpris i fånig dumhet?

  Gilla

 • William

  Nej löfven det här håller inte längre.tycker det är dags att du avgår nu!dummare statsminister får man leta efter.dessutom saknar karln total avsaknad av insikt.bedrövligt.sd kommer 2018.

  Gilla

 • Valter

  Inte är det plötsligt, det har påtalats nu i flera år, med en allt starkare röst allteftersom fler får upp ögonen. Det är nog snart bara herr Löfven som inte förstår tillståndet i Sverige.

  Gilla

 • NisseBerra

  Swedish police sucks…..

  Gilla

 • Hönsmamman

  Han har fullt förtroende för Deliasson. Det är alla de andra som är problemet enligt Löfvens analys.

  Gilla

 • jr

  Allas vår egen Bagdad-Bob.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: