På BB skjuter invandrarna inte varandra, än så länge i alla fall


INVANDRARVÅLD. De senaste åren har nyheter om hot mot vårdspersonal väckt stor uppmärksamhet, men de situationer som har beskrivits har främst haft koppling till vård av kriminella och skottskadade patienter.

Justitieminister Morgan Johansson har kallat hoten ”oacceptabla” och gett riksåklagaren i uppgift att se över straffsatserna för bland annat vårdpersonal.

Inte en enda gång hör justitieministern eller någon annan ansvarig tala klarspråk. Nämligen att det är invandrarmän från Mellanöstern som hotar.

Nu har Mellanösterns och Nordafrikas beteende spridit sig till kvinnoklinikerna i landet.

Överfallslarm införs för all personal på Kvinnokliniken i Malmö. Det handlar om barnmorskor, sjuksköterskor, undersköterskor och läkare.

Pia Teleman, verksamhetschef för kvinnosjukvården, säger att man har problem med hotfulla anhöriga, ”det vill säga männen”, särskilt på gynakuten. Situationer kan uppstå på grund av långa väntetider och oro när kvinnor blöder eller har fått missfall, enligt Teleman.

– Här skjuter de inte varandra, än så länge i alla fall. Men i sjukvården generellt är tonen inte lika trevlig som den har varit.

-Pettersson säger att vi har fått det som är beställt i valen, en spännande mångkultur som till och med flyttat in våld och hot på BB. Grattis Sverige…

Vårdfokus


18 responses to “På BB skjuter invandrarna inte varandra, än så länge i alla fall

 • Fu allah

  Hoppas på det så de blir färre nu sprutar det ut de ut avkomman

  Gilla

 • Sara H. från Skåne

  Tåtassandet och förlåtandet tar aldrig slut… Läs vad hon säger: !!!

  Vi har många patienter och anhöriga som har rätt mycket i bagaget i form av traumatiska upplevelser, säger Pia Teleman.

  —–
  Stackars de…. och det ursäktar att man säger ”jag ska döda dig, jag ska döda dig” eller ”jag ska fixa dig”, ”jag ska fixa läkaren”. Det händer inte ofta, men ibland ser man på männen att de vill slå ner en för att doktorn tog för lång tid eller för att vi gett dem ett besked som de inte vill ha, säger en sjuksköterska som Vårdfokus har intervjuat och som vill vara anonym.

  Gilla

  • NisseBerra

   Ja, vi måste ju förstå, ja…. Vi måste förstå hur det går om man låter detta jävla bottenskrap till mänsklighet härja vidare i vårt före detta bra land. Den som inte ännu börjat fundera på hur detta kommer att sluta kanske borde göra det.

   Gilla

   • NisseBerra

    Jo, vi måste ju förstå med vad vi har att göra. Efterblivet, inavlat, degenererat blatte- och negerpack. Då blir det så där. Och ingen vågar säga ifrån, de märket det och flyttar fram sina positioner. Ibland känns det som om det bara finns EN lösning på det här.

    Gilla

  • NisseBerra

   Jo, knepig situation för henne…. Skulle hon rakt ut säga vad hon förmodligen tänker, skulle hon vara arbetslös på måndag.

   Gilla

 • Kurt

  Jag förstå inte allt detta, hur kan det vara så,våra styrande politiker ha
  ju sagt att Sverige ha aldrig varit tryggare. Jag kom för 40 år sen till Sverige.
  Dagens Sverige som är så mycket ”Tryggare” känner jag inte igen.
  Våra styrande är antigen blind, dum eller lever i en annan dimension.
  Skjutningar, som idag är bara en liten mellan stor rubrik i tidningar, personalen på BB och lasarett gå inte säkert längre måste bära överfalls larm.
  Polisen huggs när oprovocerade, utryckningspersonal luras in i fällor och attackeras,
  Bilar brinner stup i kvarten. NO go zoner, kamera team bli överfallen och misshandlad
  Kvinnor våga inte gå ut längre på kvällarna. Listan kan göras hur långt som helst.
  Så det förvåna mig inte ett dugg att människor leta efter andra alternativ än Alliansen eller S, MP, C, L. Personer som ha blivit utvisade ur landet kan under politikerna och polisens beskydd protestera. Fredade som en utrotnings hotat art på World naturfondens lista.
  För vissa gäller inte Svensk lag och ordning längre, Så kallade ”papperslösa” Illegaler ha rätt till sjukvård, barnen få skolgång, dagis, förskola. De kan till och med få social bidrag i ett flertal kommuner. Det verka så att mitt Svenska medborgarskap är inget värde längre. Den enda fördelen är att jag få rösta och betala skatt, det ha till och med framförts att man bör ge dessa illegaler rösträtt, ”för att kunna påverka sin situation.”

  Jag längta verkligen tillbaks till det Otrygga 70 talet
  Ha ordet Trygghet fått en annan definition i det nya Sverige? Kan ni svara mig på detta?

  Gilla

  • NisseBerra

   Nej då, vi har små integrationsproblem i landet. Allt går så bra så. Ja, verkligen. Snart kommer väl all världens folk hit för att titta på vårt samhällsbygge. Och ta till sig hur man definitivt inte ska göra. Se ett kaos i realtid, liksom….

   Gilla

  • NisseBerra

   Eller om du skulle konfrontera en kristdemokrat, rent hypotetiskt, om hur det blivit. Vad skulle du då få för svar..?? Jo, men vi har ju fått så många apotek med längre öppettider än förut. Ja, och i viss mån, dom behövs ju. Finns det några plåster för djupa sticksår…??

   Gilla

 • Ourgon

  https://toklandet.wordpress.com/?attachment_id=31528

  Det är ‘männen’ som är hotfulla…

  Gilla

 • NisseBerra

  Jo, man måste ju se det hela från en positiv vinkel. Att man inte skjuter på varandra än…. Vi får se hur denna artikel skulle formuleras om tre månader.

  Gilla

 • Argus

  Fullt naturligt, när kuffar obstruerar och inte visar tillbörlig underdånighet inför de av Allah utvalda måste de tillrättavisas först. Om inte det hjälper får man ta till andra metoder. Sanna mina ord, bara en tidsfråga om inte politiken läggs om radikalt.

  Gilla

 • Jenny

  Jag förstår inte Varför???? Har politikerna låtit Sverige bli så här? Jag känner så stor sorg över Sverige, på 25 år har Sverige blivit så här. Varför? Hur kommer Sverige vara om tio år?

  Gilla

 • Kallle7

  Inför nästa val kanske inte SD stoppas från att besöka sjukvård och brandstationer. Men man vet aldrig.

  Gilla

 • finnjävel

  Så trevligt! Fast snart har ni hela häcken full med multikultur. Precis som ni beställt …

  Gilla

 • Nils Dacke

  He he väntar bara Pettersson, det är bara en tidsfråga innan de kulturella instinkterna tar överhanden och skjutandet är igång på akuten eller tom förlossningen.

  Gilla

 • Allah akbar säger Stefan & Antje Jackelen

  Jo, mellanöstern har S+MP tagit hit….men det begriper allah med en IQ över 50 att de inte förändras för att de sätter ner fötterna i bidragsparadiset Costa Gratis!

  Gilla

 • NisseBerra

  ja, just det… som man bäddar får man ligga.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: