Nothing but complaints, criminality, …


If I would be fleeing from torture and imminent death, I would show great gratitude against my rescuers and not face them with endless complaints, criminality, …

This food is for dogs and women:


6 responses to “Nothing but complaints, criminality, …

 • Mm

  Härligt folk, gnällspikar, ge dem välling så barn de är… PK folket Ha, vilka dårar, jobba på, ni kommer nämligen att få försörja 10 på er lön sedan skattmasen tagit sitt till politrukerna, landsförrädaren Reinfeldt med flera

  Gilla

 • Luntan

  Han Gnäller som en bortskämd unge. Avskaffa bidragen. Läs gamla ordspråk för där finns det många lösningar, bl.a denna: Den som inte arbetar skall inte heller äta!

  Gilla

 • introvert

  Han i videon kanske ska svälta några veckor. Hans förväntan visar på
  att han är lurad av människsmugglarligor och att han vill ha valuta för sitt
  dyra köp!

  Gilla

 • Ståfräs

  Det syns väldigt väl att detta baaarn flytt för sitt liv under stora umbäranden och naturligtvis rätt till delikat tillagad halalmat minst 3ggr/dygn, precis som på hotel i hemlandet, han är hjärtligt välkommen till Sverige med sina muslimska bröder, för vi spara pengar på maten till pensionärerna! hälsar Feministregeringen.

  Gilla

 • Enkla jobb finns bara i Lövens ärthjärna!

  Denna arab i 30 års åldern påstår Stefan Löven, SOCIALDEMOKRATERNA att han ”flytt för sitt liv”! Välklädd med senaste mobilen gnäller kräket över mate som han mottagit gratis! Våra äldre som jobbat och gjort rätt för sig hela livet svälter i Sverige!! Vi måste medvetengöra befolkningen i Europa så de kastar ut politiker som stödjer den ansvarslösa massinvandringen av unga kriminella araber!

  Gilla

 • Ulli

  To daily get shit is more than bad enough, having to also pay for it makes it even much worse.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: