Dagens allahu akbar


Dagens allahu akbar video kommer från Filippinerna, de ”humana och fredliga” där har ju hamnat i medieskugga pga att de entusiastiska muhammedanerna i Mellanösterns  mediala framgångar.

Men naturligtvis vill de entusiastiska muhammedanerna på Filippinerna också visa hur duktiga de är på att verkställa Allans genom Muhammed framförda föreskrifter om att de skall dominera. Pang o bom,vandalism, blod o död, mm.


2 responses to “Dagens allahu akbar

 • Ama Tona

  Ska man skicka till Svenska Kyrkan … Hur ska man försvara att de förstör i Allahs namn kyrkan och Sankterna

  Gilla

 • Greger

  Är man sosse, milöpartist, eller egentligen något annat parti än SD är det självklart att dessa ”resenärer” ska få skyddad identitet väl ”tillbaka” i Sverige igen. Jag skäms för våra politikers dårskap för själva har de inte vett att göra det.

  Man pratar om att alla som kommer hit är flyktingar från Syrien och att de bara måste få stanna. Samtidigt låter man de som gör att de måste fly få komma hit och vila upp sig. Så sjukt så det är svårt att förstå sig på får politiker.

  Som om SS kunde kommit hit spa-weekend under ww2.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: