SVT gillar olika


HATMEDIA. För två månader sedan gick Interpol ut med ett pressmeddelande där man bad om hjälp att hitta de personer som tjänar miljoner på att smuggla människor till Sverige och övriga Europa.

”En Interpol-operation med inriktning på kriminella nätverk har hittills lett till 26 gripanden och nu ber vi allmänheten om hjälp för att hitta de som fortfarande är fria så att dessa kan ställas inför rätta”. Så skriver Interpol på sin webbsida, men svenska SVT går sin egen väg…igen.

Den här bilden visar SVT på sin webbsida och på vilket sätt denna bild hjälper Interpol i sitt arbete med att fånga in kriminella människosmugglare, får ni fundera över.

Nåväl, Petterssons försöker ta sitt samhällsansvar och hjälpa polisen att gripa dem som lurar ut människor på havet där många drunknar. Så här ser de ut i verkligheten.

Nyligen efterlyste polisen en finsk styckmördare som troddes befinna sig i Sverige, det visade sig stämma och mannen greps och här hjälpte SVT till. Jag undrar vad det är för skillnad eller om SVT helt enkelt gillar olika…


6 responses to “SVT gillar olika

 • Kattsand

  Vad är det för mening med att pixla alla icke-svenska efterlysta som inte ens håller till i Sverige?
  Det är väl liksom naturligt att människosmugglare som har sin arbetsplats vid Europas gränser till stor del också är från dessa länderna runt Europa…

  Gilla

 • Håkan

  Stasi tv i sin prakt!
  Sparka ut samtliga från SVT och SR, låt dem söka riktiga jobb!
  Få kommer att få någon anställning utan bidrag!
  Likt de flesta vänstermänniskorna!

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Sveriges Vänster Television kan tveklöst definieras som makthavarnas primära propagandaorgan för samhällsfientlig verksamhet och äger därför inte något som helst intresse av att dessa kriminella element identifieras.

  Brottslingar har alltid hållit samman, ty kaka söker maka och lika barn leka bäst. Frågan är väl snarast vilken av dessa båda gangsterfraktioner som skall betraktas som den värsta förbrytaren. Mitt svar blir SVT, då de skändligen sviker ett helt folk genom sin obstinata vägran att gå polisen och allmänheten till mötes. Denna inställning kan inte tolkas som annat än medhjälp till människosmuggling och därmed en ökad hotbild mot riket.
  Andreas.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: