”Rinkeby är en av Stockholms finaste stadsdelar”

INVANDRING. Karin Wanngård (S) Stockholms kommuns styrelseordförande och finansborgarråd  – ”Rinkeby är en av Stockholms finaste stadsdelar” – Diskussion om den Norska migrationsministerns besök i Sverige. Där Karin talar så gott om Rinkeby, det finns inga problem där.

-Pettersson tycker det är fantastiskt i Sverige. Fem procent över/underrepresentation för ett kön i en bolagsstyrelse är en katastrof, att Rinkebys invånare till drygt 90 procent består av invandrare är fint.

Karin Wanngård (S) tycker även att den norska integrationsministern Sylvi Listhaugs besök i Rinkeby var ett ”osmakligt utnyttjade Stockholms gärstfrihet”. 

Tänk om Wanngård med kollegor kunde använda de orden mot de kriminella invandrarna som skjuter i förorterna, mot de marockanska ”gatubarnen” som rånar och våldtar i våra städer, mot de ljugande afghanska männen på Medborgarplatsen, mot…ja, ja, ni fattar…

27 thoughts on “”Rinkeby är en av Stockholms finaste stadsdelar”

  1. […] INVANDRING. ”Rinkeby är en av Stockholms finaste stadsdelar” sade Karin Wanngård (S) Stockholms kommuns styrelseordförande och finansborgarråd i slutet på augusti 2019, alltså för drygt fyra månader sedan, i samband med att den norska integrationsministern Sylvi Listhaug besök i Rinkeby för att studera hur Sverige lyckats med integrationen av invandrare. […]

  2. Poliser som bjäbbar med slöddret, fy fan, jag skäms å deras vägnar. Visa slöddret vem som bestämmer, sluta tjafsa.

  3. Apropå finansborgarrådet och sossen Karin Wanngård i Stockholm…….

    Birro skriver lite om det.

     ”Det är fruktansvärt skamligt att ett finansborgarråd på det här hysteriskt värdelösa sättet helt enkelt blundar för den verklighet som hon är skyldig till att ha skapat. Och att hon dessutom har anständigheten att anklaga ministern från Norge gör det hela ännu värre.”

    http://marcusbirro.blogg.se/

  4. Finansborgarrådet Wanngårds fria fabulerande kan endast tolkas som en kuslig konsekvens av ett insufficient eller felaktigt psykofarmakaintag, vars biverkningar vi åter i den nationella skammens namn tvingas erfara.

    Denna väldokumenterat verklighetsfrånvända globalistaktris försitter uppenbarligen icke ett tillfälle att påminna omvärlden om det tragikomiska praktfiasko till migrationspolitik som blivit Sveriges främsta signum, och mot vars agenda intet klander får anföras.

    Det är med en blandning av sorg och löje man konstaterar att de moraliskt defekta och logikresistenta nationsförrädarna icke skyr några medel då det gäller att saluföra sin sataniska samhällsmodell, oavsett hur spektakulärt dysfunktionell och genomskådad den blivit.

    Agerandet är uppseendeväckande förnuftsvidrigt – till och med för en klimakteriehärjad korankonkubin av Wanngårds notoriska kaliber!
    Andreas.

  5. Aleksandra Boscanin skriver mycket bra ledare om den hycklande och handlingsförlamade regeringen.

    ”Migrationsminister Hélene Fritzon gjorde bort sig när hon avfärdade sin norska kollega Sylvi Listhaug. Fritzon bör be om ursäkt inte bara till den norska invandringsministern utan också till de människor vars verklighet hon avfärdat. ”

    Läs hela………..

    http://www.gp.se/ledare/hel%C3%A9ne-fritzon-borde-be-om-urs%C3%A4kt-1.4583281

  6. Hon tror som alla sossar att människorna utanför politiken inget begriper,
    men hon kommer nog fan att bli varse det om ett år!

  7. Om denna sinnesförvirrade människa tycker att Rinkeby är Stockholms finaste område så tycker jag att hon skall säga upp bekantskapen med sina livvakter och flytta dit.

    • Fiona1177
      Att lyssna på dessa är som att vistas i ett lärarrum i en grundskola på 70-talet, det var också många gånger plågsamt !

  8. Reportern ställde de riktiga följdfrågorna, fortsätt så !
    Det skulle ha varit sådana följdfrågor för rikigt längesedan till politiker och det hade varit positivt, nu får man väl säga , ”bättre sent än aldrig”, hoppas att det inte är försent !
    Sossarna har sitt eget vänsterspråk som är helt indränkt i värdegrund, utmaningar, integration, sysselsättning, entreprenörer, framtida vinstlotter osv………..
    ja det är många som har sin födkrok i vansinnet.

  9. Förväntar mig att Karin Wanngård flyttar dit med sin släkt och vänner, för det är så fredligt, tryggt och sån ärlig öppen gemenskap med Sveriges bästa i tankarna.

    Dingeli Dong Kokko.

  10. Jag antar att Stockholms barnfamiljer vallfärdar till Rinkeby för helgutflykter och avkopplande kvalitetsumgänge med sina familjer i den fridsamma miljön. Ställ bilen på rätt ställen bara, så den inte fattar eld i den tropiska värmen. Jag hörde att flera bussresor med pensionärer var på väg dit också, om jag inte blivit lurad.

  11. Om nu Rinkeby är en fin stadsdel så vill jag höra Karin Wanngård ge exempel på en stadsdel som är dålig.

  12. Vi får tacka Karin och hennes kollegor för att hela Sverige idag tydligen är så fint och bra, PK skickar ett särskilt stort tack, för ”vi njuter varje minut av mångkulturen”

  13. ”Stefan Löfven / Karin Wanngård (S) /…m fl ……. aldrig skulle ljuga svenska folket rakt in i kameran, han / hon / är en sväldigt hederlig person”!
    Olika personer, dock samma parti, samma ord …. samma sk*t —- ni fattar.

  14. Har hon inte en partikamrat, Nalin Pekgul, som initierat kan berätta hur det är ute i förorten. Nalin bor väl i Tensta men Tensta och Rinkeby är väl ingen skillnad?

  15. Ja, det är ju bra konstigt. Om det nu är så fantastiskt bra där, varför flyttar inte folk med pengar (och möjligheter) dit. I synnerhet sossepolitiker som hycklar mest….

  16. Flytta dit, Karin, och gör stadsdelen, om det nu ens är möjligt, ännu finare! Visa skeptikerna i Norge och Sverige att de är ute och cyklar.

    • Hon kan cykla runt där själv, iklädd vanliga svenska sommarshorts och soltopp eller ännu hellre minibikini!

Kommentera