Elvatusen Syriska pass stulna4 responses to “Elvatusen Syriska pass stulna

 • Stenbock

  Att dessa underutvecklade själ pass,kan jag till viss del förstå.
  Men läste just,hur en liga inriktat sig på att stjäla smör !!! Detta livsmedel har tydligen blivit hårdvaluta i vissa kretsar.I Tjeckien avslöjades en man (möjligen zigenare) när han stulit 150 packet smör.I tre städer i området har senaste tiden stora mängder av just detta livsmedel försvunnit.Stölder som man nu tror att denne ”man” ligger bakom.Bild från Berliner Zeitung:

  Gilla

 • Korsfarare och otrogen hund

  Se där.Donald Trump vet vad han gör och har rätt igen.Släpp inte in syriska migranter in i något land.De är tickande bomber var enda en.Vem är vem och vad är vad?Varför ta så tydliga risker?

  Gilla

 • ruben

  Då får man väl bara underkänna alla Syriska pass, tills de gjorts nya, som inte hamnat i händerna på tjuvar och förfalskare. Eller det kanske finns bättre sätt om de har ean-kod som går att kolla upp och stämmer med de stulna, så kan man underkänna bara dem. Men jag tvivlar på den säkerhetsordningen, om man bara går till Migrationsverkets godtyckliga, som det verkar amatör identifieringar.

  Gilla

  • Ståfräs

   Då alla dom hjärtligt välkomna till Sverige, pass? skit i det för det gäller bara pursvenskar, Vi litar på Er i synnerhet Er uppgivna ålder och härkomst! Hälsar Regeringen.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: