Tänkandet är inte Alexandra Pascalidous starka sida så hon borde återgå till att plagiera andra


Om Alexandra Pascalidou på bloggen, damens Twitter i original om det inte får fötter.


25 responses to “Tänkandet är inte Alexandra Pascalidous starka sida så hon borde återgå till att plagiera andra

 • ruben

  Det måste vara en generande illa vald jämförelse A.P. gör, men det kan iofs. vara en okontrollerad fylleuppstötning. Det verkar vara många som behöver läsa på i både regering och media, alternativt hålla sig nykter innan de pladdrar för högt och okänsligt.
  Ledarsidorna tycker jag skriver sant och sakligt om fallet.
  https://ledarsidorna.se/2017/08/migrationspolitik-norge-mot-sverige/

  Gilla

 • Kapten Bölja

  Nåja hon är inte enda stolpskottet bland journalisterna,
  inom den yrkeskåren fullkomligen dräller det av stolpskott.

  Det skulle behövas någon sorters pisa undersökning
  inom den yrkeskåren för att få reda på vad
  förfallet beror på.

  Gilla

 • Albert

  En mycket osmaklig liknelse som förmodligen kommer skapa stora rubriker i Norge! Hon måste varit full eller på annat vis drogad när hon skrev detta.

  Rinkeby är en befintlig och växande fara för Sveriges befolkning medans Utöya väl är ganska lugnt vid det här laget.
  Detta är ungefär lika obegåvat långsökt som att jämföra kaoset i våra förorter (det av regimen importerade) med annan valfri känd massmördare/ psykopat (Ted Bundy, Anders Eklund, Fredrik Reinfeldt o.s.v.).

  Eller kanske som att jämföra kaoset i Aleppo med Arbogakvinnan? Äpplen med bananer? Tjernobyl med massakern på Himmelska Fridens torg? Kanske att det finns ett samband mellan terrordådet på Drottninggatan och Alexander Kiellandolyckan 1980?
  Har man bara en tillräckligt liten och konspiratorisk hjärna så går det nog att finna märkliga samband mellan det mesta…

  Hennes IQ och skonummer är förmodligen detsamma.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  I sedvanlig ordning då de värdegrundslobotomerade nationsbespottarna dristar sig till att begå uttalanden barrikaderar de sig bakom en i alla avseenden logiskt ohållbar retorik, vars befängda analogier och underliggande budskap aldrig underlåter att antyda ”hotet från extremhögern”.
  Den klimakteriehärjade pseudojournalistikens importerade komedienne förnekar sig inte där hon stoltserar i den illusoriska rollen som folkbildare.
  Andreas.

  Gilla

 • Billy Boy


  Enligt den välkände ultranationalisten Daniel Friberg försökte Pascalidou under ett ”kärleksmingel” göra ett gott intryck och förklara att hon inte är ”politiskt korrekt”. Foto: Privat (Källa:nyheteridag.se )


  Den mest spridda uppfattningen hos allmänheten om Alexandra Pascalidou
  förmedlas nog bättre av den här bilden på henne.

  Gilla

 • The proud Swede

  Hahaha… Vilken dum jävel…

  Gilla

 • Jonas

  Ja vad tror hon själv? Även om många mördades på Utöya kommer Rinkeby att ”vinna” överlägset i antal mord, det är bara en fråga om tid. Kanske ”leder” de redan?

  Gilla

 • eva

  Alexandra Pascalidou är den/det som är farligast, jämfört med både Utöya och Rinkeby.

  Gilla

 • Mimi N.

  Pascalidou-”gåtan”:

  Mimi N.
  22 06 2015 at 22:08

  A. P. denna olidliga kommunist varelse, föddes i Rumänien av grekiska föräldrar och farföräldrar – kommunister som i slutet av 40-talet och 50-talet kom till Rumänien som flyktingar. Kort om hennes föräldrars generation: efter kriget, mellan 1946-49 var det inbördeskrig i Grekland. Kommunistpartisaner (ELAS) kämpade för makt mot icke-kommunistpartisaner (EDES) stödda av britter. Kommunist gerilla besegrades och Churchill körde dem ut ur Grekland. De sökte sig till kommunistländerna, närmast var Rumänien, och en massa nästlade sig där. Onödigt att säga att rumänerna var inte förtjusta i partisanerna och umgicks inte med dem. De, som kommunistinvandrare, fick hjälp och levde bättre än många rumäner. Rumänerna kallade dem för partisaner, eller kommunister hellre än greker. När situationen blev lugnare i Grekland åkte grekiska partisaner tillbaka.
  En del kom till Sverige där de hittat lämplig och bördig terräng för sina kommunistiska åsikter och principer.
  Så har ni fått denna ‘intellektuella’ författare och journalist på er hals, kära ni !
  Men få det i era huvud: Pascalidou är inget rumänskt namn, hon är inte rumänsk bara för att hon föddes i mit land.
  Jag bjuder på genuin historia, mina damer och harar !

  Gilla

 • Bajen666

  Ignorera stolpskottet annars får ni hjärtproblem.

  Gilla

 • dave

  Utan allt för mycket tankemöda så säger det sig självt att Rinkeby är mycket farligare än Utögat.

  Gilla

 • Klas

  Vad är det för farligt med Utöya? Hur farligt är det att vara på Backplan i Göteborg? Här dog över 60 människor också i ett attentat, 200 skadade. Här var dock gärningsmännen från Mellanöstern, så de hade förmildrande omständighet. Skyddad identitet och namnbyte. Varför skriver inte media något om dem?
  Rinkeby undviker alla kloka människor efter att solen gått ner.

  Gilla

 • ossie

  Du milde vilken korkad människa hur kan man överhuvudtaget komma på en så jämförelse. Kunde inte fanskapet dragit till med Auschwich.

  Gilla

 • Tony

  Min fråga till Alexandra är, varför flyter du inte omkring och hjälper dina landsmän, du vet dom som sitter på marken med en pappmugg och tigger pengar och samtidigt hjälper ditt forna hemland över skammens tröskel.
  Ditt forna hemland är ett utmärkt exempel på vad som händer med landet när man har haft kommunismen som sin trosbekännelse,
  Kaos och elände är vad det åstadkommer , ändå springer det omkring huvudlösa figurer i detta landet och propagerar för detta menlösa system.?
  Nej Alexandra utöver din stora käft har du nog inte mycket att tillföra landet, men det skulle inte förvåna ett dugg om du siktar på en ministerpost i en Sosseregering? Och med tanke på vilka figurer som hamnat där så skulle det inte förvåna ifall du kom dit!

  Gilla

  • Mimi N.

   Tony
   Jag har flera gånger berättat för er här på bloggen att Pascalidou kommer från ett kommunist partisansläkt i Grekland (1940-talet). Rumänien har aldrig varit denna 100%-grekinnas hemland, utan asylland till partisanklanerna. Hennes kommunistfamilj lämnade Rumänien för att åka tillbaka till Grekland när hon var 1 år gammal.
   Att du ‘placerar’ mitt hemland på skammens tröskel är inte bara orättvist, men också ett bevis på vissa svenskars ignorans. Pascalidou hittade näring till kommunism då hon bosatte sig i Sverige – bättre land kunde hon inte hitta för att utveckla sig till en äkta röd idiot.
   Tänk på att Rumänien förbjöd kommunism som ideologi redan 1989. I Sverige däremot sitter kommunisterna vid bordets huvud.
   Måste jag berätta att rumänska folket protesterar och demonstrerar i hundratusentals på gator när PK-eliten tar sig friheter? Sveriges PK-eliten tar bort friheten och rättigheterna och folket tuggar, sväljer och är tacksamma i det tysta ……
   Ja, Tony – jag kan ta och dra Pascalidous härkomsthistoria på nytt, så att du vet en gång för alla – inte längre blanda ihop länder och folk.

   Gilla

   • Tony

    Ja irrvägarna är många för att ta sig till det Svenska smörgåsbordet, hon har själv skrutit om att hon kommer från Rumänien oavsett, det så sitter här Rumäner och tigger, det kan du väl inte förneka,visst Rumänien sade precis som många andra Östländer adjö till kommunismen, och det är ju
    just detta dödfödda system som är så förlamande, att sen här är idioter i detta landet som bekänner sig till eländet är inte hedrande, men det är kanske så att för att få dessa idioter att ta avstånd från irrläran är kanske att dom själva få ruppleva den.

    Gilla

   • Mimi N.

    Strax efter revolutionen då kommunistiska partiet förbjöds, sa nygamla kommunisterna: ”Vårt parti upphör nu att existera och det ska inte heta kommunistiska partiet, utan vi adopterar svenska begreppet – socialdemokratiska partiet, d v s PSD (Partidul Social Democrat) – samma parti som folkmassan kallade högt för ”pesten” medan de protesterade på Victoria torget i flera dagar i rad vintras när det var minus grader ute. President Klaus Iohannis var med, och många kändisar, intellektuella, arbetare, högskolestudenter och gymnasietonåringar. Även jag, lilla gamla jag var med ett par kvällar och var stolt ! Ni som läst mina redogörelser här vet säkert, men det är lättare och … underhållande att kasta smuts istället för att acceptera sanningen.
    Varför ska jag bry mig om det, jag vaknar på morgonen, går ut, träffar vänner och ser inga honor i sopsäckar, bilarna fattar inte eld, kriminaliteten är inte lika hög som i väst. Några få negrer här och där som går på universitetet. Gränspoliserna håller vakt och skjuter parasiterna, de gör sitt jobb med andra ord. Ni tog ifrån oss även zigenarna – många av dem ger ‘intervjuer’ och en del som kan några bokstäver skriver på Facebook att Sverige är tiggarnas paradis, och hur de blir ännu rikare för varje dag där borta. Socialtjänsten kollar FB ofta och så blir de skrytsamma zigenarna i Sverige utan sina bidrag i Rumänien. Slit dem med hälsa. Glöm inte att ge flera journalistpriser till röda Alexandra …..

    Gilla

 • Mm

  Det kan inte bli annorlunda när man anställer s.k journalister, hon är som skrevs inte tänkande, det har hon inte hjärna till. Plagiera är hon duktigt bra på. Men det är ju synd om henne, hon förmår inte bättre och PK skall ju ta hand om varje stackare i världen.

  Gilla

 • Falköga

  Alexandra Pascalidou är kompis och väl avlönad av Margot Wallström för att sprida UDs politik. Hennes Twitter slår därmed också tillbaka på Wallströms totala brist på omdöme i politiken.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Vad som är farligt, Alexandra Pascalidou? Det ska jag berätta för dig.

  Det är när människor som du inom det ”partiska media bruset”, samt en stor del av den svenska politikerkåren och tillhörande myndighetspersoner inte vågar diskutera Sveriges stora samhällsproblem.

  Ni tillåter inte heller andra människor att få föra den öppna debatten på ett humanistiskt och värdigt sätt.

  Ett seriöst, respekterande och förnuftigt debattklimat, tillhör det goda samtalet, i en demokratiskt fungerande stat.

  Du tillhör de som förstör denna möjlighet.

  Gilla

 • JEX

  Stor skillnad på Utöya och Rinkeby lilla gumman ! Åk till Rinkeby en mörk kväll får du se skillnaden. På Utöya var det en galning i Rinkeby finns flera hundra .

  Gilla

 • Jenny

  Alexandra pascalidou kan väl börja arbeta som lärare i Rinkeby? Alexandra pascalidou sitter på Södermalm och skriker om att hon vill ha hit invandrare och att alla svenskar är rasister. Alexandra pascalidou kan väl börja ta hand om alla invandrare som hon har velat ta hit. Vem ska ta hand om invandrarna som Alexandra pascalidou skriker om att hon vill ha hit?

  Gilla

 • Jhonsson

  AP är ju själv blatta, så hon tycker Utöya är värst men nu är det ju frågan om vad vi svenskar o norrmän anser och då blir det lite annorlunda.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Lilla gumman har dom inte bytt blöja på dig eller vad är ditt Problem? ÅK hem till Rodos med dina tiggar vänner.Mvh Adolf

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: