Är Sveavägen 68 sålt av S och sedan köpt billigt av S?


-Pettersson ställer naturligtvis samma fråga som Bali nedan och skulle inte bli ett dugg förvånad för den moraliska rötan i rörelsen är monumental. Stora delägare i Riksbyggen är LO-förbunden Byggnads och Kommunal. 

På Sveavägen 68 i Stockholm ligger Socialdemokraternas partihögkvarter. Undrar om de gillar denna bild av och med några glada Sverigedemokrater. 

2015-08-20_1952

Sverigedemokraterna är idag vad socialdemokraterna var före 1969…

”Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare lottad situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden”. Tage Erlander 1965.


12 responses to “Är Sveavägen 68 sålt av S och sedan köpt billigt av S?

 • Hans Nilsson

  Den moraliska rötan inom Sossepartiet har härjat sen 1930 talet.

  Gilla

 • Billy Boy

  Skumrask försiggår inom många av de socialdemokratiska ljuskygga verksamheterna …

  Nu granskar vi Socialdemokraterna

  Vad har partiet drivit för politik som man med dagens låga tak kan uppfatta som rasistiskt och främlingsfientligt och vad har deras företrädare ägnat sig åt som inte lämpar sig för politiska företrädare? Just nu finns 168 fall att ta del av.

  https://rosatraktor.wordpress.com/2017/08/31/nu-granskar-vi-socialdemokraterna-s/

  Nya stinkande saker flyter ständigt upp till ytan ur sosse-kloaken.

  Gilla

  • Tony

   Ja Göran Persson var en av dom största tjyvarna när han stal 258 miljarder ur pensionsfonderna, och sen har det bara fortsatt,
   är Sossarna i allmänhet kleptomaner?

   Gilla

 • Joy

  Då har alltså jag som bor inom Riksbyggen varit med och betalat denna renovering?

  Gilla

 • Stenbock

  Socialdemokraterna av idag är en ens skuggan av det parti,som hette så under min uppväxt.Minns under senare krigsåren och fram till mitten av 50-talet,hur folk vallfärdade till deras möten och demonstrationståg.
  P-A Hansson och andra ”högre” ministrar var en typ av popidoler inom arbetarrörelsen. När denne gick bort flaggade h e l a Sverige på halv stång.
  Sedan följde som bekant Erlander och idoldyrkan dog sakta bort.I dag efter att, Palme kursat partiet har vi sett dess nedgång,till numera rena bottennappet Löfvèn.
  En som just nu får samma bu-rop,tomater och olika skyltar riktade/kastade mot sig är Führerin Merkel i Deutschland.Denna farliga kvinna som med sitt falska leende söker lägga under sig hela EU.
  En bild från BZ under hennes valturnè visas upp med röda kort,och höga rop av ”försvinn”:

  Gilla

  • Kurt Karlsson

   Ja, de gamla nationalsocialistiska socialdemokraterna blev infiltrerade och nu är de de bolsjeviker/Leninister/Trotskister/Stalinister i en osalig och ondskefull blandning. Det socialdemoniska manifestet allas lika värde = alla är lika värdelösa, var det ju Trotsky som myntade och han får nog anses vara en av de absolut mest ondskefulla varelserna som härjat vår jord (tillsammans med de andra i ”högsta Sovjet”, NKVD och Tjekan). (om guldet likställs i värde med t.ex. nickel kommer du du ju inte bry dig om du bär en ring av nickel eller guld på ditt finger, om du verkligen tror på det. Och på samma sätt kommer du inte bry dig om din dotter skaffar barn med en neger/zigge/arab etc om du genom indoktrinering fåtts att tro att alla har ”lika värde”). Det är svårt för en god, varmhjärtad och sanningssökande individ att ens tänka sig att det kan finnas en ras på jorden som bär på de egenskaper av ren ondska som Trotsky bevisligen hade. Även om ”förintelsen” hade varit sann så hade den bleknat till en liten rännil i jämförelse vad socialdemokratin/kommunismen åsamkat världen i lidande, tortyr, vansinne och ond bråd död och då menar jag inte den gamla svenska ”socialdemokratin” som inte var det utan nationalsocialism. Jag rekommenderar alla att se serien ”Europa – The last battle” som belyser ondskan som härjade 1900-talet i Europa och Ryssland (Sovjet) och vars arkitekter fortfarande drar i alla trådar, har skapat EU och styr mha banksystemet, ljugemedierna och med sin beslagtagna penningpress köpta hejdukar och Judas i regeringar och parlament.

   Gilla

   • pettersonaxeagentlemansgentleman

    Varför förstöra en utmärkt komponerad kommentar med strofen ”även om förintelsen varit sann”?
    Vill Du hävda att nazisternas härjningar och den digra dokumentationen om koncentrationslägerfångarna endast skall definieras som desinformation och fotografiska manipulationer?
    Högst besynnerligt resonemang.
    Andreas.

    Gilla

 • angelicaplacet

  Vad svarar Socialdemokraterna?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: