Troligen har många liknande tankar


INRIKES. Sverige försöker spela framgångsrikt med sju klöver och som alla vet är sju kort av låg valör inte mycket värda och anklagelser om fusk ligger när tillhands – bättre att prova den ospelade Sverigedemokratiska jokern som kan bli ett ess i leken för svenska folket…

-Pettersson säger at vi vet inte mycket om SD:s regeringsduglighet, dessutom har SD lågt i tak, sparkar många duktiga människor och är fruktansvärt toppstyrt men SD kan knappas vara sämre än alternativen…


15 responses to “Troligen har många liknande tankar

 • Kurt

  SD (Åkesson) är ingen Messias, vilket somliga tycks tro, det kommer inte att ändras så värst mycket. Men tiden kommer att visa

  Gilla

 • white lady

  SD är sista chansen för Sverige i förfall. Nästa årets val är avgörande för Sveriges framtid. Ifall svenskarna skulle inte rösta SD till makten då beseglar de sitt öde – islamiseringen med vad allt detta innebär.

  Gilla

 • Hönsmamman

  För SD är det primära att ordna Sverige bra för svenskar.
  De har möjlighet att anställa människor som är kompetenta.
  Dagens regering anställer efter identitet framför kompetens. Hudfärg, könflexibilitet, religion har getts hög betydelse vid tillsättningarna. Egenskaper som på inget sätt garanterar att behoven för den uppgift vi har framför oss blir tillfredsställda.

  Att kunna fokusera på att samla människor som kan nå mål är mer framgångsrikt. Det är ingen slump att dagens regering misslyckas. De har själva haft möjlighet att utforma sitt team.

  Dessutom finns det många idag som känner vårt land sedan årtionden tillbaka och när de inte riskerar arbetet för sin sunda inställning att prioritera vår säkerhet och frihet, kommer att agera med annan kraft än i det penalistiska arbetsklimat som den påklistrade värdegrunden bjuder.

  Gilla

 • anne b rat

  >Adolf och alla andra.
  I GP (Göteborgs-Posten) 31/8 hade man en förstasidesrubrik i en storlek som man möjligen kan förknippa med att ett storkrig utbrutit i vår värld.

  Rubriken handlade om en intern konflikt mellan två SD:are i Göteborg, den följdes upp av ett helt uppslag inne i tidningen.

  I dagens GP 1/9 fanns det en liten notis inne i tidningen om en oprovocerad knivattack mot polis i Stockholm, naturligtvis inget om vem som låg bakom eller misstänktes för attacken.

  Detta är alltså PK-medias sätt att rapportera nyheter i Sverige idag, fy f-n säger jag bara för denna snedvridna mediarapportering !

  Liked by 1 person

 • Kent

  Man behöver inte tycka om SD för att rösta på dom i dag.
  Det är väl det sista halmstrået som finns för övriga sju har visat sig vara rena katastrofen.

  Gilla

  • Bosse

   Det finns inget alternativ till SD.Om svenskar vill ta chansen att få ett bättre Sverige så måste vi rösta på SD.Det här förfallet går så fort att fyra år till med 7-klövern då är kollapsen total.

   Liked by 1 person

 • Argus

  Jag har uppmanat alla som jag känner som inte är nöjda med utvecklingen att säga att de avser att rösta på SD om de blir kontaktade av ett opinionsinstitut även om de inte tänker det. Enbart under hotet att mista platsen vid köttgrytorna kommer att få sjuenigheten att ändra sig. Det är inte så att sjuenigheten är omedvetna om problemen, det visar Björklunds uttalande i SVT om att ”SD pekar på samhällsproblem som faktiskt finns”, men av någon outgrundlig anledning står de alldeles handfallna.

  Jag håller med Pettersson att SD lämnar mycket att önska men i Sverige idag är det inte längre en fråga att rösta på det bästa alternativet utan på det som är minst sämst.

  Gilla

  • jgarn

   Törs man fråga Pettersson och Argus vari SD:s inkompetens i vissa stycken består av. Då bara för att kunna jämföra med den kompetens som sägs finnas i 7-klöverpartierna.

   Gilla

 • Nisse

  Vilken är det i 7klövern som uppträder som en statsman ingen. Men mina vänner Lyssna på en riktig Statsman som i förste hand tänker på Svenska folket. JIMMY ÅKESSON…….

  Liked by 1 person

 • Sara H. från Skåne

  Många kommer att viskande rösta SD, törs inte ens säga till sina äkta hälfter att de röstar SD…. den viskande valmanskåren.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Pettersson säger att vi vet inte SD regeringsduglighet,däremot vet vi byfånen till svetsare sätt styra landet.Det är under all kritik,vem som helst kan göra det bättre.Min döda hund har mer i skallen än byfånen till statsminister.Jag blev uppringd av vänner från Tyskland och Österrike. Dom berättade att i nyheterna tog upp knivatacken mot polisen igår i Stockholm. Samtidigt här i Sverige fick väldigt lite utrymme i nyheterna den här händelse.Då undrar jag det här med vad man tar upp i nyheter ,det saneras på något sätt eller någon typ av självcensur? Finns det någon lista dom Följer? Varför är man så försiktig är det för att skydda allmänheten eller Styrande? Det vore intressant att få reda på det.Tack för mig ADOLF

  Gilla

 • Mm

  Börja med att lägga ner Migrationsverket så löser sig resten.

  Gilla

  • Orvar d.ä.

   Ja lägger man ned Migrationsverket, så sparar man några 100 miljarder på en gång.

   Hur många 100 miljarder det rör sig om, vet ingen.
   För ställer man frågan hur mycket invandringen kostar, är man rasist.
   Så ingen vet vad det kostar.

   Däremot vet man, att dom kör med löpande räkning, cost no objective.

   Helkonstigt land som ger förtur till allt för outbildade getherdar, med möjligen 3 års koranskola i bagaget.

   Medan 1000 talet skattehöjningar om året väntar stackarna som jobbar.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: