En vecka i det socialdemokratiska kalifatet Malmö – i Framtidslandet


INVANDRARVÅLD. Det mångkulturella och konkursmässiga socialdemokratiska paradistet Malmö går back med 14 miljoner om dagen. Över fem miljarder om året som Sveriges övriga skattebetalare får ställa upp med. 

• ”Tonåringar häktade för en serie brutala knivrån…I flera av de fall som vi ska titta närmare på har rånarna använt kniv och även utsatt offren för våld och hot”

• ”En kvinna i 50-årsåldern rånades under tisdagskvällen i sitt hem på Limhamn i Malmö. Två för henne okända gärningsmän ska ha trängt sig in i hennes bostad och bundit henne om händer och fötter med tejp”

• ”95-årig kvinna rånad och misshandlad. Flera män bröt sig in till den sovande närmare 95-åriga kvinnan vid halv fyra tiden natten mot torsdagen. I en och en halv timme höll de kvinnan fången medan de sökte igenom villan i Malmö efter värdesaker. –Det är en avskyvärd händelse den här kvinnan utsatts för”

• ”Falsk hemtjänst stal nycklar till äldres hem. Medan flera av dem låg och sov kunde sedan två personer smyga runt och stjäla både pengar och uttagskort. – I något av fallen var den utsatta personen närmare hundra år”

• ”Kvinna med barnvagn rånad i Malmö. En av de fyra ynglingar som utförde rånet hade kniv, skriver polisen på sin webbplats”

• ”En man i 30-årsåldern lockades i söndags i en fälla i centrala Malmö. Han tvingades ner i ett källarutrymme där han misshandlades för att uppge koden till sitt bankkort…en av gärningsmännen sköt honom med en elpistol, som skickar ut hög spänning i den som träffas”

”En polispatrull som gör en fordonskontroll på Frihamnsviadukten får en glasflaska kastad mot sig från en förbipasserande personbil”

”Polis uppmanar brottsutsatt familj att flytta från Malmö” 

”Allmänfarlig ödeläggelse, detonation i bil”

”20-årig man skjuten i garage i Rosengård, svårt skadad men överlever”

Tänk på att listan är långt ifrån komplett. Jag vill inte skriiva en bok.

-Pettersson undrar Om Sverige i morgon blir som Malmö idag, hur blir Sverige då?

Vi är på väg i stora delar av landet. Sverige – Framtidlandet.

 


14 responses to “En vecka i det socialdemokratiska kalifatet Malmö – i Framtidslandet

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: