Medelålders kvinnor söker sex


Att medelålders kvinnor söker sex utomlands är inte ett dugg märkligare än att medelålders män gör det.

Att svenska män som har svårt att hitta kärleken i Sverige reser till Thailand är ingen nyhet. Så har det varit i många år och i lika många har har detta debatterats. Minns ni kvinnornas resor i början på 2000-talet?

Västra Afrika var i början på 2000-talet ett Mekka för kåta medelålders kvinnor som hade svårt att finna kärleken i Sverige.

Media vimlade av artiklar med svenska kvinnor som reste till Gambia, Ghana och andra länder i västra Afrika för att där hitta någon att dela livet med. I tron att det var av kärlek dessa unga afrikaner inledde dessa förhållanden, blev av förståeliga skäl många medelålders svenska kvinnor grymt besvikna när anledningarna visade sig vara helt andra.

Svenska Marie på bilden ovan hade haft två afrikanska män innan hon gifte sig med den 37 år yngre Lamin. Bägge de tidigare männen, som var i tjugoårsåldern, lämnade henne dock så fort de fick ett uppehållstillstånd i Sverige. Detta var bara ett i mängden av tragiska fall med medelålders svenska kvinnor som reste till Västafrika för att gifta sig med unga män som bara längtade efter ett bättre liv i vår del av världen.

Expressen

Idag behöver medelålders kvinnor inte betala för dyra resor till Afrika i jakt på ”kärlek”. De kan t.o.m. tjäna pengar samtidigt som de förlustar sig med betydligt yngre män. Öppna eller börja jobba på ett HVB-hem för ensamkommande och du har en generös tillgång till unga, virila män från Afrika och Asien.

Ni vet redan att media har uppmärksammat mängder av sådana fall. ”Arboga-kvinnan” är det mest kända, men samtidigt bara ett fall i mängden.  I fredags publicerade Expressen en artikel om en anställd kvinna på ett HVB-hem i Västsverige som utsatt en av de boende för sexuella övergrepp. I det här fallet rör det sig om ett riktigt barn, då den boende lär vara under 15 år.

Expressen (unvis)

Hur är det man säger? En gång är en tillfällighet, två gånger är en vana och förmodligen finns det ett mörkertal med fall som ännu inte kommit upp till ytan.

Det borde gå upp för allt fler att svenska medelålders kvinnor ser nyanlända unga män som en chans till den kärlek de inte längre finner och att deras tårar när de unga männen utvisas från Sverige är samma tårar som svenska män fäller när de lämnar Thailand efter ett par veckor tillsammans med unga thailändska flickor.

 


10 responses to “Medelålders kvinnor söker sex

 • Alan

  Hej jag Sökar gamla kvinnor för sex har tel: 0729300944 om du giller smsa mig för att kontakta dig kram

  Gilla

 • Äldre men inte kåt

  Do not think that all older women are horny and dream of sex with Blacks, Arabs, Kurds. It depends how they live. There are plenty of women who dump children, parents on State care. They go to ‘kurator’, take medication against ‘ångest’ and their worry is self-focused aging. I am soon 55, I had sex few times in my life, last time in 1998. I look good thus when I come home from my old parents, brother who is losing his vision I want just sit in silence.

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Det är så härligt….
  som sagts innan och tåls att upprepa:
  AIDS finns inte, kommer aldrig att finnas och är säkert ett påhitt, så dom dom dör dagligen är nog inte i AIDS….det kan vara mjäll.

  Dingeli Dong

  Gilla

 • Hanna

  Gifter man sig med någon som ”kärleksinvandrar” hit skulle man vara försörjningsskyldig. Vill ”kärleksinvandraren” sen skiljas skulle han/hon inte automatiskt få ekonomiska bidrag utan stå för sitt eget uppehälle. Då upphörde säkert såna här fall.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Det vore i sanning önskvärt att författaren till ovan förevisade inslag ville begagna sig av ett annat ordval än vad ingressen ger prov på.
  Vidare ter det sig något oklart huruvida ämnesvalet är publicerat med ambition att normalisera styggelsen, eller om dess avsikt är att i prohibitivt syfte exponera omdömesmässigt defekta och demoraliserade klimakteriekonor behäftade med nymfomani.

  Säkert är dock att intellektuellt och andligt undermåliga skörlevnadsaktörer funnit utvägar för att hänge sig åt de låga drifter under vilka de fallit offer och generar sig således icke heller inför att stoltsera med föremålen för sina lidelser i offentliga sammanhang.

  Andreas, värdekonservativ och principfast nationalist samt troende kristen.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Det ser ni ,kvinnor och män söker kärlek det är ingenting konstigt med det.Alla har vi behov av kärlek och ömhet .Samtidigt det är privat vem man älskar och vad man gör.Mera kärlek mindre bråk.Mvh Adolf

  Gilla

 • Kent

  Hon på bilden är mer än medelålders snarare pensionsålder.
  Tittar man på var pengar går så får man oftast en annan vy av händelserna.

  Gilla

  • Mimi N.

   Jag såg figuren i en TV-dokumentär i Sverige. Kärringen ‘gifte sig’ i
   Gambia med en neger, hans fru och barn – men deras stora familj var ingen ‘big happy family’ eftersom negressen vill ha mer och mer pengar av vita kärringen … till mat och kläder för barnen !

   Gilla

 • Det går bra nu säger Stefan Löven!

  Detta till gigantiska kostnader och på order av en ylande ”vänster” och ”feministmaffia” medans ”arbetarklassen” får stryka på foten och betala via skattsedeln. Svensson fortsätter att rösta på Socialdemokraterna, 30% och gynnar därmed de som ställt till det,- gnäller den s.k. ”arbetarklassen” så gör de det tyst och knyter handen i fickan….Problemen kommer att bli stora när muslimerna via moskeeerna kommer att börja hota och ställa krav på samhället….Svensson kommer knappast våga säga emot då heller! SVERIGE kommer att bli ett u-land när kostnaderna skall betalas….

  Gilla

 • white lady

  Bägge män och kvinnor i övre medelåldern är totalt dumma i huvudet och i underlivet. De tänker inte rationellt och är förblindade av sina lustar, de påminner våra misslyckande till regeringen och allianspartierna – vill inte se verkligheten och konsekvenserna av sina stupida agerande. De måste få sparken i baken för att (kanske) fatta till slut!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: