Stäng

6 reaktioner på “Kulturuppvisning ”med vasst föremål” i Hamburg

 1. Har det gjorts någon vetenskaplig studie över hur ofta pensionsräddarna blir ”upprörda” över någonting? Hur många minuter per timme är fredade från sjuka tankar och paranoia?

 2. NÄR ska svenska MÄN säga ifrån att ”säg som det är – VEM det är som tafsar.

  /ännu ett nyord 2017: Festivaltafsare”
  ———————–

  Festivaltafsare inför rätta för att ha sexofredat tre flickor: ”Helt säker på att det var han”

  De tre tonårstjejerna sa ”sluta”, bytte plats med varandra och försökte knuffa undan den unge mannen som tafsade på dem i publikhavet. Trots det fortsatte han. 18 anmälningar om sexuella ofredanden gjordes under Malmöfestivalen ifjol – bara två har gått till rättegång.

  De försökte på alla sätt få den främmande mannen att sluta. När det inte gav resultat gick flickorna och hämtade en ordningsvakt. När de återvände in i publikhavet för att peka ut tafsaren började mannen återigen kladda på en av flickorna.

  Därför kunde den misstänkte gripas. 13 månader senare sitter han nu i rättssalen åtalad för tre fall av sexuellt ofredande – och riskerar att dömas till fängelse. Alla tre flickor pekar ut honom.

  – Jag är helt säker på att det var han, säger Sara.

  Själv minns 21-åringen ingenting, hävdar han.

  – Jag drack alkohol för första och för sista gången den kvällen, säger han.
  Den 21-årige mannen blir först förhörd med hjälp av tolk under rättegången, men tycker inte att hans ord översätts på rätt sätt. Han begär därför att själv få ta till orda.

  Den unge mannen berättar att han hade med sig en petflaska med sprit som han drack från under konserten, därefter uppstod hans minneslucka. Sedan återfick han minnet efter att han tagits av polisen, påstår han.

  – Jag tänker varje dag på det som hänt och kan inte förstå att jag ska ha gjort det här.

  Han flydde till Sverige med sin familj för 4,5 år sedan för att plugga och skapa sig en framtid. Det som hänt går helt emot det han står för, uppger mannen som är ostraffad sedan tidigare

  Hans försvarare Anette Rosén gör under förhören med flickorna sitt bästa för att pulverisera flickornas utpekanden genom att ställa kritiska frågor.

  ———–

  https://www.sydsvenskan.se/2017-09-10/rattegang-mot-tafsare-pa-malmofestivalen-jag-ar-helt-saker-pa-att-det-var-han

  1. Sara H. från Skåne
   Vi byter ut svenska beskrivande ord mot PK-ord på löpande band……ett byte till ”fritafsare” kan då passa, ”fricampare” heter det ju numera !

 3. Nu behöver vi inte gå över bro`n för att råka ut för sådana…I lilla Ängelholm rusade ju,igår en sådan ”berikare” in på gymmet Friskis,och stack ner en antagonist..Det lilla angripande ”barnet”,uppges vara 15 år…
  Vilket väl betyder straffrihet i Absurdistan.

  1. Vi måste räkna med att när vi sen ett antal år tillbaka vistas i det offentliga rummet är det med livet som insats. Föra att försöka få till en förändring är det ett måste att låta valsedelen tala 2018.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: