SD = Sweden Destroyers


Mohamed Nuur (S) och Kahin Ahmed (M), två Stockholmspolitiker med somalisk bakgrund anser att somalier får utstå afrofobiska handlingar från olika håll.

Givetvis ogillar man att SD belyser den katastrofala asylpolitik som nästlar sig in i minsta vrå av vårt samhälle.

Främlingsfientliga krafter sprider sig i Sverige och rasismen har blivit vardag. I vardagsspråk vet vi att kritik mot svensk invandringspolitik är synonymt med främlingsfientlighet och rasism. Å andra sidan vet vi inte om de somaliska politikerna Nuur och Ahmed syftar på den antisemitism som frodas i muslimskt dominerande förorter eller hatet mot svarta som arabiska migranter ger uttryck för.

Ingen vettig människa förnekar att det finns rasism i Sverige och då syftar jag på rasism i ordets rätta bemärkelse. Orden ”svartskalle” och ”svennehora” får symbolisera detta, liksom den svåra misshandel en svart man blev utsatt för av araber i Rosengård för något år sedan.

Fast i ett land där varje litet kritiskt eller negativt ord om asylinvandring och islam görs till rasism, har ordet blivit ett av de mest urvattnade i det svenska vokabuläret.

Om Nuur (S) och Ahmed (M) vill locka svenska medborgare att rösta på deras partier, eller möjligen skrämma bort dem vet jag inte. Tusan vet om de själva vet. Det jag vet är att somalier har en del att fundera över och ordet självkritik borde nyttjas lite oftare av den grupp som kanske är minst villig att integrera sig i det svenska samhället.

SD = Somali Disaster

Stockholm Direkt


8 responses to “SD = Sweden Destroyers

 • jgarn

  Nuur och Ahmed bör omedelbart förpassas ut ur Sverige, dessa är inte möjliga att assemiliseras.

  Gilla

 • eva

  Jag är stolt somaliefob!

  Liked by 2 people

 • Roland Salomonsson

  Pettersson refererar till 2 Somalier i var sitt svenskt parti. Somalier är klanfolk. De skulle aldrig ansluta sig till 2 olika partier, SÅVIDA DE INTE I VERKLIGHETEN ÄR AGENTER ÅT MUSLIMSKA BRÖDRASKAPET. Se upp S resp M, ni är infiltrerade? Ja, i o f s kanske S följer Barcelona-avtalet resp det hängavtal de har.

  Liked by 2 people

 • Grune

  De gånger ordet rasist används så är det bara för att man uttrycker kärlek till sitt fosterland som man blir kallad för det.
  Eftersom jag är Sverigedemokrat ut i fingertopparna måste jag säga att jag har inget emot invandrare som har flyktingstatus och som arbetar och gör rätt för sig, samt betalar skatt och lever efter Svenska lagar och förordningar. Vad dom gör i sina hem skiter jag i, det är deras ensak.
  Tyvärr så är det så att sådana invandrare uppgår till max 5% av dom som kommit hit. Resten är ekonomiska snyltgäster som måste förpassas tillbaks till var dom kom ifrån.

  Liked by 1 person

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Remarkabelt hur smidigt de sverigefientliga och samhällsomstörtande importaktörerna förmår slänga sig med begrepp de i praktiken saknar erforderlig insikt och kunskap om.
  Med tanke på den cerebralt underkapaciterade inre fiendens obegränsade tolkningsutrymme och migrantpolitikens dokumenterade skadeverkningar, synes det som om den ”afrofobi” som står tillfinnandes inom den humanitära stormaktens ockuperade territorium icke på långt när varit tillfyllest och proportionerlig.
  Andreas.

  Liked by 1 person

 • angelicaplacet

  Typiska politiker för Socialdemokraterna och Moderaterna.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: