Socialdemokraternas starkaste fästen är no-go-zoner


INRIKES. Har du någon gång undrat varför S, V och MP vägrar att kalla en spade för en spade? Eller varför de står i tv och gör sig själva till åtlöje när de blint försvarar och urskuldar Sveriges farligaste och brottstätaste områden? Jo, det är enbart för att där bor de rödgröna väljarna. De rödgröna partierna har sina starkaste fästen i Sveriges samtliga ”särskilt utsatta områden”, eller no-go-zoner, som vi vanligt folk kallar dem. Därför vägrar de att kalla en spade för en spade, ett upplopp för ett upplopp, en kris för en kris och ett haveri för ett haveri.

I riksdagsvalet röstade till exempel 88,10 procent i Rinkeby på Socialdemokraterna, Vänsterpartiet eller Miljöpartiet. 92,97 procent i Södra Rosengård gjorde samma sak, även 84,28 procent i Fittja och 70,61 procent i Biskopsgården, och så vidare, och så vidare. När man går genom valresultatet från 2014 så visar det sig att i samtliga no-go-zoner i Sverige så röstar en kraftig majoritet på de rödgröna partierna – och framförallt på Socialdemokraterna.

Så nästa gång du ser en politiker, debattör eller så kallad komiker stå i tv, pladdrandes med tom blick, om hur ”sprudlande av liv och energiskt” det är i våra ”fina” ghetton, så vet du varför. Att Sveriges samtliga no-go-zoner dessutom har en kraftig majoritet av människor med utländsk bakgrund – är en annan men relaterad historia…

-Pettersson tackar Politikfakta för ovanstående inlägg men saknar ett av de röd-grönas starkast fästen i uppräkningen. På ”opartiska och sakliga” public service, SVT, SR och UR, röstar drygt 80 procent av journalisterna rödgrönt…det kallas mångfald av de enfaldiga…

Journalisternas partisympatier


12 responses to “Socialdemokraternas starkaste fästen är no-go-zoner

 • Jhonsson

  Det är väl därför sossarna låter no-go-områdena bli fler och fler,
  !

  Gilla

 • Kent

  När det gäller marginalröster så är inget pris för högt varken i pengar eller socialt för vi svenskar betalar och politiker caschar in förtjänsten.

  Gilla

 • Jhonsson

  Någon som är förvånad? No-go zonernas innevånare kom ju hit för bidragens skull. Och det är sossarna bäst på att dela ut.

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  S får utdelning av sitt ”hängavtal” med Barcelona-avtalet mellan Europas vänsterpartier och Muslimska Brödraskapet. Avtalet innebär att islamisering av Europa skall underlättas av vänstern, ev protester från Européer skall slås ned resp att muslimer skall ges höga befattningar i politiken, men även inom statliga förvaltningar (d v s infiltrerande muslimska bröder) mot att islam (sunni) röstar på vänstern – i Sverige läs S.

  Den svenska ”deep state” omfattar alltså inte enbart ”asylaktivistiska infiltratörer” utan även politiska infiltratörer ur MB. De sistnämnda smyger sedan in andra MB i sin förvaltning och bildar maktgrupper inom förvaltningen, som så småningom styr all verksamhet. Ytterst blir GD tillsatt med en MB-medlem.

  Gilla

 • Lite

  Glöm inte sossetjejen som berättade att hon och mamman gömde SD´s valsedlar vid något tidigare val.

  Det är mao nödvändigt att kontrollera hur det går till i dessa områdens vallokaler. ”Vänner av ordning” behöver därför organisera någon form av bevakning till 2018-valet. – Vem som helst har rätt att besöka vilken vallokal som helst.

  Det enda Du kan lita på vad det gäller den röd-gröna sörjan, är att de önskar livet ur svenskarna (jämför vad koranen säger med tabellen från de muhammedantäta områdena ovan).

  Kanske beror valresultatet på att merparten är analfabeter, vad det nu kan betyda för de röd-gröna. Anal förstår jag vad det betyder, men ”fabeter”???, är det nåt´ IQ-baserat? Isf blir en översättning till vanlig svenska = ”dumarsel”. Och det stämmer ju på de röd-gröna!

  Gilla

  • Roland Salomonsson

   De är inte analfabeter. De läser dock helst inte svenska utan arabiska m fl språk bland muslimer. Men imamerna stödjer MB eller är medlem i MB, och de vet innebörden av S hängavtal med Barcelona-avtalet. MB predikar alltså till alla manliga sunni om beslutetet ”Allan” har tagit om att deras familjer skall rösta S. Inga muslimska kvinnor lär komma att rösta annat än vad mannen beslutat och islams rösthjälpare ger dem så gärna färdiga röstkuvert med rätt lista instoppad.
   Tro inget annat.

   Gilla

 • larslindblog

  Låt oss känna berättigad avsky för alla som stöttar sossemaffian !! Dessa är endast värda det djupaste förakt

  Gilla

 • Ståfräs

  Värst är väl ändå de 87% PK som vill ha det Sverige vi fått, man bockar bugar o tackar!

  Gilla

  • Hans Nilsson

   Det är dessa 87% och deras val som ligger till grund för Sveriges enorma problem. Den som kommer på hur man får in något vettigt i dessa skallar är Nobelkandidater på många områden.

   Gilla

 • Tony

  Och det är väl sosseregeringen väldigt stolta över att dom lyckats locka hit röstboskap från alla slumområde i hela världen som ska försörjas av skattebetalarna, bara för att deras egen politik är så satans dålig att dom måste köpa röster?

  Undrar om dom är lika stolta över att det som ökar nästa lika mycket som bidragsförsörjda är antalet fattigpensionärer, nu kan vi stoltsera med att ha dom fattigaste pensionärerna i Norden, och förmodligen i hela Europa,
  Och konstigt är inte det, när merparten av statsbudgeten går till invandring, plus det Sossarna stulit ur pensionsfonderna c:a 300 miljarder
  så blir det inte råd med pensioner till sådana som betalat in till det hela livet.

  Jag hoppas att alla fattigpensionärer som samhället skiter i, i alla fall då
  har det goda omdömet att inte rösta på sossarna , kommunisterna eller
  Miljöfjantarna i kommande val?

  Gilla

 • Mimi N.

  100% sant ! Gettona är rödgrönas styrka och ”intelligens”-källan .

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: