Illegala invandrare ska ut från Sverige


INSÄNDARE. Svenska kyrkan har reagerat över att polisen omringade sex barnfamiljer, som vistas illegalt i Sverige, under ett familjeläger på Klåveröds vandrarhem i Kågeröd, arrangerat av Svenska kyrkan. En av familjerna låstes in på Migrationsverkets förvar i Åstorp och har utvisats från Sverige. Det är ett bra agerande av polisen. Jag håller med Leif Fransson, operativt ansvarig för gränspolisen i region Syd, som i Sydsvenskan den 30 augusti säger att ”det finns inga fredade zoner”. 

Caroline Krook, som tidigare var biskop i Stockholms stift, stod nyligen i Aktuellts 21:00-sändning och kallade dessa familjerna för ”flyktingar” mer än en gång, men de är inga flyktingar. De har fått avslag på sina asylansökningar därför att de saknar flyktingskäl och har inte fått flyktingstatus. Dessutom stod det i Sydsvenskan, den 31 augusti, att familjerna kommer från Albanien, Kosovo och Bosnien. Det finns ingen anledning att fly från dom länderna.
Att gömma illegala invandrare och asylsökande som har fått avslag på sina asylansökningar borde vara straffbart och bestraffas med böter och fängelse. Det kan inom kort bli verklighet i Finland, men i Sverige är detta legalt.
Jag lämnade Svenska kyrkan för många år sedan, vilket jag är stolt över. Jag har inte ångrat det för en sekund. Anledningarna till mitt avhopp är följande:
* Jag är inte religiös.
* Svenska kyrkan är anhängare av massinvandring.
* Svenska kyrkan tar emot illegala invandrare och asylsökande som har fått avslag på sina asylansökningar och därför inte har rätt att vistas i landet.
* Svenska kyrkans knäböjande för islam.
Jag gläds varje gång massmedia nämner om att Svenska kyrkan tappar medlemmar. Jag hoppas att deras medlemstapp fortsätter.
Paul Nilsson

– Pettersson håller inte med insändarskribenten i den delen om att lämna kyrkan, jag är ateist, men är medlem i Svenska kyrkan och vill påminna om kyrkovalet på söndagen den 17 september. Jag ber er att tänka efter, det är lätt att slänga in handduken och låta andra sköta ruljansen, men kyrkan är en del av vår historia vare sig vi vill det eller inte.

Var med och påverka, rösta i Kyrkovalet som äger rum den 17 september 2017. Du kan förtidsrösta på platser i hela landet mellan 4 och 17 september.

Svenska Kyrkan är våra förfäders kyrka och tillhör vår tradition. Rösta och gör Sverige lite mera svenskt. Alternativet är inte bra…


5 responses to “Illegala invandrare ska ut från Sverige

 • Oj vad det går bäst nu säger Stefan med Röven!

  Antje Jackelens valspråk är ”allah akbar” – ONDSKAN själv har valts till ärkebiskop! De som är medlemmar – heder åt er och rösta i kyrkovalet, kyrkan är en del av vår historia, bra om Sveriges befolkning kan ta tillbaka kyrkan från Satans folk och dessa svekfulla, ondskefulla ”goda” som kryper för islam, ondskans ideologi!

  Gilla

 • The proud swede

  Det är ju lite märkligt att svenska kyrkan gömmer muslimska ”flyktingar”, med tanke på att muslimernas yttersta uppgift är att utrota alla kristna….jag får fan inte ihop det…

  Gilla

  • Hans Nilsson

   Fd Svenska kyrkan har sadlat om sen ett antal år tillbaka och är Svenska islamkyrkan till bredden fylld av hycklande patrask. Jag gick ur denna sekt 2010 och har INTE ångrat mig utan tvärt om mitt beslut stärks för varje dag som går.

   Gilla

 • Trindemanlindeman

  Jag är inte medlem i Svenska kyrkan själv då jag gick ur på myndighetsdagen. Jag kan dock tänka att om alla normala människor lämnar så kommer det till slut bara finnas hard core vänsterextremister och islamister kvar. Svenska kyrkan har enorma ekonomiska tillgångar. Tänk vad mycket elände dessa tillgångar kan bidra till runt om i världen för det fall att kyrkans styrning blir än mer inskränkt.

  Gilla

 • RäddSomFan

  Så länge som den svenska kyrkan tillhör Islam tänker inte jag vara medlem och rösta där, men den dagen saker och ting återgår till sitt ursprung är en helt annan femma, tills dess behåller jag pengarna i egen ficka.
  Släng ut alla dessa präster som förstört kyrkan så kanske folket återkommer.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: