Vart är svenska kyrkan på väg?


Ännu ett bevis och ännu en fråga.

Vart är Svenska Kyrkan på väg under Antje Jackelén?

Tidigare om Svenska Kyrkan, så sluta förundras över kyrkans vägval.


41 responses to “Vart är svenska kyrkan på väg?

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Sitter och studerar den broschyr som omsluter röstkortet till kyrkovalet 17 september, och kan inte annat än förvånas över det oblyga fraterniserandet med kristenhetens diametrala motsats, islamismen, vilken företräds av individer insvepta i huvudbonader som malplacerade representanter för pedofil- och förtryckarideologin.

  Som troende kristen bedrövas man intill hjärteroten av detta förbannade tilltag – en sorg som följs av en rättmätig vrede över den moderna Svenska Kyrkans kapitala demoraliseringsprocess, där det huvudsakliga budskapet består i att betona vikten av att ”stödja människor som sökt sig till Sverige”.

  Icke med en stavelse vidrör man det sensationella faktum att våra församlingar reducerats till aldrig tidigare erfarna bottennivåer, men väl stoltserar man med att profilera kyrkan som ett allmänneligt kulturcentrum utan avseende på den utpräglat kristna retoriken, som fått ge vika för det korantillvända koncept som nu utgör vedertagen praxis.
  Vidare presenteras vad man benämner som tjej- och killgrupper, babysång (sic!) samt att visualisera utsatthet, nöd och orättvisor bland de ”nyblivna svenskarna”.

  Att Frälsaren, kristenhetens centralgestalt, reducerats till genant religionshistorisk kuriosa, bär många falska prelater och proglobalistiska profeter skulden till, oaktat det yttersta ansvaret för den systematiska nedmonteringen av den ursprungliga kristna värdegrunden står tillfinnandes hos den korankonkubin vi känner som Antje Jackelén.
  Andreas.

  Gilla

 • Mia

  De skriver att Paletten har ett café som är öppet för alla i alla åldrar och där sitter bland annat 2 muslimska kvinnor när bilden tas..Jag förstår inte hur det kan väcka en sådan uppståndelse.

  Gilla

 • It

  Fråga tanterna om Jesus var en sann profet
  Och svaret borde bli ja…så allt annat är falskt

  Gilla

 • Mimi N.

  Ytterst skamligt och blasfemiskt att luteranska kyrkan inte bara har kvinnliga präster, utan denna dekadenta kyrkan tillåter sådana fruntimmer att leva som homosexuella och t o m gifta sig och ‘skaffa’ barn med en likakönad varelse. Ni vet – biskop Eva Brunne, socialdemokrat ! Förresten, hon är skild från sin älskade Gunilla, men ‘duktiga’ Eva undervisar ungdomar om kärlek och äktenskap mellan samkönade. För att inte nämna kärleken för mussar.
  Nyligen sparkade ortodoxkyrkan 3-4 präster, varav en biskop och en prior munk (klosterföreståndare) som var bögar. Det var efter beslut tagna av synoden (kyrkostyrelse och domstol) och det basunerades över hela landet, det var TV-program veckor i rad om dessa bögar med smygfilmade videor som tunga bevis. De skämdes ut offentligt.

  Gilla

 • Roger i Rimbo

  Antje-krist Schakalen har 87 000 i månadslön för att helt förgöra Svenska ”kyrkan” och det svenska samhället i stort.

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Vägvalet är redan gjort. Svenska Islamkyrkan har verkat under ett antal år. Jag gick ur Svenska kyrkan 2010 för redan då visste jag varåt det lutade.

  Gilla

 • gamgubben

  Fastän ateist så stöttade jag kyrkan genom mitt medlemskap bara för att de är en kulturbärare. Men när de började viga samkönade par, rann bägaren över.
  Att de visar beslöjade muslimska kvinnor på sitt informationsmaterial avslöjar dem som landsförrädare.

  Gilla

 • eva

  Det finns inga ord för tilltaget i broschyren ovan eller ”jag begriper ingenting”! Vilken tro är det ”Svenska kyrkan” bekänner sig till?

  Gilla

 • Galten

  Med alla medel försöker svartrockarna försvara sitt ställningstagande. Det tar hus i helvete när polisen försöker utföra sitt arbete.
  https://www.sydsvenskan.se/2017-08-26/papperslosa-barnfamiljer-bortforda-av-polis-fran-svenska-kyrkans-lager

  Gilla

 • Klas

  Vi svenskar är ju sekulariserade, så då återstår bara nysvenskar som kunder till Svenska kyrkan.

  Gilla

  • eva

   Bra ordval – att använda begreppet kund när det gäller troende. Ungefär så är det nog som människorna ses – som kunder.

   Gilla

 • centurion

  Prova med att symbolisera muhammed´s val-utskick, (i den mån de nu får välja) , med bilder på grisar och hundar. De hör ju inte hemma där heller. Fråga Lars Wilks, han vet.

  Gilla

 • Ama Tona

  r …
  Skicka verserna från koranen där det står att de skall döda kristna och judar–
  Kanske man kan först informerar Svenska Kyrkan vad Islam betyder..
  Stora plackat med verserna kan ställa vid entre så ingen missar vad islam förmedlar = underkastelse ,alltså total lydnad av verserna från koranen och Hadiths ,siras 33:36 , 4:65, 33:21

  Det finns många att välja som uppmanas att döda de som inte tror på Allah
  9:111
  9:29
  Sahih al-Bukhari 6924: Sahlh Muslim 129 bekämpa infidels tills de underkastar sig JIHAD

  Gilla

 • Kalle Anka

  Svenska kyrkan har kapats av Vänstermaffian, dom kan slå ihop sina påsar med Muslimerna. Tack för ordet.

  Gilla

 • asatemplet

  Att vara medlem i svenska kyrkan borde ses som landsförräderi.

  Gilla

  • Klas

   Jag har gått ur svenska kyrkan. Men om Antje gör avbön för alla galenheter hon har hittat på har jag lovat att överväga att bli medlem igen.

   Gilla

  • Pettersson

   Att inte vara medlem och strunta i att rösta är att ge bort de miljarder som våra förfäder slitit ihop till ärkebiskop Antje Jackelén och hennes polare.
   Kyrkans tillgångar är minst 45 miljarder kronor, det kan vara betydligt mer eftersom mycket är låst i skog, mark och aktier.

   Kyrkan har 22.000 anställda.

   Det kan vara förståndigt att rösta och försöka påverka kyrkans makt i rätt riktning vare sig man är religiös eller inte. Landsförrädare är de som ger bort våra förfäders och våra tillgångar utan att försöka hindra det.

   Gilla

   • Ama Tona

    Präster har tid att läsa ..Vi skickar koranen ,hadiths .. .. Alla andra borde läsa också …..Kunskap är makt som kan användas på rätt sätt!!!!

    Gilla

 • Johan

  Ganska uppenbart. Har lämnat denna tvivelaktiga sekt.

  Gilla

 • introvert

  Målet med en sekuläriserad kyrka, Svenska kyrkan, är att ingå tillsammans
  med andra kyrkor. Kyrkornas Världsråd har verkat under 50-60 år för att i
  slutklämmen sammanföra alla kyrkor mer eller mindre under ett tak. Att
  då propagera för Islam som en medsyster och vara politiskt korrekt,tidsandan, nuvarande påve tvättar fötterna på muslimer och kallar dom bröder och systrar. Bl a enligt nya testamentet skulle de troende inte
  befatta sig med falska profeter och avgudadyrkare, det är just vad islam är.
  Sv kyrkan befattar sig med falska profeter likaså katolska kyrkan. Summering blir en världsreligion under en världsdiktatur. Makten och härligheten tillhör inte kyrkan. Islam grundades med månguden Hubals avbild, blev månen senare symbol på alla moskeer.

  Gilla

 • ossie

  Skönt att man inte är med och finansierar detta haveri.

  Gilla

  • Kallle7

   Jag gick med nyss igen efter att ha varit ute i mer än 20 år.
   Bara för att kunna rösta på en bättre ledning, ska gå ur igen om det inte blir regimskifte.

   Gilla

  • Bosse S

   Tyvärr så är du fortfarande med och finansierar flertalet andra trossamfund via skattesedeln, även islamska. De flesta av dessa samfund får pengar från staten ända sedan svenska kyrkan och staten skiljdes åt. Man trodde väl att det blev mer rättvist att de andra fick pengar av staten när svenska kykan fick sin egen skatteintäckt.
   Undrar om de tänkte på att svenska kyrkans medlemmar även betalade för de andra. Jehovas vittnen är nog det enda samfund som inte får ett öre.

   Gilla

 • Adolf Nilsson

  Ja Fy Fan, vad är det för fel på oss svenskar,hade inte varit bättre med två äldre damer ur våra led.Jag vet inte varför har man invandrare överallt i broschyrer, affischer, reklam ja överallt. Tittade på tv3 yngre mammor eller vad det heter,sorglig program med massa dissfunktionella yngre män och kvinnor.Tur att man är gammal ,men det är synd om våra barn som skall leva här om inte hinner emigrera till någon trevligare land.Tack för mig ADOLF

  Gilla

 • Benny

  Svenska kyrkan är på väg mot Mekka…

  Gilla

  • Bosse

   Hur kan man som ärkebiskop förråda kristendomen som hon gör?I mina ögon är hon en falsk muslimsk infiltratör.Hon verkar vara en länk i detta muslimska samhällsbygge som regeringen vill ha.Bara en sån bild är ett färräderi mot kristendomen.

   Gilla

 • Curteus

  Jag kommer att stanna kvar, rösta i september och därefter gå ur.

  Gilla

 • angelicaplacet

  Varför gör svenska kyrkan så här?

  Gilla

  • Kalasbetalaren

   Dom vill åter förtrycka svenskarna under religionen! Sen vilken spelar ingen roll!

   Gilla

  • Kallle7

   Kyrkan har blivit infiltrerad av vänsterextremister, målet är att förstöra, söndra. Kyrkan har blivit ännu ett vapen precis som överdriven invandring, feminism och genus. Leta upp något i grunden bra och överdriv det in i absurdum så förvandlas det till något skadligt istället.

   Gilla

 • svensson

  Tur man lämnat eländet för flera år sedan. Det ville jag egentligen inte men när ärkekräket tillträdde såg jag vart det lutade och gick ur.

  Gilla

  • Kallle7

   Det är ju det dom vill! De vill att alla som kan rösta emot dem lämnar så de kan styra kyrkans resurser som de vill. Dvs inte till något vi skulle vilja..

   Gilla

 • Tony

  Vad menar kyrkan med att ge ut en provocerande broschyr med
  Huckle försedda figurer? Försöker man att jävlas med Svenska kyrkans medlemmar så att ett antal tusen personer till säger upp sitt medlemskap.

  Försök inte att tvinga oss vad vi ska tycka om Islam, för det kan ni
  inte,folket har tuktat kyrkan förr så att dom anpassade sig i tiden,
  så försök inte att tvinga på folket en religion som är ännu värre än
  Svenska kyrkan var när den var som värst.

  Kanske kan 50 000 mindre medlemmar få det att kännas i den
  ännu ganska rika kyrkans kassakista??

  Gilla

 • Cinna

  Så detta är alltså ”Den Nya Svenska Kyrkan”?

  Jag hade velat höra diskussionen bakom valet av denna bild!

  Gilla

 • Tony

  Är idioten i fronten en begåvningsbefriad präst som klätt sig i Huckle? För i så fall sitter hon och gör Reklam för den religion som gång på gång förklarat att dom tänker döda alla kristna??? Vilket dom bevisat när
  dom dödat och förföljt flera kristna, detta utan att Svenska Kyrkan har sagt eller ens beklagat det inträffade.

  Släng ut vänsterpacket från kyrkan, dom är bara där för att stödja det Medeltida Islam.

  Gilla

 • Mm

  Skicka tillbak skiten där den kom ifrån, så någon i svenska kyrkan kanske fattar att det är fel budskap

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: