Liberalerna och Centerpartiet stödjer regeringen – Hultqvist får sitta kvar…

INRIKES. Centerpartiets ledare Annie Lööf skriver på Facebook och Twitter att de backar om en misstroendeförklaring mot försvarsminister Peter Hultqvist. ”Sedan juli har ny information framkommit. Det förändrar bedömningen”, skriver Lööf.

Hon skriver att det handlar om att informationen om Transportstyrelsen funnits på statsrådsberedningen samt statsministerns eget kansli, och att informationen även visat att Hultqvist kunnat förutsätta att Löfven skulle ha fått den information som hans närmsta medarbetare hade. C anser däremot fortfarande att Hultqvist har agerat klandervärt, men väljer ändå att lägga ner misstroendeförklaringen.

Även Liberalernas partiledare Jan Björklund meddelar att partiet inte kommer gå vidare med misstroendeförklaringen mot ministern.

Kristdemokraterna meddelar däremot att man står fast vid beslutet att rikta en misstroendeförklaring mot försvarsministern.

M och KD fullföljer dock misstroendet och statsministern har anledning att skratta gott.

-Pettersson antar att där rök möjligheten till en alliansregering i september 2018…

26 thoughts on “Liberalerna och Centerpartiet stödjer regeringen – Hultqvist får sitta kvar…

  1. Det står inte fritt utan att, CP med fräkniga Annie kommer att, locka många dumsvenskar ( vi har massor) till att, lägga sin röst på denna falska storhetsvansinniga hoppetossa. Glöm icke att, det som svenskarna av idag är mest kända för ute i den stora vida världen . Är deras monumentala dumhet och extrema feghet + sitt storhetsvansinne.

  2. Opete! Så klart det handlar om egen vinning. Vi samhällsbärare står för vårt kast. De allra i regering och riksdag, skrattar hela vägen till pension och bank. Ingen ifrågasätter deras insatser eller samhällsfunktion.
    Ifrågasätt vad och vem som gjort sitt jobb för svenska medborgare och lovat att hålla för det de lovat! Skulle det varit ett företag eller annat, så skulle det ha klassat som ett bedrägeri.

  3. Annie Lööf !!! Jag kräks av bara tanken av henne . Skulle jag behöva se henne dessutom tror jag inälvorna följer med … Det är sådana politiker som kommer att ha väldigt mycket att ångra o förklara för barn och barnbarn hur man förstörde vårat land !!!

    • I stället för att rösta på Centern och Liberalerna nästa val – så kan man väl rösta direkt på sossarna. Resultatet blir ju det samma,

  4. Maud Olofsson, en gång centerpartiets ledare, var upphovskvinnan som skapade Alliansen.
    Annie Lööf, centerpartiets nuvarande ledare, är den som nu ser tiöll att Mauds skapelse splittras.
    Ja, vad gör man för att försöka nå en maktposition?
    Jo, man sviker sina vänner förtrogna och allierade.
    Låt oss inte ge C några röster vid valet 2018!

    • Att lita på en svenskings ord är ett fatalt misstag. Då svenskingarnas ord är inte ens värt skiten under naglarna. Mitt djupa förakt för svinja blir inte mindre utan ännu djupare ju mer jag får ta del av svinjas görande och låtande.

  5. Partierna C och L, två partier som siktar på samarbete med den nuvarande regeringen efter valet 2014.
    Därför röstar de inte på misstroende för Hultqvist.
    Alltså två partier, som ämnar svika sina allianspartners!
    Ge dem inte era röster vid valet 2018.
    Vi svenskar har upplevt nog med svek från politiska partier.
    Dessa båda dock lätt genomskådade.
    Vi behöver en sverigevänlig regering vid valet 2018.
    Inte en S, Mp, C och L- regering, som kommer att skapa ytterligare förstörelse av vårt land!

  6. Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
    Jag är så less på den här tandlösa oppositionen. Hoppas faktiskt att SD aldrig stödjer Alliansen. En opposition som inte vill regera ska fan aldrig få komma till makten! Give them hell! Nu blev jag faktiskt lite arg.

  7. Sans och balans krävs säger hon som vill att Sverige ska ta emot 30- 40 Miljoner varav merparten , om vi ser till hur det fungerat idag kommer att gå på bidrag?

  8. Tycker att Björklund ska gå klädd i kort kjol och knästrumpor,
    då blir han ju skäggiga damen, han uppträder som en kärring med.

    Nippertippan Lööf har ju precis som Svetsaren varit på instruktionsmöte med Bilderberg gruppen, hon räknar väl med att ingå i Sosseregeringen
    så att nedmonteringen av Sverige kan fortgå med oförminskad hastighet .
    <så dom 30-40 miljoner invandrare hon yrat om är snart en verklighet om
    inte folket har vett att sätta stopp 2018?

  9. Annie Lööf, en förrädare inom Allansen. Hennes mål är naturligtvis ett samarbeta med S efter valet 2018. På så sätt hägrar en ministerpost för henne. Att resten av Alliansen inte redan förvisat henne till Löfvens öppna armar är förvånande.
    Men det är inte en S o C regering landet behöver.
    Nej, vid valet 2018 skall vi välja en sverigevänlig regering utan S o C!

  10. Sveriges största populistiska partiledare är Annie Lööf.

    Hon övertygar bara mer och mer, som den egoistiske och opålitliga fasadpolitiker hon i grund och botten är.

    Att hon och hennes parti, dessutom inte kan visa upp någon samhällsförankrad politik att leverera, är oroväckande. Man kan bara beklaga att så många människor låter sig luras av denna kvinna.

    Så hennes och partiets beslut idag var inte överraskande. Det ligger helt i linje med vad hon anser om trygghet, säkerhet och ordning i Sverige.

    6 december 2015, säger Annie Lööf.

    ”Människors frihet viktigare än svenska system.”

    Även en felande sosses frihet, är viktigare än svenska säkerhetssystem.

  11. Löfven kommer att sitta kvar. Beroende på att det bara finns ett, 1 oppositions-parti. Alliansen består av rövslickare och medlöpare som sviker sina väljare´s förtoende. Man skulle faktiskt kunna gå så långt som att påstå att ”DÖ fortfarande är i LIVET”.

  12. Inte alls osannolikt att både C och L stöttar S och MP för att försöka bilda regering efter valet 2018.
    Det har dock ej räknat med väljarnas vilja för S får 26, C 11, L 5, och MP 6% alltså 48% max vilket kommer att bli en mycket skakig minoritetsregering. Ju fler kockar desto sämre soppa.

  13. Att alliansen ska bli större än dom rödgröna i nästa val tror nog få. Dom vill inte ta stöd av SD heller. Därmed kan vi redan nu gratta Stefan Löfven. Känns inte speciellt kul. Skolan o vården o omsorgen är värd bättre. Hur jag skall rösta? Vet inte alls för dagen. Rörigt är bara förnamnet.

  14. Vad Lööf yttrar har jag alltid tagit med en stor nypa salt…
    Denna karriärkvinna har ingen politisk skolning,och fortfarande undrar jag hur i all världen,kunde ”Den helige ande” finna henne i Smålands skogar ?
    Vad gäller Björklund och hans Folkparti har ju dessa alltid uppträtt som, ”käringen mot strömmen”,eller som Hans Alfredsson uttryckte det hela ” Ingen aning om allting”..
    F.ö. framkom just i tyska TV-nyheter att deras motsvarande parti,nu söker köpa röster inför valet 24/9, för 30:- /styck. Man delar ut kort som har ett värde om 2 Euro,om detta sändes tillbaka med positivt svar ”Ja jag röstar på FDP”sändes det ytterligare en Euro,som tack ! Detta visar ju tydligt vad dessa s.k. liberala,har för syn för demokratin.

  15. Hur får man klarhet genom att backa hela tiden. Centerpigan är fullkomligt skogstokig. Korten på bordet, Svarte Petter kanhända.

  16. Annie den förskrä**s dröm.
    Tror att hon dessutom är avundsjuk på att hon inte föddes med ett trevligare yttre.

  17. Relevant vore ju då att rösta för misstroende mot Löfven samt visa att man är beredd att regera. Det är väl vad det går ut på att sitta med som parti invald till veriges riksdag. Att när det så fordras kunna axla ansvaret?

    Men Löfven sitter kvar för de klarar inte av att opponera än mindre regera.

    Allt är ett skämt. Detta måste vara den historiskt mest förmånliga tiden för att vara politisk satiriker. Men tragiskt också och samtidigt så är deras eget manus nästan för galet för att vara sant. Som en buskis.

    Vem planejaj Ejenklingen?

Kommentera