Armén nu i riksdagen


Den armé av afghaner som i veckor dragit omkring i Stockholm och ockuperat delar av centrala huvudstaden, har nu nått Riksdagen.

Vänsterpartiet som föga förvånande vill se att alla afghaner får stanna i Sverige och här invänta sina familjer, hade initierat riksdagsdebatten. Hundratals afghaner och deras följe av s.k. ”kärlekskranka batikhäxor” ockuperade läktarna under debatten. Tyvärr för den afghanska ungdomsarmén, ”de kärlekskranka batikhäxorna” och Vänsterpartiet, verkar bara Miljöpartiet stå på deras sida. Övriga partier verkar inse att lagar och regler är till för att följas.

Tänk om afghanerna lyckas manifestera sig till ett uppehållstillstånd för sig själva och så småningom deras familjer. Snacka om att Sverige åter skulle bli en magnet för alla välfärdssökande individer från 3:e världen. Snacka om att skicka ut signaler.

Nyheter Idag


19 responses to “Armén nu i riksdagen

 • eugenecork

  tänk efter, inte så underligt att de ”kärlekskranka batik-
  häxorna” kör järnet med de som står till buds…de forna
  lekkamraterna överlåter me varm hand potenta araber
  till att utföra grisjobbet…allt sker i skymundan och utan
  pardon, de avdankade blåmeshanarna nu flöjtar på för
  glatta livet
  …detta sker medan 87:an tittar på och klappar takten!

  https://www.youtube.com/watch?v=lwa-x9_5U_A

  Gilla

 • Roger Rinnan

  Fan, vad Sverige är kört!

  Gilla

 • Mjölner

  Ni alla fjollträskare som stod och älskade varann på Sergels torg vart har ni tagit vägen, ut och demonstrera mot den afghanska ockupationen.

  Gilla

 • Stenbock

  Alla som besökt eller kört genom Österrike har säkert lagt märke till att detta är ett djupt katolitiskt land.Läste därför med förvåning den inlagda länken i kväll ur Kronen.Wien som är en verklig storstad mätt med våra mått har nu muslimsk majoritet:

  Gilla

 • Tomas O'Maely

  Massproblemet som tiodubblas när de anhöriga och klanmedlemmarna också anländer.

  Gilla

 • herrjagermeister

  Komma lomma bomma..Ja ni fattar..Budskapet e det viktiga 😉 Tänk själv

  Gilla

 • herrjagermeister

  Drog ett parti schack förut och vi måste lomma ifrån egotänkandet och se helheten..Från bonde till kung..Alla är lika viktiga och speciella på sitt sett…

  Gilla

 • Billy Boy

  ”Flyktingbarnen” fick ju chansen att lära sig grunderna i hur demokrati fungerar och ta med sig de kunskaperna hem till det muslimska och odemokratiska Afghanistan.

  D v s majoriteten i Sveriges demokratiskt valda parlament bestämmer … och inte de falska argumenten framförda av de självutnämnda företrädarna i det odemokratiska och ostrukturerade anarki-parlamentet som håller sina möten ute på gatan.

  Gilla

 • Mimi N.

  Direkt från TVR:s nyhetsprogram: Florin Cioaba, den s k zigenarnas konung tillika affärsman, som ofta varit skandalsubjekt i Rumänien, är nu utredningsobjekt tillsammans med hustrun angående pengatvätt (8 miljoner euron !). Vid en slottrannsakan konfiskerades kontanter till ett värde av halvmiljon euron såsom guld, ädelstenar och två lyxbilar. Hur stor är chansen att en del pengar kommer från Sverige via zigenartiggarnas kaffemuggar ?
  Cioabafamiljen är en av många zigenska miljonärsfamiljer i Europa som västerländska politiker omhuldar – ni vet stackars fattiga utsatta romer, inte zigenare!! Florin Cioaba, själva romkungen, kallar sig själv och sina för … zigenare, inte romer ! Så sade han i en kort intervju till TV-reportrarna strax innan han och frugan tagits till polisstationen.
  Rena cirkusen ……..

  Gilla

  • Lena

   Mimi N.
   Bra det du skriver kommer vi aldrig att få läsa detta i skräpmedia, där skriver de bara vad ”godhetsknarkarna” vill få sig serverat.

   Gilla

   • Lena

    ska vara ……..vi kommer aldrig

    Gilla

   • Mimi N.

    Lena
    Man rapporterar det som händelser, dagliga fakta som folk måste ta reda på. Ibland blir jag trött på att höra hur mycket skit som händer och som sensationsjournalistiken är glad at dela med sig. Rena cirkusen, som sagt.

    Gilla

 • Falköga

  Hade de tolkhjälp på åhörarläktaren?

  Gilla

  • nosferatu

   De struntar väl i vad som sägs. Samma personer som utnyttjar dem för egen vinnings skull har släpat med dem.

   Gilla

 • Peter Kostin

  Afganer, Irakier och Västafrikaner är USAs problem inte Sveriges. Libyen, ja för där var vi med och krigade. Syrien är USAs skuld det också, hade dom inte beväpnat rebellerna som ville störta Assahd så hade det inte varit krig där

  Gilla

 • age

  Vi har dem i vårt land!
  Vi släpper in fler!
  Vi bjuder dem på allt!

  De bjuder oss på ……. !

  Jag är rädd!
  Känner du dig trygg?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: