Leif GW: SVT är som Nordkorea


MEDIA. Leif GW Persson, 72, gör ”Veckans brott” i SVT och ”GW:s mord” i TV4. Men när han blir ombedd att jämföra sina båda arbetsgivare tvekar han inte att ge en rejäl känga till SVT. Han jämför till och med kanalen med Nordkorea, ofta beskrivet som världens värsta diktatur.

– Jag tycker att folk på TV4 är betydligt vänligare. På SVT, visst finns där folk som gör program men de jobbar inte på SVT. För på SVT är det byråkrater och de är av den där vanliga nordkoreanska modellen, säger han från scenen under TV4:s höstpresentation under tisdagen.

Persson upprepar sin kritik mot SVT. – SVT är en väldigt byråkratisk organisation. De som jobbar där är just byråkrater. De gör inte program utan är byråkrater för andras program.

Enligt Leif GW Persson hör ansvariga på SVT bara av sig när de vill framföra negativ kritik. – Jag har sagt det till SVT att det är inte så att jag ligger och gråter mig till sömns om ni inte ringer mig på min 70-årsdag och säger grattis. Men jag skulle ha uppskattat om nån hade gjort det. Men de enda gångerna de hör av sig är om de har någonting att skälla på. Det blir så småningom ganska tjatigt.

Mer på Aftonbladet…

Filmen nedan är från Efterlyst i TV3.


14 responses to “Leif GW: SVT är som Nordkorea

 • Stenbock

  Ett typexempel på hur dessa styrande ”asylkramarna” börjat darra i benen, skriver idag Kronen från Wien över.De minnesgoda kommer ihåg,att det valdes en grön kommunist till Bundespresident i Österrike.Nu låter denne och den socialistiske Bundeskanzlern omgärda sina tjänstebyggnader med några hundra meter lång mur.En meter bred och åttio cm hög skall muren skydda dessa importörer för attentat från deras älsklingar !!!
  Detta sker mitt i Wiens centrum, och mitt bland alla historiska slott och byggnader.När kommer de absurdska förrädarna,att genomföra något liknande i Stockholm ?:

  Gilla

 • centurion

  Kommunisterna älskar diktaturer. Där kan vi snacka om att några få skor sig. Både Venezuela och Nordkorea var väl representerade på 1:a maj. Vakna herr/fru Sjöstedt !

  Gilla

 • jgarn

  Kommunistiskt patrask, var ordet sa Bull.

  Gilla

 • jgarn

  När partiboken styr tillsättandet.

  Gilla

 • The proud Swede

  Aro är en feg jävel

  Gilla

 • Mia

  Oavsett vad man anser om kanalerna så tycker jag att Veckans brott i SVT har varit mycket bättre än GW:s mord i TV4.

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Man kan ju inget annat än att hålla med G W.

  Gilla

 • starway3

  bjuder GW på en stänkare

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Måste va besvärligt för SVT då denne man troligtvis är den mest populäre svensken idag. Den person dom flesta vill ha som granne m.m. Heja Leif!

  Gilla

 • ossie

  Inte konstigt hela det svenska samhället börjar ju likna Nord Korea.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Ja god morgon ,det har jag fattat för länge sedan.Svt består av 90 % kommunister och 10% medlöpare.Då blir allting därefter,hur det har gått för kommunistiska länderna vet vi okså.Jag säger som kommunist bruden dinamarka, inte min SVT. Tack för mig ADOLF

  Gilla

 • NisseBerra

  Har vi sett sista säsongen av Veckans brott nu..?? Att kalla delar av SVT för Nordkorea är nog inte speciellt populärt. Även om det råkar vara sant, det eller DDR.

  Gilla

  • Cinna

   Kommunisterna på SVT tar nog det som en komplimang, deras dröm är ju ett totalitärt samhälle som styrs av en politisk elit

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: